Dodaj do ulubionych

Recenzja: Forza Motorsport 3

21.10.09, 16:35
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • mihnu Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 16:35
      super gra big_grin
    • ale_baniav4 Re: Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 16:38
      Na dzisiaj jest to definitywna gra wyścigowa tej generacji.

Tak sie składa że Asplat 4 na Ngage jest lepsze smile
    • robberpl Re: Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 16:40
      przestaniecie w koncu wrzucac ten theme z Mortala? gorzej niz z dziecmi... a co FM3 - coz, szkoda ze taki swietny tytul nie trafi na PC/PS3 sad
    • goodtohaveaps3 Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 16:40
      (Fanboy mode on)
      HA! 6-! To Uncharted 2 dostało 6!!!
      (Fanboy mode off)
      A tak na poważnie... to nic tylko pogratulować bardzo dobrych wyścigów.
      Póki co, jest to wyścigowa gra tej generacji... może pozostanie nią aż do wydania GT5... albo aż do wydania Forzy 4, zobaczymy.
    • lethaldoze Re: Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 16:46
      6- ? Może i tak w końcu to najlepsza ściganka przed GT5
    • tytacz Re: Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 16:46
      No i to są wyścigi smile. Mam nadzieję, że to będzie dobry bodziec dla Polyphony, aby zrobić grę jeszcze lepszą smile.
    • nuno25 Re: Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 16:47
      ale bania;] hehe ta nuta mnie rozwala;] coż moge wiecej powiedziec...ciesze sie ze nowa czesc forzy jest tak wysoko oceniana!! wow ;]
    • panzgryzliwy Re: Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 16:52
      no tak.. to teraz za chwileczkę szóstka dla Modern Warfare 2, potem szósteczka dla Splinter Cella Conviction, potem szósteczka dla Alana Wake i jak przyjdzie Halo:Reach i pozamiata wszystkich i wszystko, to będzie problem jaką ocene przyznać... pewnie będzie siódemka...
    • ale_baniav4 Re: Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 16:53
      Beniaminie robicie prawie w kazdej rencenzji exlc na M$ błąd ta gra jest wydawana przez Microsoft Game Studio a nie MGS
    • ale_baniav4 Re: Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 16:55
      I jeszce jedno taka mała uwaga xD "Ważna zmiana to 8 aut na trasie jednocześnie. "

GT ma kilka aut więcej!

FANBOY Mode OFF

Mi sie demko nie podobało nie wiem czemu... ale gratuluje "Dzięsiątemu obrotowi" tongue_out
    • tytacz Re: Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 16:59
      panzgryzliwy to 6- też nie można dawać? wink

Każda z wymienionych przez Ciebie gier nie równa się gatunkowo, i jeśli będą w dniu premiery wyznaczać nowe standardy w swoich gatunkach to zasługują na uznanie w postaci najwyższej oceny.

Już myślałem, że się nie przyczepisz do 6-, bo w końcu to nie jest pełna 6. Nie doceniłem Cię smile.
    • gurafikku Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 17:01
      Zgadzam się z powyższym, jednak rysy nazwałbym ryskami. Forza to dla mnie jednak czasoumilacz przed GT5.
    • beniamin.durski Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 17:03
      A weź sobie pierwsze literki ze słów Microsoft Game Studios. Nie widzisz, że po prostu by się nie zmieściło w tabelce...
    • loczyn Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 17:04
      Fajna giera.

PS. Kocham te zdjęcia jadącego samochodu bez kierowcy... ;]
    • doomny Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 17:05
      Emiel nie pisz rzeczy w tabelce, które nie wiadomo co znaczą. "Jakieś drobnostki" w wadach to można przeczytać w CD-Action. Nie zaniżaj jakości recenzji do ich poziomu.
    • panzgryzliwy Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 17:07
      aha
      czy moderator zaparzył sobie już termos kawy na dzisiejszą noc? przecież tu będzie tyle kasowania, że może być naprawdę ciężko..
      chyba że np. jest już zakupiona zgrzewka napojów energetycznych
    • ale_baniav4 Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 17:21
      "A weź sobie pierwsze literki ze słów Microsoft Game Studios. Nie widzisz, że po prostu by się nie zmieściło w tabelce..."

Mniejsza czcionka wink
    • f2m6a Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 17:22
      Świetna gra na pewno ją kupię ocena -6 jak najbardziej sprawiedliwa, bo Forza 3 jest naprawdę dobra. Grafika czasami jest wprost cudowna, co do minusika z teksturami i roślinkami to bardzo dobrze, że tak zrobili zaoszczędzili mocy i mogli ją dać na fizykę, czy grafikę, a i tak nikt nie będzie podczas wyścigu tego sprawdzał, bo jadąc np. 360 km/h raczej mało kto będzie patrzył się na te tekstury, które i tak są niewidoczne z tej prędkości.
    • he-man-pl Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 17:24
      Tylko tyle? Nie widze zadnych minusow grybig_grin
      Jezeli jestes fanem wyscigow samochodowych, to musisz ja miec, bez niej nie jestes fanem wyscigow samochodowych LOLbig_grin
      F3 to NR JEDEN NA RYNKU
    • tomi1988pl Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 17:25
      i tak sie prosze panstwa robi prawdziwe symulacje. ocena w pelni zasluzona - rewolucja w symulatorach na konsolach oraz w multiplayerze. trzeba bedzie przejrzec forum turn10 w poszukiwaniu fajnych ustawien do drift'u i drag.
    • kfadratson Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 17:28
      Ej, ale dlaczego ZNOWU wrzucacie okładkę z Xboxa a nie z PS3?????//??//!!/1/111oneone

a tak na poważnie, to forza jakoś nigdy mnie nie kręciła, czekam na info o borderlands smile
    • ale_baniav4 Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 17:30
      He-man-pl

Forza 1 juz byla nr 1 !
    • ps3ciota Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 17:35
      "Ta gra w tak wielu miejscach wyprzedza swoją konkurencję, że trzeba jej oddać hołd."
      "Na dzisiaj jest to definitywna gra wyścigowa tej generacji."

A tutaj najwazniejsza czesc dla graphics whores:
      "Od razu i prosto z mostu - Forza Motorsport 3 to najładniejsze wyścigi w jakie miałem przyjemność grać w tej generacji. Przede wszystkim dlatego, że tutaj świetny poziom prezentują nie tylko samochody, ale również trasy, a to wszystko zamknięte jest w stałych 60 klatkach na sekundę. Rozumiem przez to brak sytuacji, w której mój wzrok zauważyłby jakiekolwiek spadki. Tutaj grafiki nie można oceniać po obrazkach czy filmikach z Internetu, trzeba usiąść i poczuć, że to najbardziej płynne i fizyczne doznanie, a to w symulacji najważniejsze."

Dziekuje krol powrocil i konkurencja musi naprawde sporo sie napocic, aby moc bylo chociazby porownywac ich gre do tego dziela sztuki!
    • 12345pll Recenzja: Forza Motorsport 3 21.10.09, 17:38
      co lepszesmile he he wrzucają okładke z Xbox Live - buka smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka