Dodaj do ulubionych

Pierwszy odcinek Assassin`s Creed: Rodowód

27.10.09, 12:22
Świetne, świetne, świetne.
Bardzo profesjonalnie wykonany film. Aktorstwo tu i ówdzie kuleje, ale ogólnie poziom jest zachowany.

Widzę, że Ubisoft razem ze studiem od filmowych efektów specjalnych Hybride robi rozgrzewkę przed kręceniem pełnometrażowych filmów. Fajnie by było gdyby się wzięli za Splinter Cell smile

Nie mogę się doczekać kolejnego epizodu.
Obserwuj wątek
    • emcegie Re: Pierwszy odcinek Assassin`s Creed: Rodowód 27.10.09, 13:14
      Fajnie zrealizowane. Widać ogrom parcy i kasy wpompowany w to. Szkoda, że nie przedstawili akcji od AC1. Mogliby sie też pokusić o cały serial lub pełnometrażówkę. Pewnie dopiero po ACIIIsmile.

ps. "kriegaffe".Splinter Cell? Z czego tutaj robic film? Gra jeszcze ujdzie, ale kretyńskich filmów akcji o niezniszczalnych agentach jest już na pęczki.
    • e-e Re: Pierwszy odcinek Assassin`s Creed: Rodowód 27.10.09, 13:20
      Bardzo dobry pomysł na promocję, nieźle wygląda. Chciałoby się więcej, ale mam jedną uwagę krytyczną - montowali i reżyserowali to ludzie od robienia trailerów, łeb boli od tych ciągłych najazdów kamery i cięć z efektami dźwiękowym.
    • bunch Re: Pierwszy odcinek Assassin`s Creed: Rodowód 27.10.09, 14:26
      Cyfrówka! Na MINUS -
    • werty101 Re: Pierwszy odcinek Assassin`s Creed: Rodowód 27.10.09, 15:40
      Nie lubię Ubisoftu, bo nie chcą wydać Beyond Good & Evil 2, tylko jakieś Assassiny. sad
    • jojok21 Re: Pierwszy odcinek Assassin`s Creed: Rodowód 27.10.09, 16:27
      werty101- +1
    • vino_vayca Re: Pierwszy odcinek Assassin`s Creed: Rodowód 27.10.09, 17:16
      tak właśnie powinny wyglądać filmy powstające na podstawie gier. gratka dla fanów i graczy w ogóle
    • czaju Re: Pierwszy odcinek Assassin`s Creed: Rodowód 27.10.09, 19:03
      Słabe niemożebnie...
    • razermail Re: Pierwszy odcinek Assassin`s Creed: Rodowód 28.10.09, 12:46
      Bardzo lubię takie okołogrowe multimedia i nie mogę się doczekać kolejnych odcinków Lineage'a. Ostatnio Dead Space mógł się pochwalić takim zapleczem poza-growym. Oby więcej, szczególnie że jakość produkcji stoi na wysokim poziomie jak na taki "darmowy zajawkowy dodatek do gry"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka