Dodaj do ulubionych

Gry które najbardziej wciągają

• Gość: 0l3j Re: Gry które najbardziej wciągają IP: *.ramtel.pl 28.10.09, 23:03
      COD cała seria smile choć 5 najmniej smile 4 multi do teraz CS 1.6 smile do teraz
      sporadycznie a poza tym Total war seria uncertain i syndrom następnej rundy do 4 rano <lol>
    • j_uk_dev Re: Gry które najbardziej wciągają 28.10.09, 23:23
      Ja bardzo rzadko daję się wciągnąć, ale było kilka tytułów przy jakich spędziłem
      bardzo dużo czasu.

Z dawniejszych:

- Warlords
      - Cannon Fodder
      - Space Hulk
      - Tomb Raider ( tylko jedynka mnie wciągnęła )
      - HoMM 1/2
      - Final Fantasy 7
      - Settlers 1/2

Obecnie:
      - seria Ratchet & Clank
      - Uncharted 1/2
      - CoJ2
      - Borderlands ( tylko co-op )
      - World of Warcraft ( wciągnęło, ale znudziło się po jakichś 3 miesiącach )
      - Forza Motorsport 3 ( w tej chwili, o dziwo ja nie cierpię wyścigów, a ta gra
      podoba mi się jak diabli shock )
    • kufel78 death rally 28.10.09, 23:36
      ostatnio pojawila sie za free legalna do pobrania. bylo o tym na GC. nie moge sie
      oderwac... kolejny wieczor w plecy wink
    • Gość: Jarek138 Re: Gry które najbardziej wciągają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 07:41
      King,s Bounty, Fallout, Civilization
    • Gość: Butch Re: Gry które najbardziej wciągają IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 29.10.09, 07:53
      Najbardziej w historii katowana gra,wieki temu pierwszy Mortal kombat na Amige 500
      Następnie Grant Turismo 3 na ps2,nie zapomnę również jak mnie wciągnęło na kilka
      miesięcy 1 Halo na x-kloca.Teraz od 2 lat rządzi COD4 w multi smile
    • ash-prawdziwy Re: Gry które najbardziej wciągają 29.10.09, 08:02
      pokrótce:
      z zamierzchłych czasów i odmętów pamięci mej wynurzyły się:
      Fred, Misja i Robbo na nieśmiertelne Atari (i tak było lepsze niż mydelniczka
      c-64 tongue_out ),
      później pierwszy pc i Prince of Persia,
      pierwszy własny pc i Diablo, Cywilizacja, Master of Magic i pierwsze Hirołsy
      i tak się toczyło w Cywilizacjach zmieniały się numerki, Diablo zastąpił młodszy
      brat z dodatkami, HOMM doszło do 3 najlepszej części oraz pojawiły sie Siedlery
      czyli settlersi.
      dzisiaj mało co mnie tak pochłania, na kilka miesięcy zaangażowałem się w
      BattleForge, ale teraz leży odłogiem. trochę pogrywam w League of Legends, ale
      czekam na Boredlands wierząc, że to wciągnie mnie na dłużej.
      za dużo gier, za mało czasu.

ps. no i skrable ofc
    • bosman_plama Re: Gry które najbardziej wciągają 29.10.09, 08:40
      Cywilizacja 2. Kosztowała mnie wiele nieprzespanych nocy, absolutny mistrz w kategorii "to
      jeszcze tylko jedna tura".
    • anthar Re: Gry które najbardziej wciągają 29.10.09, 10:12
      Od czasu do czasu odpalam WoW i wówczas potrafię się zatracić bez reszty.
      Natomiast Cywilizacje, M&B czy seria Total War nieodmiennie mnie absorbują.
      Syndrom "jeszcze jednej tury", "jeszcze jednej bitwy" jest chyba Wam znany smile
    • Gość: Promocja Re: Gry które najbardziej wciągają IP: 94.75.112.* 29.10.09, 10:22
      Pobieraj gry, filmy, muzykę, erotykę, programy, bez limitow!

fload.filetap.com
      Rapidshare, Netload, Megaupload, Hotfile jak premium, sprawdź to!

Jedyny taki serwis w polsce!
    • dreadwock Re: Gry które najbardziej wciągają 29.10.09, 10:49
      U mnie wygląda to mniej więcej tak:
      Heroes 3 + WoG > Planescape: Torment > Baldury > Warcraft 3 > Vampire: The
      Masquerade – Bloodlines > NwN2 + Purgatorio (Planescape Trilogy)

PS Fajnie by było gdyby nowa wersja WoGa (3.59) wyszła przed domniemanym końcem
      świata w 2012 smile Może chociaż przed Duke Nukem Forever się wyrobią...
    • Gość: gosk Re: Gry które najbardziej wciągają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 13:41
      Jest taki jeden tytuł, który mnie wciągnął jak żaden inny. A zwie się Jagged
      Alliance 2. Nie zliczę, ile życia straciłem przy tej grze oraz jej zmodowanej
      wersji 1.13.
      Pozdrawiam wszystkich, którzy jeszcze o JA2 pamiętają!
      • Gość: ibn Re: Gry które najbardziej wciągają IP: 94.254.191.* 30.10.09, 00:10
        > Pozdrawiam wszystkich, którzy jeszcze o JA2 pamiętają!

[Wyraz Aporobaty] ! ! !
    • Gość: gosc Mattio Re: Gry które najbardziej wciągają IP: *.eltronik.net.pl 29.10.09, 14:54
      -Medieval Total War II + exp
      -Diablo 2 + exp
      -Warcraft 3 + exp
      -World of Warcraft + exp
      -STALKER
      -Mount & Blade
      -CoD4
      -King's Bounty: Legends
      -Morrowind + exp
      -Oblivion
      -Gothic 2 + exp
      -Heroes of Newerth
      -Warhammer 40k: Dawn of War +exp
      -Wiedzmin
      -Heroes 3/4
      -Company of Heroes +exp
      Polecam wszystkie.
    • Gość: jablon1994 Re: Gry które najbardziej wciągają IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.09, 19:19
      no więc było tego trochę... ale najbardziej WoW, potem Wiedźmin (ulubiony dialog z Wiedmolol bull-em) i Prince of Persia
    • raburski123 Re: Gry które najbardziej wciągają 29.10.09, 21:15
      Uncharted 2 wciaga jak cholera!!!
      Little big planet i ratchet and clank wciagneły mnie bardzo
      Mass Effect mimo iz jest poczatek nudny to potem jest zdecydowanie lepiej i to własnie
      ta gra nauczyła mnie ze nalezy grac w gre do końca.
      Rpg to gatunek gier ktre wciagaja cie do swiata gier
      Gta 4 widomo mistrzostwo swiata do dzisiaj od premiery gram czesto i ciagle cos
      odkrywam nowe miejsca, bugi i zachowanie ludzi itp
      Half lie 2 i Fallout 3 gry z kilimatem bardzo wciagaja wrecz zapraszaja do siebie
      król nad królami the sims 3 i kazda czesc tej gry kazdy nie nawidzi i kocha jednocześnie
      ta gre szybko sie nudzi ale gdy wyjda dodatki zaraz znowu sie przypominaja

Gry ktore trzeba zagrac ale nie wciagaja tak bardzo to strzelaniny killzone 2 i call4 ale i
      sportowe fifka kazda i nfs nba itd to gry ktre szybko ciebie nudza ale zawsze chcesz
      znowu zagrac.
    • Gość: okazja Re: Gry które najbardziej wciągają IP: 94.75.112.* 29.10.09, 21:37
      Pobieraj gry, filmy, muzykę, erotykę, programy, bez limitow!

fload.filetap.com
      Rapidshare, Netload, Megaupload, Hotfile jak premium, sprawdź to!

Jedyny taki serwis w polsce!
    • furio123 Re: Gry które najbardziej wciągają 01.11.09, 15:20
      Tibia???????? Nieznosze tej glupiej gry ale mam swoje trzy gry ktore mnie niezle
      wciagnely oto one:
      na miejscu trzecim warcraft III
      na miejscu drogim Oblivion (zaczalem grac o 10 00 a skonczylem o 21 00 wiec jest
      dosc wciagajaca)
      a na miejscu pierwszym World of
      Warcraftbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • largo.lagrande Re: Gry które najbardziej wciągają 01.11.09, 16:32
      Bez wątpienia Civilization. Zawsze jak w to gram to nie mogę się oderwać i wciąż
      to "no, jeszcze jedna tura i kończę" i tak do rana... big_grin Naprawdę można się
      uzależnić od tej gry smirk
      • largo.lagrande Re: Gry które najbardziej wciągają 01.11.09, 21:25
        www.youtube.com/watch?v=KRNsv69_tmg wszystko na temat big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka