Dodaj do ulubionych

EA respect !

07.07.10, 10:31
niby niewiele, ale zaskakuje mnie ta firma.... do mojego konta w EA mam przypisane w
zasadzie tylko 2 gry (więcej nie musiałem/nie chciałem rejestrować) - BF- BC 2 oraz
Battlefield Heroes. także raczej nie można mnie nazwać klientem typu Platinum wink a
jednak EA od czasu do czasu daje znać, że o mnie pamięta:
- po zakupie BC 2, dostałem bodaj 700 (wartość to 5 euro) czy 1000 BF do
wykorzystania w Battlefield Heroes
- na urodziny przysłali kupon zniżkowy na 45 zł w ich sklepie EA store (a gry , które mnie
interesują były tam już np. po 54 zł)
- a dziś... dostałem klucz do bety Medal of Honor! nie musiałem nic robić, w ogóle
zero mojej aktywności i nagle buum - na maila dostaje klucz big_grin czyta się na portalach o
tym jak trzeba je zdobyć, gdzie zarejestrować, kto rozdaje itd, ale okazuje się, że to
niekonieczne. niby nic , a jak miło big_grin
- podoba mi się takie traktowanie klienta! EA respect!
Obserwuj wątek
    • don.wroc Re: EA respect ! 07.07.10, 11:14
      oj pełna zgoda.
      EA Polska błyszczy - sam też o tym pisałem
      gamesworld.blox.pl/2010/06/wzorowy-Customer-Support.html
    • jozi02 Re: EA respect ! 07.07.10, 12:22
      A czy przypadkiem nie jest tak, że każdy posiadacz BC2 dostawał klucz do bety MoH?
      • aryman222 Re: EA respect ! 07.07.10, 18:50
        podobno ci co grali w betę BC 2 mieli grać też w betę MoH i to tym samym kodem. ale
        potem się mówiło, ze to nie działa. ja tam w bete BC 2 nie grałem.
        • wincenty.okon Re: EA respect ! 14.07.10, 09:33
          ja mam Bad Company 2 nawet tego cyfrowego od nich z EA Downloadera, a bety nie
          dostałem, wiec nie każdy kto ma BC2 dostaje bete MOH.
          Niniejszym tą plotkę DEMENTUJĘ!

• crey Re: EA respect ! 14.07.10, 21:17
            Ja też dostałem klucz do bety od EA i te całe zniżki.. tym samym miałem w pewnej
            chwili trzy klucze.. big_grin od pewnego pisma od polygamii i od EA, aha
            zarejestrowane i przypisane do konta mam BF:heroes do któego wygrałem klucz beta
            swego czasu, bf2+ te wszystkie dodatki i bf bc 2 .. a moha zapewne nie zakupie tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka