jabbur 17.12.09, 12:31 Taa, a logo to wcale nie z DA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciastoludek Głosy Guild Wars 2 17.12.09, 12:33 Jeśli ta gra nie pokona WoW-a, to nikt tego nie dokona. Odpowiedz Link Zgłoś
ciastoludek Re: Głosy Guild Wars 2 17.12.09, 12:34 @jabbur To logo jest starsze niż to z DA, więc to chyba Bioware ściągnęło pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
hellucinate Re: Głosy Guild Wars 2 17.12.09, 12:41 Logo faktycznie zmyliło mnie na początku ^^, przez chwilę byłem pewien że to Dragon Age . Swoją drogą patrząc na materiał z gry lecący w tle, można powiedzieć, że widok wprost zapiera dech w piersi . Jestem zaskoczony w bardzo pozytywny sposób . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: san Re: Głosy Guild Wars 2 IP: *.chello.pl 17.12.09, 16:07 Felicia Day No prosze, że też wpadli na pomysł zaangażowania właśnie jej Odpowiedz Link Zgłoś
deohy Re: Głosy Guild Wars 2 17.12.09, 23:17 A istnieje właściwie faktyczna data premiery GW2? Odpowiedz Link Zgłoś
sarrivin Re: Głosy Guild Wars 2 19.12.09, 00:41 GW II może być albo wielkim sukcesem, albo wielką klapą, tak na mój gust. Jednak to, co widziałem nie napawa optymizmem. WoW-klony to poza LotrO bieda, nie sądzę że zrobią lepiej. A ja tradycyjnie zachęcam do sprawdzenia darmowego D&D Online. Oto pierwszy polski portal tej gry: ddopl.com Oczywiście nie wszystko jest tam za darmo, ale i tak w swej kategorii gra nie ma konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
sarrivin Re: Głosy Guild Wars 2 19.12.09, 00:42 Oczywiście bez ściemy - portal jest nasz, nie podszywam się pod przypadkową osobę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Głosy Guild Wars 2 IP: *.chello.pl 23.12.09, 15:58 Tylko ja mam taki problem, że nie wiem, gdzie się ten filmik podział? Odpowiedz Link Zgłoś
azifafello Re: Głosy Guild Wars 2 04.01.10, 12:04 Ołje Fajnie poznać "twarze za głosami", bo oczywiście trailer podstawowy już od dawna, więc... Mnie do GW2 przekonywać nie trzeba, jedynkę uwielbiam - to było moje pierwsze MMO i nadal jest mi bliskie Co i raz wracam do Tyrii - muszę zdobyć 100% odkrycia kontynentu ;P Odpowiedz Link Zgłoś