yanek1982 20.11.09, 16:20 No cóż, gdyby nie wysoka cena na STEAM oraz afera z banowanie kluczy przez Valve, grałbym w to. Małe ostrzeżenie dla kupujących klucze na Allegro: www.callofduty.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1036&Itemid=119 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yanek1982 Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 20.11.09, 16:22 No cóż, gdyby nie wysoka cena na STEAM oraz afera z banowaniem kluczy przez Valve, grałbym w to. Małe ostrzeżenie dla kupujących klucze na Allegro do STEAM: www.callofduty.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1036&Itemid=119 Odpowiedz Link Zgłoś
j_uk_dev Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 20.11.09, 16:26 Już mam, ale na razie testuję AC2 L4D2 na dalsze dni deszczowego weekendu sobie zostawiam Odpowiedz Link Zgłoś
deohy Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 20.11.09, 16:27 Ja kupiłem pre-order 4-paka na STEAM. Zapłaciłem 120 zł. Pieniądze nie poszły na marne ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
piottros Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 20.11.09, 16:29 oo... ku**** a jezeli mam 1 cd key, a drugie pudelko, to mi zbanuja cale konto? ... Odpowiedz Link Zgłoś
aihs Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 20.11.09, 16:38 Nie interesowała mnie ta gra ale po powyższej relacji pociekła mi ślinka, może warto hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.compnet.com.pl 20.11.09, 16:55 warto kupic teraz jedynke czy dwojke? bo troche drogo na 2 a ze jak sie niczym nie rozni to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 17:15 jareq, bij strzałe z tym spamem. A gierkię polecam. Ot, do postrzelania po powrocie z pracy. Miodna. Odpowiedz Link Zgłoś
yota-nka Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 20.11.09, 17:27 slawek mozna sie skromnie przypomniec ? weekend idzie i fajno by bylo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blabal Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 17:45 Ktoś się orientuje, ile kosztuje l4d2 w mediamarkcie? Mam kawał drogi, a jak zabraknie mi chociaż 5 zł to tragedia będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
szczqcz Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 20.11.09, 17:55 119, jak wszędzie chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
billykid007 Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 20.11.09, 18:20 PILLS HERE !!!PILLLLLSSSS!!!!!Grab and Pills! www.youtube.com/watch?v=nKu60YKqsvs www.youtube.com/watch?v=v7t0QXs2608&channel=dasboschitt Ahhhh jak miło znowu zobaczyć "pills". Co do gry to za pewne fajna,ale najpierw pogram w jedynkę żeby wiedzieć co i jak.W dwójkę może za rok ;P. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 20.11.09, 18:42 slawek mozna sie skromnie przypomniec ? weekend idzie i fajno by bylo.. ----- mówiłem, maila wysłać na slawomir.serafin (at) gazeta.pl nic nie dostałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.chello.pl 20.11.09, 19:28 Nie można powiedzieć, że L4D2 jest WYRAŹNIE lepsza od jedynki. Jedynka (moim zdaniem) ma dużo lepszy klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 21:12 sex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R3nO Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.net.autocom.pl 20.11.09, 21:40 Zgodzę się połowicznie z Igorem - jedynka ma nie tyle lepszy, co inny klimat. Co czyni obie gry warte kupna, gdyż raz mam ochotę zagrać w jedynkę, a innym razem w dwójkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R3nO Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.net.autocom.pl 20.11.09, 21:42 A tak w ogóle, to granie na Normal'u to psucie sobie zabawy imo. Na Impossible się grało świetnie wyzywająco w jedynkę, a Extreme w dwójce jest akurat taki "znośny" (tzn żeby przejść chociaż jeden level trzeba go zazwyczaj zagrać 3-4 razy a nie 15) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adin Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 22:28 j_uk_dev można gdzieś kupić Assassins Creed II eng? Myślałem że u nas będzie tylko wersja pl Odpowiedz Link Zgłoś
e-e Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 20.11.09, 22:35 L4D1 umarło. Próbowałem dzisiaj grać przez dwie godziny - dawniej w tyle mogłem przejść kampanię na ekspercie lub skończyć tryb kontra. Wrzuca mnie do gry, polski serwer, niski ping, ale zostaje skickowany przez Polaków, bo czekają na innego gracza, nie raczyli nawet o tym poinformować, sam bym wyszedł. Następna gra - tylko lobby. Dwie osoby, po 10 minutach zaczynamy grę. Wrzuca nas na serwer z pingami 250, nie da się sensownie grać. Trzy razy wracaliśmy i non stop ten sam serwer. Poszukałem innej gry. Sami początkujący, którzy nie współpracowali - chaos i ragequitting w połowie gry. Kolejna gra - końcówka finału, przegrana, szybko koniec -> lobby -> wszyscy sobie poszli. Odpalam grę, gdy jest 6 graczy, w grze zostaje tylko dwóch... "Będziemy wspierać L4D", "bedzie DLC", "dwójka to będzie inna gra, wcale nie podzieli społeczności" Jasne. Wspierali - wydali kilka patchy, co z tego, że masa błędów wciąż jest, że balans jest tragiczny. Było DLC - tryb "survivor", który po prostu nie został zrobiony na czas i krótka zabugowana kampanijka o żenującym designie. Nie podzielono community - po prostu dobito jedynkę i spychacz z małej liczby serwerów, tragicznych pingów, długiego czasu oczekiwania ma przepchnąć graczy do dwójki. Przykro mi Valve - albo obniżycie cenę dwójki, albo moich pieniędzy nie zobaczycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutas Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: 80.52.242.* 20.11.09, 23:03 l4d2 jest super ale niestety kutas :[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phantom_lord Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.ists.pl 21.11.09, 00:10 no niezla cene zarzucili... tak jakby bylo z 3-4 razy taniej to by bylo sensownie. I jeszzce banowanie kont nie ma to jak boski steam Odpowiedz Link Zgłoś
mathiuss Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 21.11.09, 00:31 Sprzedalem konto steam z paroma fajnymi gierkami (bylo tam m. in. L4D1), ktore jednak znudzily mi sie. Mam teraz ochote na jakiegos strzelacza (tzn. jak skoncze Dragon age, ale to mysle na dniach), ale zarowno do L4D2 (kopia jedynki, czerstwe postacie) oraz Mw2 (wymaga steama, brak dedykow) jestem uprzedzony. Poleci ktos jakiegos innego dobrego sieciowego strzelacza? Ew. nie sieciowego. Jak wyglada sprawa Army2, da sie w to juz grac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mister kanister Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.ver.abpl.pl 21.11.09, 00:45 @kutas Chyba wiem, o co Ci chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
deohy Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 21.11.09, 00:45 Jeżeli chodzi o 2-kę to najlepszy klimat ma moim zdaniem kampania Hard Rain moim zdaniem. Burza podczas gdy widzimy na 5 metrów. Ah. No i oczywiście expert i tryb realistic. Odpowiedz Link Zgłoś