peesu Re: Trailer: Left 4 Dead 2 23.10.09, 11:21 imbetterthanyou nie jest przyzwyczajony do myślenia, więc pisze co mu wpadnie pod palce. u2 widział oczywiście tylko na filmikach. obstawiam, że nie dałby sobie radę z zagadką z lustrami. Odpowiedz Link Zgłoś
dead-space Re: Trailer: Left 4 Dead 2 23.10.09, 11:26 360 dla dzieciarni zas PS3 dla doroslych (japonskie gierki sie licza?)? HAHAHAH Powiedz ile w czasach PSX/2 bylo gier dla doroslych? Wiekszosc byla dla mlodzierzy robiona. Gry sa robione dla pewnej grupy, developerom zalezy na zarobki a nie by stworzyc superduper gre ktora sprzeda sie jak kazdy (wiekszy) eksluzif dla PS3 - 700-800 tys jak Uncharted 2 czy Killzone 2 gdzie takie Halo ODST mialo 3x wiecej tego. Odpowiedz Link Zgłoś
tomi1988pl Re: Trailer: Left 4 Dead 2 23.10.09, 11:39 lolz, cytujesaz wikipedie? XD no tak, bo przeciez ps3 ma takie swietne gry ekskluzywne wg wikipedii jak: Eight Days - o sorki, ta gra zostala wyrzucona do kosza jakies 2 lata temu, Derby Time Online - oh sorki ta gra juz dawno przestala dzialac, bo sony zamknelo wszystkie serwery tej gry, Eyedentify - oh sorki ta gra nie istnieje, The Getaway - o sorki, ta gra zostala wyrzucona do kosza jakies 2 lata temu, Imabikis? - i znow gra, ktora w duzo lepszej wersji zostala wydana na wii, Ninja Gaiden Sigma 1 i 2 - ah sorry, to tylko porty ponad rocznych gier z xbox'a, Steambot Chronicles 2 - zaraz, ale ta gra w ogole nie powstaje, DC Universe Online - ah sorry, ta gre anulowali, Amphibian Man - ah kolejna gra-plotka, ktora nigdy nie byla nawet w produkcji, ta twoja lista ma raptem 100 gier w tym tytuly, ktore zostaly anulowane lata temu, ktore nigdy nie powstawaly(zwykle plotki), gry multiplatformowe oraz gry, ktore dopiero wyjda za pare lat. te kilkanascie gier Pachinko i Mahjong tez raczej nie sprzedaja konsol. Odpowiedz Link Zgłoś
peesu Re: Trailer: Left 4 Dead 2 23.10.09, 11:41 dead-space kolejny mistrz logiki czy ja pisałem o psx/ps2? developerzy nie mają płacone od kopii tylko od realizacji dzieła. gdyby im zależało na tym co fanbojom, którzy trzepią do wyników sprzedaży, to wszyscy robiliby kolejne halo. na szczęście są jeszcze studia, którym zależy na jakości gier. Odpowiedz Link Zgłoś
dead-space Re: Trailer: Left 4 Dead 2 23.10.09, 11:43 peesu - nie pisalem do ciebie :} ogolnie. A jakie to studia? Odpowiedz Link Zgłoś
donsterydo Re: Trailer: Left 4 Dead 2 23.10.09, 12:32 Kolejna kapitalna gra, ale dla mnie to niestety zakup na przyszły rok jak wiele innych bardzo dobrych gier z końcówki tego roku. Dobrze wiedzieć, ze masakra będzie konkretna Odpowiedz Link Zgłoś
metal_heart Re: Trailer: Left 4 Dead 2 23.10.09, 13:08 mowienie , ze jakies konsole sa tylko dla doroslych a inne dla mlodziezy mija sie z celem, na ps3 mam kilku znajomych powyzej 50tki i tak samo na x360 na mojej friends list jest kilka osob po 50tce, dzielenie konsol w takich kategoriach to jakas pomylka, ja tez nie neleze do mlodszych graczy a chyba sobie kupie eye peta i to tylko dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Trailer: Left 4 Dead 2 23.10.09, 13:17 @krismaciejewski coś w tym jest, nie na darmo xboxa nazywają "shooting box", tylko że... no ja właśnie dlatego kupiłem xboxa - lubię strzelać i lubię dobre ostre gry Oglądanie filmogier (heavy rain), bawienie się z ptaszkiem (Lat guardian) czy wypasione platformówki (LBP) nie dla mnie.. ale jak ktoś lubi - to czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
fcy Re: Trailer: Left 4 Dead 2 23.10.09, 14:04 W związku z zbliżającą się premierą nowego L4D Pecetowcy pozdrawiają posiadaczy ps3 Odpowiedz Link Zgłoś
metal_heart Re: Trailer: Left 4 Dead 2 23.10.09, 14:25 fcy, uwazasz , ze premiera tej gry to wydarzenie roku Odpowiedz Link Zgłoś
krismaciejewski Re: Trailer: Left 4 Dead 2 23.10.09, 14:58 No i wylało się na mnie wiadro jadu... Powiem tak... Nikt nie musi się ze mną zgadzać.. Ale ataków osobistych tolerować nie będę. tomi1988 jesteś kozak bo internet daje anonimowość i możesz obrażać ludzi do woli... A, że jesteś tępy jak pogańska włócznia to jeszcze cię to cieszy... Masz większy szacunek do swojego kawałka plastiku niż do innych ludzi. W dodatku jesteś ślepy i nie zauważasz, że komplementowałem twojego "bożka" jak i niektóre gry na niego. Ale co tam... Każda okazja by napisać że PS3 to gó... jest dobra... Brak słów na takich idiotów... Odpowiedz Link Zgłoś
theigor666 Re: Trailer: Left 4 Dead 2 23.10.09, 14:59 L4D to dla mnie jeden z lepszych tytulow zeszlego roku i choc ma slaba grafike i zero fabuly , to ma coś innego... GENIALNY CO-OP w ktorym nie brakuje akcji, kombinowania (na wyzszych poziomach trudnosci musisz miec zgrana ekipe i plan lub jakąś strategie albo nie dasz rady) oraz dylematow moralnych (cala ekipa juz na łódce i nagle "smoker" wyciąga jednego z nas... i tu pojawia sie dylemat: Idziemy po niego?) Pozatym musisz trzymac sie w grupie, pomagac sobie,czasem oddac swoją ostatnią apteczke komuś kto bardziej jej potrzebuje WSPÓŁPRACA - słowo klucz. PS. Z tego co pamietam to ten pan nazywa sie Peter Jackson (nie Steven) a Martwica mózgu (Braindead) to jeden z jego lepszych filmów (na pewno lepszy niz King Kong) mimo iz film jest komedio-horrorem klasy b , to porusza tematy ,które dziecko z 6 klasy nie zrozumie i nazwie debilizmem , ale co ja wiem , ja tylko chodze i strzelam do zombie... Odpowiedz Link Zgłoś
krismaciejewski Re: Trailer: Left 4 Dead 2 23.10.09, 15:40 sorry my bad.. Oczywiście Peter Jackson.. A Martwica mózgu to nie komedio horror klasy b tylko "tragedia" zdecydowanie bez klasy... Ale to oczywiście moje zdanie... Ja preferuję "Scent of a woman", "American History X" czy "American Beauty" Odpowiedz Link Zgłoś
peesu Re: Trailer: Left 4 Dead 2 23.10.09, 16:25 "oraz dylematow moralnych (cala ekipa juz na łódce i nagle "smoker" wyciąga jednego z nas... i tu pojawia sie dylemat: Idziemy po niego?" ja pier...niczę, ale dylemat moralny ależ wy jesteście, jak z bravo wycięci, biomasa. Odpowiedz Link Zgłoś
theigor666 Re: Trailer: Left 4 Dead 2 23.10.09, 16:55 @peesu Dylemat jest taki: zostajemy na lodce i przechodzimy level bez jednego czlonka druzyny (czyli olewasz goscia), albo ryzykujemy zyciem reszty druzyny i rzucamy sie na pomoc. Mozesz uratowac komus zycie ,ale musisz zaryzykowac wlasnym. Jesli to nie jest dylemat moralny , to ja nie wiem co nim jest. Moze Ty pokazesz mi ciekawy dylemat moralny w grze ktorą lubisz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lepszy-od-was Re: Trailer: Left 4 Dead 2 23.10.09, 17:08 @peesu Dokładnie, nic dodać nic ująć. A Martwica Mózgu to najgorsze dno jakie w życiu widziałem to nawet ja zrobiłbym ze sto razy lepszy film niż to kretyńskie "coś". Odpowiedz Link Zgłoś
theigor666 Re: Trailer: Left 4 Dead 2 23.10.09, 17:45 @lepszy-od-was Mam nadzieje ze kiedyś to udowodnisz, a w miedzy czasie mozesz podac przyklad ciekawego dylematu moralnego w grze? skoro juz tak placzecie ze moj przyklad jest "wycięty z bravo" Odpowiedz Link Zgłoś
mad_m8 Re: Trailer: Left 4 Dead 2 23.10.09, 19:45 to jest właśnie jeden z tych tytułów,dla których: "...PS3 owners would die for" ?? jak to wyczytałem na znanym zagranicznym serwisie'4gamers' Wzruszające,chlip chlip,czy ma ktoś chusteczki? Odpowiedz Link Zgłoś
drift_master Re: Trailer: Left 4 Dead 2 24.10.09, 01:50 Ludzie, ile ja bym dał za możliwość napisania posta, który skończyłby wojny fanboyów... Teraz w praktycznie każdym wątku nie zależnie od tematu toczy się bitwa xbox vs ps3. Fanboje xboxów wmawiają wszystkim, że ps3 to g... i na odwrót. Nie wiem, czym to jest spowodowane, skoro każdy wie, że to nie prawda. Może ludzie zazdroszczą innym posiadania drugiej konsoli albo chcą utwierdzić siebie w przekonaniu, że "ta moja jest najlepsza!". A tak naprawdę, są to dwie różne maszyny, każda ze swoimi wadami i zaletami, i każdy kupując konsolę ceni sobie bardziej atuty tej wybranej przez niego. Podsumowując każdy niech się cieszy z tego, co ma, a nie obrzydza innym ludziom życie. Ale po co ja to piszę, pewnie zaraz itak wszystko zacznie się od nowa... No cóż, przynajmniej spróbowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
goodtohaveaps3 Re: Trailer: Left 4 Dead 2 24.10.09, 03:45 @drift_master: Masz racje, ale na darmo to pisales. Ponoc chceci tez sie licza ;] Odpowiedz Link Zgłoś
beni-hime Re: Trailer: Left 4 Dead 2 24.10.09, 18:43 Te wojny stają sie coraz bardziej żałosne, nie wnoszą nic poza jadem w dyskusji. Powtarzane są jakieś nieprawdziwe sterotypy, np o awaryjności x-boxów. Mam swojego tyle czasu co mój znajomy PS3 a jego PS był już dwa razy w serwisie a moj x-box nic, nawet sie nie nagrzewa podczas grania. Co do gier chyba mi nikt nie powie że K2 jest ambitniejszy od Halo 3... Jakie myślenie w grach? Jak chce pomyśleć to odpalam szachy na kompie, tam trzeba tylko myśleć, polecam! Sam bym chętnie kupił PS3 jeszcze ale mój budżet już by nie dźwignął kupowania gier na obie platformy. A co do L4D2 to chętnie kupie (może nie w dniu premiery) bo chyba każdy ma czasem ochote na totalne odmużdżenie po męczącym dniu w pracy/na uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś