Dodaj do ulubionych

W dwa ognie - Operation Flashpoint Dragon Rising

• radek.zaleski W dwa ognie - Operation Flashpoint Dragon Rising 20.10.09, 17:24
      @massca

kon-wen-cja. nie recenzja. i tak, wideo było nagrywane przed recenzją.
    • massca W dwa ognie - Operation Flashpoint Dragon Rising 20.10.09, 18:11
      radek - ja rozumiem konwencje, ale czytelnika nei interesuje raczej co Ty lubisz w grach a co woli SS tylko czy warto kupic gre czy nie i dlaczego.

ja lubie takie gry o jakich opowiada SS i tez mnie to jara, ale OFDR jest po prostu slabe ze wzgledu na niska jakość i o tym trzeba powiedziec.

no i tez material bym opublikowal wczesniej a potem w recenzji napisal "no tak, za bardzo sie w tym video podnieciłem trailerami i bajkami developera..."

to by bylo fair smile
    • radek.zaleski W dwa ognie - Operation Flashpoint Dragon Rising 20.10.09, 19:03
      "ale czytelnika nei interesuje raczej co Ty lubisz w grach a co woli SS tylko czy warto kupic gre czy nie i dlaczego."

w erze internetu czytelnik doskonale wie czy kupi grę (agregatory ocen, web crawling, friend feeding), na serwis wchodzi, bo interesuje go opinia ludzi, którzy w ciekawy sposób potrafią ją przedstawić. i których lubi. lub którzy są po prostu zabawni (hey, that's me!)

nie wiem OFDR jest słabe. to gra nie dla mnie. Sławek chyba lubi, ale się rozczarował. bywa.

w materiale wideo, który oglądasz padło może z 15 zdań. to jeden akapit. nie oczekuj od zabawnego materiału, którego celem jest wywołanie ciekawej dyskusji rzetelnej, wielowątkowej opinii o produkcie. takich zresztą na GC w ogóle nie ma. to nie ten typ serwisu.
    • Gość: gracz W dwa ognie - Operation Flashpoint Dragon Rising IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.09, 16:14
      Szkoda ze nie wspominacie o tym iz gra nie wspiera serwerow dedykowanych, co jak wiemy wywolalo niemala burze w temacie nowego CODA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka