Dodaj do ulubionych

NBA Live 10 i NBA 2K10

• truten_org Re: NBA Live 10 i NBA 2K10 09.10.09, 15:44
      @cin

Jak to nie ma dryblingu z piłką? Co za głupoty wypisujesz? Co do rzutów za 3 to zmień ustawienia na bardziej realistyczne i wyższy poziom trudności smile

Zmiany w 2k10 w stosunku do 2k9, na końcu są linki do kolejnych części:
      community.2ksports.com/community/insights/index.cfm?aid=1002935&l=11
    • Gość: kao chen Re: NBA Live 10 i NBA 2K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 16:58
      @dude szczegółowe informacje znajdziesz na nba.com. Z tego co pamiętam to trzeba mieć coś pomiędzy 0.750 do 1.5 Mb. International League Pass Broadband oferuje możliwość oglądania wszystkich meczów NBA w dwóch rozdzielczościach SD i HD(do HD jest dopłata), przy czym ten HD nie jest do końca HD:] ale i tak wygląda to super na 22 calowym monitorzesmile Do 24godzin po meczu możesz obejrzeć powtórkę każdego meczu(są ustalone godziny powtórek)Niestety nie oglądałem żadnego meczu na 1Mb, bo miałem 16Mb, przy czym HD czasami przycinał ale było to spowodowane, że łącza były zbyt zapchane(za dużo chętnych). Jest to nowa usługa więc podejrzewam, że w tym sezonie z sygnałem HD będzie lepiej. Abonament możesz wykupić na cały sezon, połowę sezonu lub kupować co miesiąc.
    • Gość: NBA Re: NBA Live 10 i NBA 2K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 17:42
      NBA 2k9 to najlepsza gra sportowa w jaka gralem. Nikt sie nie interesuje? Polygamia wtf?
    • forblog Re: NBA Live 10 i NBA 2K10 09.10.09, 22:06
      panowie, a można liczyć na porównanie NHL 10 i NHL 2k10? Bo nie wiem co kupić wink wogóle skąd te 2k się wzieło big_grin?
    • Gość: gosc Re: NBA Live 10 i NBA 2K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 10:14
      forblog bierz NHL 2K9
      gram w ta serie od nhl 2k3 na ps2 do dzis.

gry od ea sports sa slabe,2k sports niszczy je w przedbiegach smile
    • Gość: Gosciu Re: NBA Live 10 i NBA 2K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 19:16
      Nba 2k10 i nba live 10 z pewnoscia zasila moja liste gier na dlugi czas bo w nba 08 gram od dnia premiery do dzis xD i jakos sie to nie nudzi a fanow koszykowki jest wiecej niz mysliscie jeszcze jak by telewizja pokazywala mecze NBA to by ich duzo a nawet bardzo duzo przybylo..
    • Gość: xbox360 Re: NBA Live 10 i NBA 2K10 IP: *.fn.pl 10.10.09, 20:18
      Witam Wszystkich fANÓW serii NBA! jaki wielki Fan NBA,gram zawodowo na konsoli w nba hehesmile Po pierwsze chciał bym zaznaczyc ze jestem FANEM seri 2K,mając poprzednie czesc 2K czyli 8 i 9 musze z przykroscia powiedziec ze system grania po Xbox live jest beznadziejnie nie dopracowany!!! Mecze nie zawsze sa Zapisywane,Wystepuja błedy podczas zapisywania meczy,ogolnie system grania po sieci kuleje!! grajac w wersje demo nba 2k10 musze z przykroscia powiedziec ze gra nie jest wcale tak rewelacyjna,troche sie zawiodlemsad Ale z radoscia musze powiedziec ze zagralem rowniez w wersje NBA LIVE 10 i powiem ze nie spodziewalem sie ze bede tak milo zaskoczony!Ta Grafika!ten system gry,bardzo realistyczne ruchy zawodnikow ,walka o piłke,możliwosci podawania..to wszytko Bardzo mnie zaskoczylo! Według mnie nie ma co kupowac odgrzewanego KOTLETA od 2K tylko warto siegnac w tym roku po nba LIVE 2010!! Bo jest LEPSZE !!
    • Gość: miri Re: NBA Live 10 i NBA 2K10 IP: *.pool85-53-133.dynamic.orange.es 11.10.09, 12:53
      nba live 10 wymiata!!!
    • Gość: Ju gat meil Re: NBA Live 10 i NBA 2K10 IP: *.chello.pl 12.10.09, 09:04
      Grałem w dema obu gier i mogę spokojnie powiedzieć, że 2K10 rządzi!
    • Gość: Gość Re: NBA Live 10 i NBA 2K10 IP: *.uk.ibm.com 12.10.09, 09:59
      NBA Live nie ma, nigdy nie bedzie lepsze od NBA z 2K, to jak porownywac PESa i Fife, fifa jest dla adcadowcow nie lubiacych zaglebiac sie w szczegoly. Tak samo jest z NBA Live, grywalnosc kiepska, poruszanie sie zawodnikow maskara. Myslalem ze po NBA 2K9 nic mnie nie zaskoczy, a tutaj, 2k10 jest reweeeeeeelacyjna, zagrywki, grafika, grywalnosc na bardzo wysokim jak nie najwyzszym poziomie. Mozliwosc budowania swojogo gracza od podstaw to jest dopiero zabawa. Przed tym jak nba 2k9 weszlo na PC, to EA nie musiala za bardzo zmieniac kolejnyhc odslon nba live, niestety tak samo jak z poprzednimi czesciami NBA Live bedzie musialo dorosnac do poziomu LBA 2Kx.
      NBA 2K10 rules....
      • nacho66 Re: NBA Live 10 i NBA 2K10 16.10.09, 11:17
        czekaj czekaj... nie rozpedzaj sie tak z ta FIFA i PESem bo jesli mowimy o
        konsoli, to PES jest tak samo arcadowy.... albo inaczej... FIFA jest tak samo
        'nie-arcadowa' jak PES. Poza tym, jakie to szczegoly sa w PESie? big_grin
    • Gość: m4jk3l Re: NBA Live 10 i NBA 2K10 IP: 83.1.16.* 18.10.09, 18:10
      nba 2k10 mozna nabyc przez Steama spokojnie...ja polecam gorąco - mam drugi dzień i nie mogę się oderwać
    • Gość: Gość Re: NBA Live 10 i NBA 2K10 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.09, 18:17
      Po pierwsze NBA live to jest gniot, nie grałem jeszcze w 2k10 ale już zamówiłem na ps3... za to grałem w nba live 10 demo.... i juz wam powiem dlaczego można już to wywalić do kosza:
      * Blocki: mały gracz wjeźdza pod kosz i rzuca na siłe taki rzut sytuacyjny przepychany i nie dostaje czapy? co innego jak rzuca kelnera, co śmieszne prawie za kazdym razem wpada...
      * Kozłowanie, poprostu wystarczy stanać przed zawodnikiem i kozłować i nic sie nie dzieje, nic poprostu mozesz przed nim stac i sie smiac a nawet gdyby była opcja mogłbys postawic kloca przed nim, natomiast jak juz probujesz zwyczajnie penetrowac to Howard zabiera pilke z kozła Kobe ( co za porazka)
      * Double Team, przeciez oni sobie nic nie robia z tego ze so podwajani to jak ja mam bronic skoro oni leja na moja obrone... a jak naciskasz kwadrat to w wiekszosci faul to samo tyczy sie gdy zwodnik sobie stoi przed tobo bez ruchu jak wspomniałem wyzej i tym razem ty jestes w obronie i znow dajac kwadrat łapiesz w 80% faul...
      * Podania: w koszykówce wykonuje sie szereg trudnych podan, obroncy zachwouja sie jak bys podawał pierwszy raz w zyciu a oni byli nie do zdarcia, podanie przez strefe zawsze grozi przechwytem ale w nba live to jest normalne, wiec jak grac kombinacyjnie? jak chcesz podac do centra to najlepiej podaj do skrzydłowego a dopiero potem do niego...
      * Poruszanie się, najbardziej mnie smieszy realizm gdy próbuja ratować piłke albo szereg mozliwosci bardzo zreszta realnych u graczy pod koszowych
      * Jezeli ktos mi powie ze seria nba live 10 jest dobra to zastanawia mnie czego od niej oczekuje? Swiezych składów i to wszystko?
      * A kontr atak jest masakryczny ustawiam UP Tempo mysle zmieni sie to zaczna chłopcy biegac do kontr, ku moijemu zdziwieniu rozgrywam Gasolem piłke na koźle zasuwam do kontry i jestem pierwszy <lol2> wiem ze pilka [powinna byc u fischera ale co to za roznica skoro moge zrobic to Gasolem hehehe
      * Ta gra to jest dno dna, nie dawajcie mi argomentow ze jest swietna bo nie jest kazdy kto to czyta niech zapomni o tej seri chyba ze na koszykowce zna sie tyle co z gry... tyle w temacie... ja grałem w kosza 9 lat ogladam do dzis i znam sie na rzeczy i tak durnej koszykowki w rece jeszcze nie mialem a gtrałem w prawie wszystkie live i raz na ps2 grałem w 2k8 i wtedy sobie pomyslalem this is amazing!!
    • Gość: Gość Re: NBA Live 10 i NBA 2K10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 22:13
      nba 2k9 było wspaniałe mega grywalne
      nba live 09 było beznadziejne
      nba 2k10 jest genialne
      nba live 10 jest dużo lepsze od 09 ale słabsze niż 2k...8 big_grin
    • Gość: peppone Re: NBA Live 10 i NBA 2K10 IP: *.chello.pl 23.11.09, 10:36
      Mam fullkę NBA 2K10, grałem też w demo Live 10. Zgadzam się, że Live 10 jest znacznie lepsze, niż dotąd, ale jednak wygrywa 2K10.
    • Gość: hulo moto Re: NBA Live 10 i NBA 2K10 IP: *.chello.pl 14.12.09, 09:58
      Też jestem za 2K10
    • Gość: smakowity kąsek Re: NBA Live 10 i NBA 2K10 IP: *.chello.pl 30.12.09, 10:15
      Może nie dali zbyt wielu nowych rzeczy, ale jeśli ktoś nie ma 2K9, to koniecznie musi kupić 2K10. Moim zdaniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka