Gość: Mikołaj IP: *.icpnet.pl 27.10.03, 07:42 Legia mistrz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Re: Świt - Legia 1:3 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.10.03, 09:35 Legia to padlina a nie mistrz. Ze Switem to moga jeszcze wygrac, ale od Groclinu dostana baty. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eell Re: Świt - Legia 1:3 IP: 80.50.13.* 27.10.03, 11:27 Padliną jest twoja matka, kmiotku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Świt - Legia 1:3 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.10.03, 11:39 eell - typowy kibic legii - to widac slychac i czuc. A legia i tak przegra, bo wbrew temu co mysla kibice z podwarszawskich wiosek (tacy jak eell) jest to mizerny klub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KonradO Re: Świt - Legia 1:3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 12:02 Wiec jak to taka padlina i nikt jej nie kocha to po co szczekacie?? w necie nudzi wam sie? tu sie ciśnie powiedzenie psy szczekają karawana idzie dalej zajmijcie sie swoją "duma stolicy" i pilnujcie,żeby frekwencja was nie zabiła "koledzy za miedzy" Pozdro dla kiboli (L) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khmer Re: Świt - Legia 1:3 IP: *.elartnet.pl 27.10.03, 13:00 kibic napisał(a): > ale od Groclinu dostana baty. :) takie "baty" jak od Wisly i Amiki ?;-) no to dawaj tu ten Groclin ! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj do karolaka IP: *.icpnet.pl 27.10.03, 12:11 Chyba skończył Ci się repertuar powiedzonek łacińskich, bo z tą terra incognita to już po raz któryś wyjeżdżasz. Co sądzisz o takim: Ceterum censeo polonias secatas esse. No, ale wypowiadaj się dalej, bo to ostatnie podrygi waszego śmiesznego ksp (kupimy sobie parasol). Wy często się nabijacie, że Legii kibicują Łomianki i inne małe miejscowości. Ja jestem z Poznania i Legia mnie przyciągnęła, a jak gadałem z ludźmi z mojego miasta, to często mylili polonię z gwardią. Niewiele się pomylili. Legia mistrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia ja tam... IP: *.tomaszow.mm.pl 27.10.03, 12:13 Nie mam nic do legii ale wolę Wisłę K... i bardzo mi przykro, że sędzia był nie fair... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khmer Re: ja tam... IP: *.elartnet.pl 27.10.03, 12:56 ale sedzia nie byl z Legii wiec pisz o nim pod meczem Wisly :) ps. swoja droga niezle cuda tam wyczynial :P Odpowiedz Link Zgłoś