simplex 14.10.09, 18:26 Jakie poprawki? Przecież "Na plus trzeba grze policzyć niewielką, niedostrzegalną prawe ilość błędów i niedopracowań a także wielką dbałość o detale, także wizualne". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciu.polygamia Re: Dodatki do Operation Flashpoint: Dragon Risin 14.10.09, 19:01 Autorem cytatu jest Toread, ja się z jego recenzją nie zgadzam. Mogę? Odpowiedz Link Zgłoś
programmer-known-as-patrys Re: Dodatki do Operation Flashpoint: Dragon Risin 14.10.09, 19:07 simplex: Wersja recenzencka nie bardzo dawała możliwość oceny gry po sieci na obciążonych serwerach, a to tam głównie królują bugi. Tak swoją drogą, to mogliby najlepsze mapy stworzone przez graczy pakować w DLC dla konsol i udostępniać za free powiedzmy raz na miesiąc (bo w możliwość kopiowania map z PC wzorem UT3 to nie wierzę za bardzo). Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: Dodatki do Operation Flashpoint: Dragon Risin 14.10.09, 19:37 Czytałem dość sporo słabych opinii o tej grze Odpowiedz Link Zgłoś
powercontrols Re: Dodatki do Operation Flashpoint: Dragon Risin 14.10.09, 19:51 A mi sie OF bardzo podoba. Nie zaluje ani zlotowki wydanej na ta gre. Odpowiedz Link Zgłoś
tomi1988pl Re: Dodatki do Operation Flashpoint: Dragon Risin 14.10.09, 20:50 to ja poprosze o poprawienie AI oraz nowe misje do singla - nawet jesli bylyby kompletnie niezwiazane z kampania i uzywaly oryginalnej mapki z gry. Odpowiedz Link Zgłoś
jurasok Re: Dodatki do Operation Flashpoint: Dragon Risin 15.10.09, 13:34 Maciu ja tu musze wyjatkowo sie z toba nie zgodzic. Fakt gra ma bledy ale zeby rozczarowanie roku? bedzie rozczarowaniem jezeli nie bedzie odpowienio dobrych poprawek i nowych misji oraz kampani wtedy tak. Po drugie ten gatunek puki co neima konkurencji na konsolach niestety Odpowiedz Link Zgłoś
maciu.polygamia Re: Dodatki do Operation Flashpoint: Dragon Risin 16.10.09, 15:01 Wiesz, rozczarowanie tym większe, im bardziej się na grę czeka Odpowiedz Link Zgłoś