Gość: lol Re: Jak się gra w Alpha Protocol? Tak IP: *.multimo.pl 15.03.10, 21:20 pospolitośc i niedobracowaniy, nic tylko grac i elitarnym nazywac. jakbym widzial risen czy gotika albo dragon age bleee Odpowiedz Link Zgłoś
ciastoludek Re: Jak się gra w Alpha Protocol? Tak 15.03.10, 21:22 @mathiuss To dobry znak, żeby znowu przełożyć datę premiery tej gierki i zrobić ją od nowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jak się gra w Alpha Protocol? Tak IP: *.lublin.mm.pl 15.03.10, 21:50 Widac ze gosc gra na padzie i to jak cholera. Normalnie żal. Mycha rulessss. Odpowiedz Link Zgłoś
fijau Re: Jak się gra w Alpha Protocol? Tak 15.03.10, 22:37 @SS "Kiedy bohaterowie gier zaczną nosić broń jak normalni ludzie[...]?" Właściwie, to kiedy zaczną nosić cały ekwipunek jak normalni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Jak się gra w Alpha Protocol? Tak IP: *.multimo.pl 15.03.10, 23:29 Jeslizaczna nosic to niektorzy powiedza wtedy ze gry sa uproszczonebo nie mozna nosic 100 rodzajow broni i 2 ton czesci do nich:d napewno winne beda konsole:d Odpowiedz Link Zgłoś
devdd Re: Jak się gra w Alpha Protocol? Tak 16.03.10, 00:32 coraz czesciej watpie, ze aktualne gry robia gracze.., czy oni sami nie widza co stworzyli? To wyglada tak zle, ze az w oczy kluje... jak babcie kocham, chyba wolalbym odswiezone wersje starych gier niz takie cus. Ku..a, SoF z grafa Crysisa. Albo Requiem avenging angel, albo... itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sulpicjusz Re: Jak się gra w Alpha Protocol? Tak IP: 85.222.87.* 16.03.10, 01:31 Ta gra wygląda gorzej niż jeszcze kilka tygodni temu. Nie dość, że paskudna, to w dodatku zapowiada się na monotonne nudziarstwo. A myślałem, że będzie to oryginalny i ciekawy tytuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Jak się gra w Alpha Protocol? Tak IP: *.2-0.pl 16.03.10, 05:49 B-R-A-W-O! " Kiedy bohaterowie gier zaczną nosić broń jak normalni ludzie?" - w końcu redaktorzy serwisów growych, zaczynają się czepiać. Też mnie to zawsze zadziwia, podobnie jak zjeżdżanie na linie, trzymając ją gołymi rękoma - Splinter Cell na przykład. O ile wiem, to w Army of Two broń już lepiej wygląda, przynajmniej sie kiwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Jak się gra w Alpha Protocol? Tak IP: *.2-0.pl 16.03.10, 06:56 Poziom inteligencji wrogów jest ŻENUJĄCY! Co widać już na pierwszym przykładzie. Dlaczego Ci gościa od Alpha Protocol, systematycznie wypuszczają w sobie takie samobóje? Kto zna odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Jak się gra w Alpha Protocol? Tak IP: *.2-0.pl 16.03.10, 06:57 Poziom inteligencji wrogów jest ŻENUJĄCY! Co widać już na pierwszym przykładzie. Dlaczego Ci goście od "Alpha Protocol", systematycznie strzelają sobie takie samobóje? Kto zna odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Jak się gra w Alpha Protocol? Tak IP: *.2-0.pl 16.03.10, 07:04 POWIEM jeszcze o tej "świetnej" animacji, kiedy to wróg zostają odrzucony po eksplozji granatu, dopiero sekundę po jego wybuchu i staje natychmiastowo na równe nogi. Zobaczymy dalej, wracam do oglądania bo śmiechu co nie miara. Haaaaa! Jest i jazda na linie! Wspomniałem nawet o tym przed włączeniem filmiku z Alpha Protocol! Jak widać, mamy tutaj gloryfikację groteski :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: infra Re: Jak się gra w Alpha Protocol? Tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.10, 08:12 omamuśko jaki gniot (opinia bazowana na powyższym filmiku ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: Jak się gra w Alpha Protocol? Tak IP: *.pasjo.net 16.03.10, 09:25 hmmm, jakos nie przemawia to do mnie, zwroccie uwage jak w jaki sposob bohater biega kucajac, tak "drepta" jakby mial nogi skute lancuchami. no i ta lina po ogladnieciu filmiku do konca, prawie zasnalem, wieje nuda i niesmakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Jak się gra w Alpha Protocol? Tak IP: *.2-0.pl 16.03.10, 14:52 Jeden z lepszych tematów na GameCornera. Komentarze użytkowników również bajeczne! Śmiechu co nie miara. SZTYWNO, KULAWO, BEZ SENSU i logiki! Takie gry, to 4 lata temu mogli wydawać (grafika wtedy uchodziłaby za niezłą, jako ciekawostka). I jestem ciekaw jak ukończyli by tę misję bez zabijania żadnej osoby, co zapowiadali. Odpowiedz Link Zgłoś