kmh 30.10.09, 14:29 Z każdym kolejnym materiałem ta gra zapowiada się na coraz bardziej niepotrzebną kupę. Niektóre tytuły naprawdę nie powinny mieć sequeli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nakedblaze Re: BioShock 2 - postacie, multiplayer i walka 30.10.09, 16:00 A mi gra właśnie coraz bardziej zaczyna się podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
polychessman Re: BioShock 2 - postacie, multiplayer i walka 30.10.09, 18:56 A ja niezmiennie czekam, Bioshock to Bioshock, jestem pewien że tego nie zepsują i będzie więcej i lepiej niż w jedynce. Odpowiedz Link Zgłoś
warheadcrab Re: BioShock 2 - postacie, multiplayer i walka 31.10.09, 10:04 @kmh przy takiej grze określenie ,,kupę" powinno być usuwane wraz z całym twoim głupim komentarzem.Po prostu masz coś do kontynuacji Bioshock'a to nie komentuj. Odpowiedz Link Zgłoś
kmh Re: BioShock 2 - postacie, multiplayer i walka 31.10.09, 18:28 Dlaczego? Uważam, że kontynuacja "Bioshocka", którego uwielbiam, jest absolutnie nie potrzebna i spodziewał się niezłej kupy. Kupy kupy kupy a i tak, wiesz czego jeszcze? KUPY ogarnij się Odpowiedz Link Zgłoś
warheadcrab Re: BioShock 2 - postacie, multiplayer i walka 01.11.09, 00:11 @kmh odgarnij się XD Odpowiedz Link Zgłoś