Gość: 0l3j Re: Gry które najbardziej wciągają IP: *.ramtel.pl 28.10.09, 23:03 COD cała seria choć 5 najmniej 4 multi do teraz CS 1.6 do teraz sporadycznie a poza tym Total war seria i syndrom następnej rundy do 4 rano <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
j_uk_dev Re: Gry które najbardziej wciągają 28.10.09, 23:23 Ja bardzo rzadko daję się wciągnąć, ale było kilka tytułów przy jakich spędziłem bardzo dużo czasu. Z dawniejszych: - Warlords - Cannon Fodder - Space Hulk - Tomb Raider ( tylko jedynka mnie wciągnęła ) - HoMM 1/2 - Final Fantasy 7 - Settlers 1/2 Obecnie: - seria Ratchet & Clank - Uncharted 1/2 - CoJ2 - Borderlands ( tylko co-op ) - World of Warcraft ( wciągnęło, ale znudziło się po jakichś 3 miesiącach ) - Forza Motorsport 3 ( w tej chwili, o dziwo ja nie cierpię wyścigów, a ta gra podoba mi się jak diabli ) Odpowiedz Link Zgłoś
kufel78 death rally 28.10.09, 23:36 ostatnio pojawila sie za free legalna do pobrania. bylo o tym na GC. nie moge sie oderwac... kolejny wieczor w plecy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek138 Re: Gry które najbardziej wciągają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 07:41 King,s Bounty, Fallout, Civilization Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Butch Re: Gry które najbardziej wciągają IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 29.10.09, 07:53 Najbardziej w historii katowana gra,wieki temu pierwszy Mortal kombat na Amige 500 Następnie Grant Turismo 3 na ps2,nie zapomnę również jak mnie wciągnęło na kilka miesięcy 1 Halo na x-kloca.Teraz od 2 lat rządzi COD4 w multi Odpowiedz Link Zgłoś
ash-prawdziwy Re: Gry które najbardziej wciągają 29.10.09, 08:02 pokrótce: z zamierzchłych czasów i odmętów pamięci mej wynurzyły się: Fred, Misja i Robbo na nieśmiertelne Atari (i tak było lepsze niż mydelniczka c-64 ), później pierwszy pc i Prince of Persia, pierwszy własny pc i Diablo, Cywilizacja, Master of Magic i pierwsze Hirołsy i tak się toczyło w Cywilizacjach zmieniały się numerki, Diablo zastąpił młodszy brat z dodatkami, HOMM doszło do 3 najlepszej części oraz pojawiły sie Siedlery czyli settlersi. dzisiaj mało co mnie tak pochłania, na kilka miesięcy zaangażowałem się w BattleForge, ale teraz leży odłogiem. trochę pogrywam w League of Legends, ale czekam na Boredlands wierząc, że to wciągnie mnie na dłużej. za dużo gier, za mało czasu. ps. no i skrable ofc Odpowiedz Link Zgłoś
bosman_plama Re: Gry które najbardziej wciągają 29.10.09, 08:40 Cywilizacja 2. Kosztowała mnie wiele nieprzespanych nocy, absolutny mistrz w kategorii "to jeszcze tylko jedna tura". Odpowiedz Link Zgłoś
anthar Re: Gry które najbardziej wciągają 29.10.09, 10:12 Od czasu do czasu odpalam WoW i wówczas potrafię się zatracić bez reszty. Natomiast Cywilizacje, M&B czy seria Total War nieodmiennie mnie absorbują. Syndrom "jeszcze jednej tury", "jeszcze jednej bitwy" jest chyba Wam znany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promocja Re: Gry które najbardziej wciągają IP: 94.75.112.* 29.10.09, 10:22 Pobieraj gry, filmy, muzykę, erotykę, programy, bez limitow! fload.filetap.com Rapidshare, Netload, Megaupload, Hotfile jak premium, sprawdź to! Jedyny taki serwis w polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
dreadwock Re: Gry które najbardziej wciągają 29.10.09, 10:49 U mnie wygląda to mniej więcej tak: Heroes 3 + WoG > Planescape: Torment > Baldury > Warcraft 3 > Vampire: The Masquerade – Bloodlines > NwN2 + Purgatorio (Planescape Trilogy) PS Fajnie by było gdyby nowa wersja WoGa (3.59) wyszła przed domniemanym końcem świata w 2012 Może chociaż przed Duke Nukem Forever się wyrobią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosk Re: Gry które najbardziej wciągają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 13:41 Jest taki jeden tytuł, który mnie wciągnął jak żaden inny. A zwie się Jagged Alliance 2. Nie zliczę, ile życia straciłem przy tej grze oraz jej zmodowanej wersji 1.13. Pozdrawiam wszystkich, którzy jeszcze o JA2 pamiętają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ibn Re: Gry które najbardziej wciągają IP: 94.254.191.* 30.10.09, 00:10 > Pozdrawiam wszystkich, którzy jeszcze o JA2 pamiętają! [Wyraz Aporobaty] ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Mattio Re: Gry które najbardziej wciągają IP: *.eltronik.net.pl 29.10.09, 14:54 -Medieval Total War II + exp -Diablo 2 + exp -Warcraft 3 + exp -World of Warcraft + exp -STALKER -Mount & Blade -CoD4 -King's Bounty: Legends -Morrowind + exp -Oblivion -Gothic 2 + exp -Heroes of Newerth -Warhammer 40k: Dawn of War +exp -Wiedzmin -Heroes 3/4 -Company of Heroes +exp Polecam wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jablon1994 Re: Gry które najbardziej wciągają IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.09, 19:19 no więc było tego trochę... ale najbardziej WoW, potem Wiedźmin (ulubiony dialog z Wiedmolol bull-em) i Prince of Persia Odpowiedz Link Zgłoś
raburski123 Re: Gry które najbardziej wciągają 29.10.09, 21:15 Uncharted 2 wciaga jak cholera!!! Little big planet i ratchet and clank wciagneły mnie bardzo Mass Effect mimo iz jest poczatek nudny to potem jest zdecydowanie lepiej i to własnie ta gra nauczyła mnie ze nalezy grac w gre do końca. Rpg to gatunek gier ktre wciagaja cie do swiata gier Gta 4 widomo mistrzostwo swiata do dzisiaj od premiery gram czesto i ciagle cos odkrywam nowe miejsca, bugi i zachowanie ludzi itp Half lie 2 i Fallout 3 gry z kilimatem bardzo wciagaja wrecz zapraszaja do siebie król nad królami the sims 3 i kazda czesc tej gry kazdy nie nawidzi i kocha jednocześnie ta gre szybko sie nudzi ale gdy wyjda dodatki zaraz znowu sie przypominaja Gry ktore trzeba zagrac ale nie wciagaja tak bardzo to strzelaniny killzone 2 i call4 ale i sportowe fifka kazda i nfs nba itd to gry ktre szybko ciebie nudza ale zawsze chcesz znowu zagrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okazja Re: Gry które najbardziej wciągają IP: 94.75.112.* 29.10.09, 21:37 Pobieraj gry, filmy, muzykę, erotykę, programy, bez limitow! fload.filetap.com Rapidshare, Netload, Megaupload, Hotfile jak premium, sprawdź to! Jedyny taki serwis w polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
furio123 Re: Gry które najbardziej wciągają 01.11.09, 15:20 Tibia???????? Nieznosze tej glupiej gry ale mam swoje trzy gry ktore mnie niezle wciagnely oto one: na miejscu trzecim warcraft III na miejscu drogim Oblivion (zaczalem grac o 10 00 a skonczylem o 21 00 wiec jest dosc wciagajaca) a na miejscu pierwszym World of Warcraft Odpowiedz Link Zgłoś
largo.lagrande Re: Gry które najbardziej wciągają 01.11.09, 16:32 Bez wątpienia Civilization. Zawsze jak w to gram to nie mogę się oderwać i wciąż to "no, jeszcze jedna tura i kończę" i tak do rana... Naprawdę można się uzależnić od tej gry Odpowiedz Link Zgłoś
largo.lagrande Re: Gry które najbardziej wciągają 01.11.09, 21:25 www.youtube.com/watch?v=KRNsv69_tmg wszystko na temat Odpowiedz Link Zgłoś