Dodaj do ulubionych

Głosy Guild Wars 2

17.12.09, 12:31
Taa, a logo to wcale nie z DAsurprised
Obserwuj wątek
    • ciastoludek Głosy Guild Wars 2 17.12.09, 12:33
      Jeśli ta gra nie pokona WoW-a, to nikt tego nie dokona.
    • ciastoludek Re: Głosy Guild Wars 2 17.12.09, 12:34
      @jabbur
      To logo jest starsze niż to z DAsurprised, więc to chyba Bioware ściągnęło pomysł.
    • hellucinate Re: Głosy Guild Wars 2 17.12.09, 12:41
      Logo faktycznie zmyliło mnie na początku ^^, przez chwilę byłem pewien że to Dragon Age tongue_out.
      Swoją drogą patrząc na materiał z gry lecący w tle, można powiedzieć, że widok wprost zapiera dech w piersi big_grin.
      Jestem zaskoczony w bardzo pozytywny sposób smile.
    • Gość: san Re: Głosy Guild Wars 2 IP: *.chello.pl 17.12.09, 16:07
      Felicia Day big_grin No prosze, że też wpadli na pomysł zaangażowania właśnie jej smile
    • deohy Re: Głosy Guild Wars 2 17.12.09, 23:17
      A istnieje właściwie faktyczna data premiery GW2?
    • sarrivin Re: Głosy Guild Wars 2 19.12.09, 00:41
      GW II może być albo wielkim sukcesem, albo wielką klapą, tak na mój gust. Jednak to, co widziałem nie napawa optymizmem. WoW-klony to poza LotrO bieda, nie sądzę że zrobią lepiej.

A ja tradycyjnie zachęcam do sprawdzenia darmowego D&D Online. Oto pierwszy polski portal tej gry:
      ddopl.com

Oczywiście nie wszystko jest tam za darmo, ale i tak w swej kategorii gra nie ma konkurencji.
    • sarrivin Re: Głosy Guild Wars 2 19.12.09, 00:42
      Oczywiście bez ściemy - portal jest nasz, nie podszywam się pod przypadkową osobę smile.
    • Gość: ??? Re: Głosy Guild Wars 2 IP: *.chello.pl 23.12.09, 15:58
      Tylko ja mam taki problem, że nie wiem, gdzie się ten filmik podział?
    • azifafello Re: Głosy Guild Wars 2 04.01.10, 12:04
      Ołje smile Fajnie poznać "twarze za głosami", bo oczywiście trailer podstawowy już od dawna, więc... Mnie do GW2 przekonywać nie trzeba, jedynkę uwielbiam - to było moje pierwsze MMO i nadal jest mi bliskie wink Co i raz wracam do Tyrii - muszę zdobyć 100% odkrycia kontynentu ;P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka