Gość: Kasiek IP: *.chello.pl 07.04.06, 15:19 Moim skromnym zdaniem wołowina potrzebuje znacznie dłużej czasu niż pozostałe składniki a przecież nie chodzi o to żeby mieć "papę" w kociołku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nie wasza sprawa Cygański kociołek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 20:14 to jest dobre ale za malo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dymna Re: Cygański kociołek IP: 62.69.211.* 09.12.06, 20:12 Oczywiście, że tak. Mięso dusi się bardzo długo. Czyli ziemniaki i inne składniki można dodać dopiero po około 2 godzinach duszenia mięsa. Wtedy to da się zjeść. Właśnie duszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Cygański kociołek IP: *.cable.ubr04.harb.blueyonder.co.uk 07.04.07, 13:00 Nieprawda jest jakoby wolowina potrzebowala wiecej czasu, ja ugotowalam dokladnie wedlug przepisu i wyszlo bardzo dobre nie zrobila sie zadna papka. Goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DORIS Cygański kociołek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.07, 16:20 Przepis jest super - wypróbowałam, ale z karczkiem, ponieważ bałam się, że za nim wołowina"dojdzie" toziemniaki sięrozgotują. Tak więc zrobiłam z karczkiem i dodałam zamiast cząbru - estragon i troszkę koncentratu pomidorowego - Rodzia byłą zachwycona - PYSZOTKA i mało roboty:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś