Gość: 1233 IP: *.net.inotel.pl 07.02.10, 14:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fdbh Re: ESRB spoileruje Bad Company 2 IP: *.inowroclaw.mm.pl 07.02.10, 15:00 nie psujesz sobie zabawy, napalasz się na nią, myślisz o niej coraz bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
denis.stalker Re: ESRB spoileruje Bad Company 2 07.02.10, 15:05 o nie mogę, komentarzy 1233 mnie rozwalił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex ESRB spoileruje Bad Company 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 15:51 sex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1233 ESRB spoileruje Bad Company 2 IP: *.net.inotel.pl 07.02.10, 16:14 ŻAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALL!!!! Bad Company 2 o wiele lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfhdf ESRB spoileruje Bad Company 2 IP: *.inowroclaw.mm.pl 07.02.10, 16:42 socjaliści Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek ESRB spoileruje Bad Company 2 07.02.10, 16:46 Przecież już w becie ludzie z thomsonami latają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rgdfrgd ESRB spoileruje Bad Company 2 IP: *.inowroclaw.mm.pl 07.02.10, 17:04 w tej grze nie można leżeć, co za idiota to wymyślił? Snajper i brak leżenia, żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel ESRB spoileruje Bad Company 2 07.02.10, 17:06 dj_sasek -> Tak, ale od początku było to prezentowane jako element promocyjny BF43. Zresztą tak samo jest bodajże z M1 Garandem - karabin dostaną Ci, którzy mają zarejestrowanego BFa 43. Nigdy bym po tym nie wpadł, że planują cały poziom w sp podczas II wojny . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as.kriegsmarine ESRB spoileruje Bad Company 2 IP: 82.160.208.* 07.02.10, 17:13 chodzi tu o tych co się kładą i skaczą co psuje rozgrywke przez nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robercik ESRB spoileruje Bad Company 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 17:23 wlasnie podczas skakania nie mozna strzelac to dopiero psuje rozgrywke i dynamizm gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asfcas ESRB spoileruje Bad Company 2 IP: *.inowroclaw.mm.pl 07.02.10, 17:41 @as.kriegsmarine to co? ktoś leży na ziemi, wciska spację i wyskakuje metr w górę? Jeśli tak to mogliby zrobić coś w stylu: - jeśli gracz leży i każe podskoczyć to postać wstanie i po sprawie - a po drugie to po co w grach wprowadzają skoki, które mijają się z realizmem? mogliby wziąć pod uwagę ciężar jaki nosi żołnierz i skakałby na znacznie niższą wysokość i byłoby po sprawie. Btw. w chyba SWAT 4 np. nie możesz skakać, a gra jest zaj....sta. Dobrze, że teraz jak robią gry to nie ma tego żałosnego szybkiego zmieniania broni jak chyba w CSie? czy innych grach, gdzie w pół sekundy druga broń jest gotowa, teraz to w niektórych grach postać "wyciąga" broń i czuje się to, fajna rzecz. Wg mnie w niektórych grach nadal jest źle z = bieganie + strzelanie przy sprincie, choć np. w niektóych grach jak sprintem biegniesz to broń jest niedostępna (tzn trzymasz ją w 2 łapach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Montek ESRB spoileruje Bad Company 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 17:58 a moze ta II WŚ to taki wstęp do kampanii ze jakis koles kiedys gdzies tam walczył z japońcami opowiedział to wnukowi i wnuk sobie teraz lata ze snajperka i czysci szambo na przykład... Po co odrazu ta panika ze nie pasuje do fabuły jezeli nie widzielismy na oczy scenariusza ? Odpowiedz Link Zgłoś
ciastoludek ESRB spoileruje Bad Company 2 07.02.10, 18:08 @robercik Dynamizm psuje ale realizm zwiększa. Dla mnie to duża zaleta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as.kriegsmarine ESRB spoileruje Bad Company 2 IP: 82.160.208.* 07.02.10, 18:21 asfcas a w bf2 grałeś bez patcha??? Odpowiedz Link Zgłoś
ciastoludek ESRB spoileruje Bad Company 2 07.02.10, 18:38 @asfcas Jeśli tak lubisz ten cały realizm to polecam moda do HL2 pod tytułem Insurgency. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdgfs ESRB spoileruje Bad Company 2 IP: *.inowroclaw.mm.pl 07.02.10, 19:42 @ciastoludek znam tego mod od dawna, nie grałem może z 2 miesiące już, rzadko update robią i jest kilka bugów np. ukrywasz się za rogiem budynku, a broń tobie wystaje (lufa przebija budynek) i wybijasz graczy (tylko musisz wiedzieć gdzie celować ;]). Btw. a da się podmienić głosy na irackie? Bo kiedyś się dało, później update i nie dało... a teraz nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsgfs ESRB spoileruje Bad Company 2 IP: *.inowroclaw.mm.pl 07.02.10, 20:46 w insu nic nie dodali... Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek ESRB spoileruje Bad Company 2 07.02.10, 20:49 Skakanie z czołganiem fakt to było frustrujące w BF2, ale to że snajper nie może się teraz położyć i leżeć niewidoczny w trawie? Skoro ma to być realistyczne pole bitwy to nie może tego zabraknąć! Odpowiedz Link Zgłoś
ciastoludek ESRB spoileruje Bad Company 2 07.02.10, 20:49 Ja widocznie jestem mało wymagający bo gra mi się świetnie i bez update'ów Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel ESRB spoileruje Bad Company 2 07.02.10, 23:11 dj_sasek -> I tym samym zachęcić jeszcze więcej graczy do snajpienia? Oj nie! Snajperzy od zawszą są plagą BFów. Za dużo się porobiło młodych Zajcewów. Jeśli dzięki brakowi leżenia chociaż jeden gracz nie będzie snajpił, jestem za. asfcas -> "a po drugie to po co w grach wprowadzają skoki, które mijają się z realizmem? " Aby pokonywać przeszkody - bez skakania nie byłoby to takie łatwe, a "wspinanie się" jest chyba trudniejsze do zaprogramowania, a daje w sumie takie same efekty . Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek ESRB spoileruje Bad Company 2 07.02.10, 23:54 @d_pawel - zawsze można ograniczyć ilość snajperek po stronie jednej z drużyn i problem się kończy. Pamiętam że w starych CoDach była taka opcja. Przydałaby się i tu. Po za tym snajperowi ciężko trafić w ruszający się cel, przez ten efekt opadającego pocisku, więc jak się "wiercisz" jesteś raczej bezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo ESRB spoileruje Bad Company 2 IP: 77.255.121.* 08.02.10, 22:27 Zaraz zaraz,o czym my tu dyskutujemy ta gra ma być chyba realistyczna więc leżenie jest tu obowiązkowe? Odpowiedz Link Zgłoś