Dodaj do ulubionych

Anno 1404: Wenecja - połowiczna recenzja

IP: *.chello.pl 26.02.10, 12:28
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: lubie placki [...] IP: *.chello.pl 26.02.10, 12:35
    • Gość: jkkjkj [...] IP: *.chello.pl 26.02.10, 12:42
    • bialygolabek Re: Anno 1404: Wenecja - połowiczna recenzja 26.02.10, 12:43
      Nie ma kampanii z fabułą? To ja dziękuję. Samobój wydawcy.
      BTW: a Napoleon Total War nie działa. To znaczy niektórym działa ale tylko angielska wersja.
      I znowu to samo....Creative Assembly niczego się nie nauczyło po Empire? Kochany steam.
    • Gość: jjjj [...] IP: *.chello.pl 26.02.10, 12:44
    • Gość: Koniec Re: Anno 1404: Wenecja - połowiczna recenzja IP: *.kol.tke.pl 26.02.10, 12:48
      Mam tego dość, przestaje zaglądać na GC.
    • Gość: iksde [...] IP: *.timplus.net 26.02.10, 12:58
    • Gość: puretru Re: Anno 1404: Wenecja - połowiczna recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 13:09
      TOJA STARA to ORIGAMI KILLER!!
    • Gość: hoplita Anno 1404: Wenecja - połowiczna recenzja IP: *.polityka.com.pl 26.02.10, 14:51
      Panowie, ja rozumiem blogowy chrakter serwisu, ale moglibyście trochę redagować teksty."Dla przypmnienia Anno jest serią gier ekonomicznych" - tu chyba dwukropek albo myślnik powinien być; kto "skoncentruje się", bo jeśli autor, to chyba skoncentrujĘ się.
    • d_pawel Anno 1404: Wenecja - połowiczna recenzja 26.02.10, 15:35
      hoplita - Dzięki.
    • Gość: hoplita Anno 1404: Wenecja - połowiczna recenzja IP: *.polityka.com.pl 26.02.10, 15:51
      @d_pawel
      Bardzo proszę. Tylko byłbym bardziej wiarygodny, gdybym sam nie robił literówek...
    • Gość: sex Anno 1404: Wenecja - połowiczna recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 19:26
      sex
    • Gość: junior Anno 1404: Wenecja - połowiczna recenzja IP: *.acn.waw.pl 26.02.10, 19:54
      jestem fanem anno (każdego) i jestem zadowolony z dodatku... gra się jakoś przyjemniej. przynajmniej w trybie wolnym bo tylko w taki grywam. Dodali trochę upiększaczy miasta, na razie mam jeden nowy budynek. Ze screenow wygląda na to że będzie pałac więc będzie można zbudować naprawdę ładną metropolię... ogólnie nic tylko budować...
      No ale anno jest dla mnie zdecydowanie grą nr jeden od 1602 więc niezależnie od wszystkiego każdy dodatek znajdzie się na mojej półce. To chyba jedyna gra która ma u mnie taki kredyt i do której mam taką słabość...
    • janekfighterpl anno 1404 25.07.10, 17:33
      to bardzo dobry tytul spodobal mi sie od tego czasu jusz nie grywam w gry z serij coll of
      duty. grafika mnie zaszokowala big_grin DZIEKI ZA TA GRE!!!!!!!!!wink
    • janekfighterpl Anno 1404: Wenecja - połowiczna recenzja 25.07.10, 17:40
      podoba mi sie ta gra jest cudowna zachwycajacaa i wogule big_grin ... plecam ta wspaniala gre ;-P
    • sader666 Anno 1404: Wenecja - połowiczna recenzja 26.08.10, 23:29
      W Anno nie grałem nigdy przed 1404.. do sprawdzenia przekonała mnie wersja na komórkę która ułatwiła mi sporo spedzanie czasu w pracy..
      Powiem krótko.. zakochałem sie i każda wolna chwilę ( czyt. jak zona śpi ^^ ) spędzam przy Anno na zmiane ze starcraftem II
      Jezeli ktos spędził sporo czasu przy faraonie czy Emperor: rise of the middle kingdom nie zawedzie się na pewno.
      A co do dodatku.. na multi nie mam czasu ale przy kilkugodzinnym siedzeniu może sporo urozmaicić ^^

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka