Dodaj do ulubionych

Disciples III już tego lata

IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.03.10, 13:01
Pierwszy jak zawszesmile
Obserwuj wątek
    • Gość: Fan Herosa Re: Disciples III już tego lata IP: 82.160.208.* 09.03.10, 13:02
      heroes 3 jest lepszy
    • bosman_plama Re: Disciples III już tego lata 09.03.10, 13:16
      Tylko, że zacytuję znajomego z innego forum: "Czekać raczej nie warto. Tambylcy dają grze 40/100. Pozbyto się dyplomacji, multiplayera, edytora map, system magii i rozwój postaci zmieniono nie do poznania (i to nie na lepsze). Grywalne rasy są trzy." Poniżej link do recenzji.
      www.ag.ru/reviews/disciples_3_renaissance
    • slawomir.serafin Re: Disciples III już tego lata 09.03.10, 13:27
      @bosman_plama - no to posiałeś defetyzm...
    • bosman_plama Re: Disciples III już tego lata 09.03.10, 13:46
      Hm. Ale grafika pięknatongue_out
    • Gość: kabak Re: Disciples III już tego lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 14:01
      wygląda klimatycznie
      @bosman_plama mnie to nie obchodzi
    • Gość: mariusK Re: Disciples III już tego lata IP: 85.121.241.* 09.03.10, 14:02
      @ bosman_plama

Ja nie uzywam multi, nie uzywam edytora, system magii w pierwszych dwoch ani rozwoj postaci nie popadal do gustu. Nie lubialem pierwsze dwie czesci, to dla mnie ze III jest cos kompletnie innego ja widze za plus!

Tak jak niektorzy lubieli Heroes 4 i 5 wiecej niz 3.
    • Gość: Drugi Re: Disciples III już tego lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 14:06
      Grałem w Disciples 1,2 i w 3 też będę grać. Bardzo fajna gra. Już nie mogę się doczekać.
    • Gość: Jakub Re: Disciples III już tego lata IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.03.10, 14:27
      Nie skreślam, ani nie wyczekuję z niecierpliwością. Zobaczymy po demie smile.

@mariusK: nie lepiej poprosić Polaka, żeby napisał za Ciebie post, niż korzystać z translatora z jakiegokolwiek języka byś na co dzień nie używał?
    • Gość: mariusK Re: Disciples III już tego lata IP: 85.121.241.* 09.03.10, 15:25
      @ Jakub

Sam skorzystaj z Polaka. 'Ciebie' sie nie pisze z wielkim 'C'.

Ja to ostatnio gadalem czy pisalem po Polsku jak mialem 5 lat w 1982, to nie badz typowym polski chamem. Jak ci idzie z Angielskim lub Rumunskim ktorym ja tez dysponowuje?

Jak myslalem, jestes zero!
    • Gość: mariusK Re: Disciples III już tego lata IP: 85.121.241.* 09.03.10, 15:34
      @ Jakub

Chyba ci trzeba znalesc Polaka bo nie ma wielkiego 'C' w 'Ciebie. Ok?

Co do moje pisanie to ostatnio pisalem lub gadalem po Polsku to 1982 kiedy mialem 5 lat. Jak ci idzie z Angielskim czy Rumunskim? Napewno duzo gorzej od mojego Polskiego!

• Gość: FANTOM Re: Disciples III już tego lata IP: *.strefa.com 09.03.10, 16:03
      Nie rozumiem tego newsa... Disciples III już przecież jest i to jakiś czas, tylko nie w Polsce. Chyba, że chodzi właśnie o wydanie w Polsce, ale tego nie mam w artykule...
    • Gość: Jakub Re: Disciples III już tego lata IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.03.10, 16:38
      Dawno nie spotkałem kogoś tak dumnego ze swojej ignorancji smile.

@FANTOM: jest Disciples III w wersji angielskiej dostępne? Myślałem, że na razie jest tylko wersja rosyjska.
    • Gość: rpg-27 Re: Disciples III już tego lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 18:49
      bosman_plama ma rację, sami Rosjanie piszą po forach jaka to jest straszna kicha. Proponuję dobrze się zastanowić przed wydaniem kasy na to "dzieło".
    • the_mister_a Re: Disciples III już tego lata 09.03.10, 18:58
      @mariusK w języku polskim przyjęto, że w korespondencji jak się do kogoś zwraca z użyciem zaimka np ciebie to się pisze z Wielkiej litery. Więc robisz z siebie większego dyletanta niż jesteś. To, że nie mówiłes ileź czasu po polsku to nie zwalnia z pisania poprawnie. A jak nie potrafisz to można napisać, że przperaszasz za poprawnośc bo nie jesteś Polakiem. A ty od razu kolesiowi od polskich chamów.

I naprawdę nie chwal się swoim rumunskim czy angielskim bo to polski wortal i polskie komentarze. Jeżeli nie potrafisz poprawnie pisać po polsku nie miej do nikogo pretensji. Było napisac po angielsku skoro tak się nim chwalisz, większość z nas go rozumie.
    • Gość: kkk Re: Disciples III już tego lata IP: *.24.net.pl 09.03.10, 19:24
      ci co grali w ruską wersję piszą, że gra jest słaba (komentarze na GOL), po tym co widziałem na filmikach to średnio mi się podoba, D1 i 2 były świetne, najbardziej nie podobają mi się walki, są takie same jak w HoMM, a nie jak poprzednio gdzie jednostki stały w miejscu ;/
    • Gość: krakowskiezero Re: Disciples III już tego lata IP: *.static.espol.com.pl 09.03.10, 19:25
      No właśnie Wolska dla Wolaków!A colorowe wont mnie stąd ale już!Sie tu po rumuńsku będzie meksykaniec udzielał.Fuj.Wolska łubudu Wolska łubudu Wolska łubudu.Ajtiaj wypitalaj itd w ten deseń w ząbek czesany.
    • Gość: des Re: Disciples III już tego lata IP: *.ntlworld.ie 09.03.10, 19:46
      nie ma gorkich plemion, zmienili system walki, zostala tylko nazwa... a szkoda. raczej nie jest to gra, ktora bedzie przypominala choc troche swietne disciples2.
    • Gość: SA Re: Disciples III już tego lata IP: *.19.165.10.osk.enformatic.pl 09.03.10, 22:08
      Powiem szczerze, że grałem w d3 i się zawiodłem (fakt była to wersja rosyjsa z angielskim tylko tekstem) jakoś tak nie wciąga ja dwójka a na prawdę się zmuszałem bo jestem fanem serii. uncertain
    • azifafello Re: Disciples III już tego lata 09.03.10, 22:31
      Grałem tylko w jedynkę, ale mnie urzekła. Sam nie wiem, czemu nie kontynuowałem przygody. Może zbyt wiele takich gier mnie wtedy fascynowało (Age of Wonders w tym samym czasie odkryłem, Heroes 3, Etherlords II, Alpha Centauri...).

Tak czy inaczej, zobaczymy z czym to się bedzie jadło,ale wygląda bardzo smakowicie (obrazki są śliczne po prostu).
    • fijau Re: Disciples III już tego lata 10.03.10, 01:55
      Jak dla mnie z wyglądu nie różni się zbytnio od dwójki. Mam nadzieję, że muzyki nie spierdzielą tak jak w dodatkach do poprzedniej części...
    • Gość: mac Re: Disciples III już tego lata IP: 194.181.131.* 10.03.10, 13:15
      Jak dla mnie dwójka była świetna! Godny konkurent hirołsów i do tego ta kapitalnie klimatyczna grafa, na prawdę przyjemnie się w to grało, zobaczymy jak będzie z trójką, pozdro
    • Gość: Wrrrrrrr Re: Disciples III już tego lata IP: *.lcs.net.pl 13.03.10, 21:24
      widziałem rosyjską wersję i no muszę przyznać AI nie istnieje: walka metodą atakować co bliżej tylko jednostki dystansowe atakują w sumie losowe jednostki, AI nie produkuje bohaterów i nie rusza się poza zamek, złodziej jako bohater został zniszczony. Brak multi i map pojedynczych jest spowodowany brakiem AI. bohatera w kampanii nie można wybrać do tego nie należy do żadnej z klas (czyli sprzęt klasowy odpada), brak balansu siły i wiele wiele więcej. widziałem grę przez godzinę i nie dziwie sie czemu nikt jej nie chciał wydać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka