edycja_kopiuj_wklej 27.11.09, 08:21 Po pierwsze, az sie stesknilam za udanym bredowaniem DD A po drugie, wrocila mi moc przenoszenia, nie stracilam ani jednego jajka No i juz dzis piatek - to tez powod do radosci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: Sie ciesze 27.11.09, 10:20 Ach, ty szczesciaro, a ja wlasnie wczoraj po raz setny probowalam roznozyc moje jedno jedyne posiadane srebro i kicha, odmowilo wspolpracy Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Sie ciesze 27.11.09, 10:26 oooo to rzeczywiście radość!!!! to przenosisz z powrotem? Suuuuper! Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Sie ciesze 27.11.09, 10:32 Gratuluje A ja czekam w dluuugiej kolejce na wampira srebro moze dostane za mrozonki. Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Re: Sie ciesze 27.11.09, 14:40 mrożonek chyba nie da rady przenosić - one są traktowane jako dorosłe... chyba że mrożonkami nazywacie te z soplami? Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Sie ciesze 27.11.09, 15:13 ja pomyślałam o zamrożonych pisklakach... Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Sie ciesze 27.11.09, 17:00 Jeden z projektow jest taki, ze mrozi sie zwyklaki (minty, magic, purple itd) i w zamian za iles sztuk dostaje sie np. srebro albo innego rzadkiego okaza. Chodzi o zmniejszenie ilosci zwyklych a zwiekszenie rzadkich okazow. To jakos z proporcji wynika. Podobno rok temu friils byly rzadkoscia, a teraz AP jest zawalone. Odpowiedz Link Zgłoś
mammaewuni Re: Sie ciesze 27.11.09, 17:15 Super!! W niedzielę też będę rozmnażała sreberka, może i mnie szczęście dopisze. Odpowiedz Link Zgłoś