Dodaj do ulubionych

Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2

• Gość: V Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.chello.pl 24.11.09, 20:58
      Jeśli nastąpi to polecam książkę "Zombie Survival" nieoceniona pomoc na wypadek zalewu żywych trupów.
    • Gość: Hans 'Bingo' Landa Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: 78.133.245.* 25.11.09, 13:07
      Super giera, z niektorymi ludzmi sie swietnie gra jak jest voice comm. tylko w trybie scavenge dostaje czesto CTD po zmianie stron. No i koncert na koniec Dark Carnival wymiata w kosmos.
    • gelbigel Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 25.11.09, 13:28
      Tylko baba wybrała guna reszta graczy radzi sobie z większa wprawą za pomocą łomów i pałek... Do tego ciągle strzela do swoich... masakryczny gracz z tego game cornera

btw zamiast ić do wyjścia zaczeli eliminować zombich w całym hotleu...
    • gelbigel Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 25.11.09, 13:35
      ja tam widze sprawność 5 tego gracza kiedy najlepszy ma 120 coś... ciągle wali do swoich
    • Gość: mantikora Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.81.datacomsa.pl 25.11.09, 14:17
      Nie chce być niemiła ale ten kto gra na filmiku - gra jak ostatnia lama :p

A tak na przyszłość - włączyć latarkę, kucać jak się strzela (łatwiej wcelować, nikt nie strzela w plecy), uważać na friendly fire, nie biegać po terenie bez grupy, boomery odepchnąć przed rozwaleniem, tak samo huntery bo można kolegę śrutem w tyłek poczęstować, nie marnować ammo na zombiaki biegnące do pipe'a.

I tyle mądrzenia z mojej strony, fave fun :]
    • Gość: januszzzz Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.chello.pl 25.11.09, 14:26
      Na samym poczatku filmiku, to zejscie z dachu po schodach ...identyczne jak w SWAT4 big_grin Taki sam układ pomieszczeń smile
    • Gość: maciuch333 Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.09, 09:23
      lol Sławku, chyba nie tylko ja uważam Cię za lamę smile
      Ważne, że sie dobrze bawiłeś i nie ginąłeś tak często jak w tym beznadziejnym MW2. Bo w Battlefieldzie to chociaż samochodzikiem możesz sobie pojeździć zanim zaczną strzelać . ROTF
    • Gość: Wrex Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 21:12
      Korzystając z zaistniałej jakby to nazwać "dyskusji" też ponarzekam na ów pana.
      Najpierw zacznę od recenzji mw2 ,która była zbyt subiektywna oczywiście w sensie negatywnym nie wiem czy to przez to,że lamiłeś i dostawałeś od jak to nazwałeś "gimnazjalistów" w dupę czy przez twój wrodzony talent do krytykowania rzeczy ogólnie przyjętych za dobre,dodatkowo nie dodałeś czy jest to recenzja wersji pc czy konsolowej. Jest różnica między nimi, ja jako gracz konsolowy cenię sobie szybką i dynamiczną rozgrywkę w,której dużo się dzieje a mw2 taką cechę posiada.
      Co do twojego skilla(albo jego braku) to nie ma co się wypowiadać przecież wyraźnie pisałeś,że grasz po raz pierwszy w tą grę to chyba logiczne,że nie szło ci za dobrze(a to widać,i to bardzo smile). Następnym razem więcej myśl a mniej gadaj.
    • Gość: Wrex Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 21:50
      Najbardziej śmieszy mnie to,że MW2 nie ma w "rubryce" jeśli mogę to tak nazwać najbardziej oczekiwanych premier roku hehe
    • Gość: ixdude Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.chello.pl 30.11.09, 06:55
      odradzam zakup tej gry w tym momencie. poki co gra tam mega cholota i gra z innymi graczami jest praktycznie nie mozliwa. dwa swieze przyklady:
      poziom latwy tym samym wylaczony friendly fire, biegne za typkiem i w ferworze walki dostal strzala z pistoletu, co oczywiscie skonczylo sie dla niego tylko info ze dostal postrzelony lecz energii nie stracil, wynik: kick z gry.
      druga sytuacja jeszcze bardziej komiczna - biore apteczke, po czym drugi gracz cos do mnie zaczyna niskim basowym glosem sapac bym mu apteczke oddal (pomijam epitety), jednakze z uwagi ze akurat lecialo kilka fragow dostalem od niego pelna serie w plecy i zdechlem wraz zombiakami.
      dziecinada.
    • Gość: mantikora Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.81.datacomsa.pl 30.11.09, 11:00
      Zawsze się zdarzają takie antypatyczne typy, ale wg mnie nie ma się co zniechęcać. Jak wykopali z gry - założyć własny serwer. Jak zaczynałam grać w jedynkę to za każdym razem jak wchodziłam na grę - informowałam wszystkich że się uczę. Zdecydowana większość graczy była wyrozumiała
    • Gość: ixdude Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.11.09, 18:11
      Powiem szczerze że na L4D1 tylko raz mi się zdarzyło być wykopanym i to w kontrze. Ale to były moje początki a jak pewnie wiesz, sterowanie zdechlakami na początku jest dość ciężkie.
      Zatem w opisanej przeze mnie sytuacji powyżej, powróciłem do pierwszej części, tam gdzie nadal sporo moich ludków przesiaduje.
    • Gość: PepsiDay Re: Kwadrans Próby: Left 4 Dead 2 IP: *.acn.waw.pl 01.12.09, 18:55
      Zanim pojawił się l4d2 na youtubie było sporo "video-recenzji" - ludzie w nich grali jak ostatnie lamy (nie mówie o x-pudłach) i sie nawet na to cięzko patrzyło smile
      Ludzie z CDA jak robią takowe filmiki też nie grają super - patrzą w ziemie itp., więc nie wiem co ci tak przeszkadza w tym, że ktoś gra gorzej od Ciebie? Nie każdy uznaje umiejętność wirtualnego strzelania jako skala samooceny. Np. mój brat woli grać w TDU, NFS'y itp. i naprawde świetnie radzi sobie za kólkiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka