f2m6a Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 19:15 doscglupot, ale te "wady", które wymieniłeś w większości nie istnieją, kierowca w samochodzie jest i to każdym, a kolizje działały tak w 1-2 miejscach w demie i to w specjalnych warunkach, a przejąć się nieprzejąłem tylko nienawidzę jak toś pisze FM3 to tylko dobra gra, Gt5 to tylko dobra gra, bo obie gry są bardzo dobre, a minusy są szukane "na siłę". Odpowiedz Link Zgłoś
juggernaut87 Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 19:31 Ostatnio coś mnie wzieło na wyscigi a Blura przenieśli więc pogram w Forze 3. Mam pytanie, czy instalacja drugiej płyty jest obowiązkowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
drift_master Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 19:54 Moim zdaniem: GT5P<Forza3=<GT5 Odpowiedz Link Zgłoś
drift_master Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 19:54 Moim zdaniem: GT5P<Forza3=<GT5 Odpowiedz Link Zgłoś
drift_master Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 19:55 Sorki, dwa razy mi się kliknęło Odpowiedz Link Zgłoś
f2m6a Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 20:01 juggernaut87 nie druga płyta zawiera tylko "kilka" aut i chyba tras. Odpowiedz Link Zgłoś
cuban.connection Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 20:05 Instalacja drugiej płyty jest obowiazkowa. Nie zagrasz w Forze majac Xboxa Arcade. Co za idiota pisal, ze w samochodach nie ma kierowcow ? Odpowiedz Link Zgłoś
wicked6661 Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 20:17 Przez tę grę ciągle się nie mogę zdecydować którą konsolę kupić. Jesem motomaniakiem i dobre wyścigi to dla mnie podstawa, do tej pory królem był Grid ale FM3 i XBOX kusi, kusi. Zobaczymy co zwycięży, rozum, czy emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
respev Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 20:19 "Instalacja drugiej płyty jest obowiazkowa. Nie zagrasz w Forze majac Xboxa Arcade." - Nie wiem gdzie i kiedy. Co za głupoty opowiadasz. Sam dostałem dzisiaj swoją kopię i grałem trochę bez instalacji drugiej płyty, bo mi się nie chciało tego robić. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.zlo Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 20:26 A GT5 dostanie pełną 6 i rozpocznie się piekło na ziemi! Odpowiedz Link Zgłoś
szczurekpb Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 20:40 cuban.connection - co za głupoty gadasz? Można grać na Arcade tylko z 1 płyty. Zawartość drugiej płyty jest na zasadzie DLC - trzeba zainstalować jeśli się chce dodatkowe auta i trasy. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_ka5 Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 20:42 i super, życzę wszystkim dobrej zabawy. Myślę, że GT5 bardzo dużo zawdzięcza FM3, bo Polyphony musiało dopracować kilka rzeczy w GT5. Tak więc dobra gra na xboxa360 wpływa na poprawę konkurencyjnej gry na ps3. Dr.zlo nie prowokuj. Odpowiedz Link Zgłoś
luk4sho-pgr Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 20:42 Autor myli ilosc lokacji co do ilosci tras. Skoro trasa przejazdu (w takiej samej lokacji) sie rozni to automatycznie jest to juz inny tor. Wiec z 100 nikt tu nie przesadzil Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 20:49 @Emiel na lopaty rozjebal mnie twoj komentarz na tweecie Odpowiedz Link Zgłoś
freeman46 Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 20:51 Gdyby nie Forza to GT dalej by stało w miejscu A tak to chociaż są 2 mocne gry na 2 różne platformy Odpowiedz Link Zgłoś
goodtohaveaps3 Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 20:57 @Freeman: Gdyby nie GT to Forza w ogóle by nie była taka jaka jest ;] (która gra wyszła pierwsza? ;]) Odpowiedz Link Zgłoś
mm-gl Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 21:01 Brawo Turn 10, ja już czekam na swoją kopię - demo było wystarczającym sygnałem, że gra jest świetna. I posiadaczom PS3 życzę równie udanego GT5, by fani motoryzacji mogli się cieszyć z gier na obydwu konsolach. Odpowiedz Link Zgłoś
f2m6a Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 21:13 goodtohaveaps3 gdyby nie wyszło mario niebyłoby fajnych platformówek jak U2 (Co wyszło pierwsze?). Gdyby nie wyszło mario cart GT nie byłoby fajne. Takie gadanie jest chore, bo goście zrobili dobrą grę na xboxa, czuli platforme, która w Europie była prawie nieznana, a "królowało" tu PS2, więc grę robili dla Hamburgerów, czyli GT nic do tego niema. Odpowiedz Link Zgłoś
kistler Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 21:14 No Forza 3 naprawdę prezentuje się nieźle. Heh tylko teraz PD pewnie zagra w FM3 i podpatrzy co tam jest. Ale w sumie nie ważne. Posiadacze PS3 mają teraz Uncharted 2 i do marca sobie pograją(w tym ja). A posiadacze X360 mogą się cieszyć super racerem na swoja konsolę. Odpowiedz Link Zgłoś
imbetterthanyou Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 21:20 Dziś dostałem preodera gra miażdży. Odpowiedz Link Zgłoś
slimza888 Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 21:30 W miare dobra recka, nie wiem czy obiektywna bo jeszcze w to niegrałem. Powiem tyle bardzo dobrze zapowiada się ten tryb sieciowy chociaż nie napisałeś nic o samych wyścigach(co najważniejsze) natomiast te pozostałe opcje mogą byc całkiem ciekawe. Nie podoba mi się przedewszystkim to, że jest możliwość "cofania czasu", piszesz że gra z teo powodu stała się nowoczesna ja uważam że tak jest tylko po to by wiecej jej sprzedać i nie chce nowoczesności która ma prowadzić do tego, że gra się zacznie wkrótce sama przechodzić (wole zostać przy filmach), żeby ludzie, którzy wcale nie umieją grać też mogli grać bo zyski wzrosną. A taka może być przyszłość jak w tej kwesii się nic nie zmieni. Podsumowując narobiłeś mi smaka na tą gre ale nie mam x-a. Odpowiedz Link Zgłoś
graczz11233 Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 21:39 Z gier wydanych w tym roku na X360, Forza jest NAJLEPSZA. Ogólnie gdyby nie U2, to moim zdaniem gra roku. Przynajmniej w moim osobistym rankingu. Odpowiedz Link Zgłoś
twilitekid Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 21:39 A może w zalewie słownych przepychanek ktoś znajdzie moje pytanie i odpowie, zaryzykuję: Czy do korzystania z tych wszystkich ficzerów społecznościowych jest niezbędne posiadanie Golda? Bo mi się bardzo podoba ta cała idea, ale nie aż tak żeby do niej dopłacać... Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 21:45 @twilitekid hmm.. pomysl teraz sam czy zeby grac musisz miec golda... Odpowiedz Link Zgłoś
biom3dic Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 22:09 @twilitekid jak zakladasz konto na live to dostajesz 1 miesiac Golda, jak jeszcze sie nie rejestrowales to warto na 1 konsoli mozesz miec do 3 kont z darmowym Live wiec masz okolo 3 miesicy dosyc zeby poznac cala spolecznosc Odpowiedz Link Zgłoś