Gość: Siersciuch IP: 212.87.241.* 18.10.09, 00:39 Fajnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PiotrStark Re: Borderlands - pierwsze 10 minut IP: *.chello.pl 18.10.09, 01:00 Borerlands - pierwsze 20 godzin www.justin.tv/clip/332a19555275174d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sw3ar Re: Borderlands - pierwsze 10 minut IP: *.pia.abpl.pl 18.10.09, 01:05 bez jaj! to wygląda wspaniale! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kokodżambo Re: Borderlands - pierwsze 10 minut IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.09, 02:05 kozak giera bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
1.kamiloss Re: Borderlands - pierwsze 10 minut 18.10.09, 08:18 Cóż ... dwa dni temu wersja x360 wyciekła do sieci. Co zauważyłem na filmikach z yt, to okropnie niewygodnie sterowanie. Nie ma to jednak jak klawa plus mysz... jak dla mnie numer jeden w tym roku, jeśli chodzi o ten gatunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Borderlands - pierwsze 10 minut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 08:32 Jak zwykle, pomysłów im starcza na 7 minut a potem rzucają na nas jakieś nooby jak 20 lat temu w zręcznościówkach. Podoba wam się ta żenada ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Borderlands - pierwsze 10 minut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 08:36 hehe filmik się skończył jak zaczęła się idiotyczna sieczka Odpowiedz Link Zgłoś
1.kamiloss Re: Borderlands - pierwsze 10 minut 18.10.09, 08:53 oldschool jest jak najbardziej wskazany Poza tym to połączenie RPGa z FPSem, więc musi być dużo mobów - z czegoś te 87 bazylionów broni musi wyskoczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milko Re: Borderlands - pierwsze 10 minut IP: *.icpnet.pl 18.10.09, 09:08 okropne sterowanie ? naczu sie grac na padzie a dopiero potem zacznij komentowac durny psiaku pecetowy HEHEH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wintermute Re: Borderlands - pierwsze 10 minut IP: *.ttk209.sta.nsm.pl 18.10.09, 09:34 @milko - trzymaj poziom. Choćbyś sie nie wiem jak napinał nie zmieisz tego ze pad jakkolwiek jest fajny to jednak w FPS ach i pochodnych jest wolniejszy i mniej precyzyjny od klawiatury i myszy. Ja mam pada, ale mam też klawiature, myche oraz kierownice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tian Re: Borderlands - pierwsze 10 minut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 09:46 SPLIT SCREEN!! xD cos psuje sie dzwiek na tym filmiku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brawen Re: Borderlands - pierwsze 10 minut IP: *.as.kn.pl 18.10.09, 09:56 Brawo! Udało Wam się wstawić filmik tak, by było możliwe włączenie pełnego ekranu! Gratulacje! To teraz zadanie dla Was: porównajcie kod tej strony, z kodem innej Waszej strony, na której nie da się włączyć pełnego ekranu. Wyciągnijcie wnioski i następnie wszystkie filmiki dodawajcie tak jak na tej stronce. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Borderlands - pierwsze 10 minut IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.09, 10:17 @wintermute - oszczędź sobie. Jeżeli ktoś pisze o kimś innym bez powodu psiaku pecetowy, tylko dlatego, że napisał, że na xboxie jest gorsze sterowanie w tej grze to pisanie mu trzymaj poziom jest stratą czasu. Lepiej olać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Borderlands - pierwsze 10 minut IP: *.kol.tke.pl 18.10.09, 10:19 Też macie problem z dźwiękiem? Odpowiedz Link Zgłoś
wacha67 Re: Borderlands - pierwsze 10 minut 18.10.09, 10:29 a ja mysle, ze Borderlands bedzie porazka fabularna i w rodzajach misji.Zauwazyliscie, ze tworcy ani razu nie mowili nic o fabule, ciekawi mnie jakie beda misje, bo jak bezsensowna sieczka caly czas to ja dziekuje za takie cos Odpowiedz Link Zgłoś
martrzyk Re: Borderlands - pierwsze 10 minut 18.10.09, 10:33 yt zwalone cos dlatego sa problemy z dzwiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbarian Re: Borderlands - pierwsze 10 minut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 10:39 Klimat gdzie tu jest klimat? w drętwych żartach i cartoon'owej grafice? Reszta wygląda przeciętnie, chyba gra dla dzieciaków, miłej zabawy. Jak wyjdzie Fallout3 dajcie znać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: Borderlands - pierwsze 10 minut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 10:59 Uroczy piesek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościowa Re: Borderlands - pierwsze 10 minut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 11:01 juz dawno wyszedl Oo Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo_79 Re: Borderlands - pierwsze 10 minut 18.10.09, 11:03 @wacha67 "bo jak bezsensowna sieczka caly czas to ja dziekuje za takie cos" A ja poprosze Wszystko jest bez sensu wiec gra sie doskonale wpisze w nature wszechswiata Odpowiedz Link Zgłoś
krzysieknn Re: Borderlands - pierwsze 10 minut 18.10.09, 11:08 @1.kamilos Niewygodne strowanie padem? Fanboju PC, gram i na PC i na konsolach. Dokupilem w koncu logithehowskiego pada do kompa, bo to o wiele lepsze sterowanie. Nie wypowiadaj sie jak znasz tylko jeden sposob kierowania. Sporo , naprawde sporo ludzi ma klopoty grajac w gry kiedy patrzy sie z oczu postaci odczuwajac mdłosci. Sporo producentow robi podwojne ustawiania gry - z oczu i zza plecow. Jesli tu tego nie zastosowali to przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erfe Re: Borderlands - pierwsze 10 minut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 11:36 Czy ja wiem czy to ma klimat.... przecietna produkcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Borderlands - pierwsze 10 minut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 11:38 widzieliście pc.ign.com/dor/objects/957205/borderlands/videos/borderlands_spc_realgamer.html ?? Polewka na maxa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqqqqqqqqqq Re: Borderlands - pierwsze 10 minut IP: *.ttk209.sta.nsm.pl 18.10.09, 11:56 @ pan majones aka milko Pykniesz na padzie w QL? Jak dasz rade to poinformuj o postępach ale nie chwal sie prosze każdym zdobytym z fragiem ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George Re: Borderlands - pierwsze 10 minut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 11:57 Rany, ale Wy jesteście porąbani. Najpierw psioczycie ile to ujawniają twórcy przed premierą, że nic Was już nie zaskakuje kiedy w końcu sami grę uruchamiacie, a teraz podniecacie się: "wow, pierwsze 10 minut..". Obejrzycie sobie jakiś film porządny albo chociaż z gołymi babami. Osobiście wolę sobie przegrać samodzielnie "pierwsze 10 minut" niż je najpierw obejrzeć, ale to chyba takie moje zboczenie. Odpowiedz Link Zgłoś