rennya 27.11.09, 16:11 na chwilę serce we mnie z wrażenia stanęło... moje pierwsze własne złoto... [img]https://tinyurl.com/yz9wn27/.gif[ /img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rennya i ten nadmiar szczęśćia 27.11.09, 16:22 miał zwykłego rózwego bliźniaka... szok... Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: i ten nadmiar szczęśćia 27.11.09, 16:36 gratulacje! moje złota i srebra dzisiaj nie dały metalu Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: wybredowałam ZŁOTO 27.11.09, 17:00 Gratuluje, dobry dzien na metal! Odpowiedz Link Zgłoś
mammaewuni Re: wybredowałam ZŁOTO 27.11.09, 17:10 Gratulacje!! Ja nawet nie mam żadnego złotka, tak więc zazdroszczę dziko Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: wybredowałam ZŁOTO 27.11.09, 18:29 GRATULACJE! no to udany byl dzis dzien Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Re: wybredowałam ZŁOTO 27.11.09, 19:35 ale masz szczescie ! gratuluje ja sreberka moje breduje w poniedzialek moze tez cos wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: wybredowałam ZŁOTO 27.11.09, 23:08 Gratulacje! Ja dziś probowałam srebro, ale wyszła znów jedenasta i dwunasta córka Damskiego Krawca. Zastanawiam sie czy zaryzykowac złoto czy moze poczekać jeszcze. W zeszłym tygodniu ktorejś z dziewczyn się udało, ale moje złoto nie dało złota. Więc moze skoro Tobie się udalo, to "czas złot dla Polski" już minął? Moze oni tak to mją urządzone, ze breduje się złoto jedno dziennie na dany obszar albo na serwer albo na całą sieć? Tak czy inaczej gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś