Gość: sss IP: *.eranet.pl 30.11.08, 22:19 gdzie w walbrzychu dostane nowy dekoder n bo tam gdzie bylem brak i mowia ze nie wiedza kiedy bedzie to jakas paranoja reklamuja w tv a dekoderow nie maja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antyprymityw Re: nowy dekoder n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 22:31 zamów przez internet lub telefonicznie Warunki takie same jak w lokalnych punktach a umowa na rok a nie dwa. Kurier przywiezie zestaw w ciągu kilku dni. Polecam oczywiście Nbox HD recorder Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: nowy dekoder n IP: *.eranet.pl 30.11.08, 22:38 nie jestem jakims prymitywem dzwonilem i powiedzieli mi ze moze za 10 dni "moze" to jakas kpina ze nie maja dekoderow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyprymityw Re: nowy dekoder n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 22:52 w takim razie nie zmierzyli sił na zamiary. Zrobili świetną ofertę nie zaopatrzywszy się wcześniej w potrzebny sprzęt. Radzę zamówić i pokornie czekać. A może Cyfra ma teraz coś ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: nowy dekoder n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 23:32 Ja zapisałem sie na liste w Tesco na Pasażu i dzisiaj Pan mnie powiadomil ze jutro bedzie miał dla mnie dekoder więc czekałem tylko od piatku. Wynika z tego , że maja jutro dostawę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: nowy dekoder n IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.08, 13:25 mowe dekodery bez dysku bez problemu dostępne są w Play na Pl. Magistrackim. Mozna je potem bez problemu wymienić na rekordery. Odpowiedz Link Zgłoś