radek.zaleski 29.07.10, 18:51 hej, chcemy z Wami zrobić listę najlepszych gier na Playstation Network. Bardzo proszę Was o wpisywanie swoich 5 typów, fajnie, gdybyście dali uzasadnienie. Listę będziemy się starać aktualizować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spike338 Re: najlepsze gry na PSN 29.07.10, 19:22 Ale chodzi o PSN w ogóle czy o to co jest dostępne na PSN Store? Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: najlepsze gry na PSN 29.07.10, 19:34 PSN Store spike338 napisał(a): > Ale chodzi o PSN w ogóle czy o to co jest dostępne na PSN Store? Odpowiedz Link Zgłoś
spike338 Re: najlepsze gry na PSN 29.07.10, 19:39 To jedziemy: Flower - bo jest to najdziwniejsza gra w mojej kolekcji Monkey Island - bo przygodówek jest za mało GT5 Prologue - bo działa z HDD i nie muszę zmieniać płytki Brain Challenge - lubię puzzle i łamigłówki,a to jest tak akurat na 5 minut przed zaśnięciem FF7 - gdyby nie PSN, to pewnie bym nie zagrał Odpowiedz Link Zgłoś
addekk1 Re: najlepsze gry na PSN 29.07.10, 20:07 1. DeathSpank<br /> najlepsza gra na psn daje 10h gry za jedyne 47zł (czyli niecałe 10zł slot) i bawiłem się przy niej lepiej niż przy singlu chociażby BC2 2. Burnout Paradise<br /> masa funu, trophy i party mode 3. Wormsy- robaki dają mase funu w kilka osób <br /> 4. Revenge of the Wounded Dragon ciekawa gierka, z COOP'em<br /> 5. Shatter- bardzo ciekawa gra która mnie wciągnęła jak mało inna Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: najlepsze gry na PSN 29.07.10, 20:45 1 i 5 - so true! addekk1 napisał(a): > 1. DeathSpank<br /> najlepsza gra na psn daje 10h gry za jedyne 47zł (c > zyli > niecałe 10zł slot) i bawiłem się przy niej lepiej niż przy singlu chociażby BC2 > > 2. Burnout Paradise<br /> masa funu, trophy i party mode > 3. Wormsy- robaki dają mase funu w kilka osób <br /> > 4. Revenge of the Wounded Dragon ciekawa gierka, z COOP'em<br /> > 5. Shatter- bardzo ciekawa gra która mnie wciągnęła jak mało inna Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: najlepsze gry na PSN 29.07.10, 23:14 Critter crunch - nie wiem jak to uzasadnic, no po prostu fajna gra Odpowiedz Link Zgłoś
zawiszakapy Re: najlepsze gry na PSN 30.07.10, 09:55 1.Soldner X 2.Flower 3.Final Fight 4.Hyperballoid HD 5.Super Stardust HD Odpowiedz Link Zgłoś
angh Re: najlepsze gry na PSN 30.07.10, 01:14 death spank, trine, super stardust, ff7-9, flower. Odpowiedz Link Zgłoś
picld Re: najlepsze gry na PSN 30.07.10, 09:35 Monkey Island 2 - powrot to dziecinstwa w niesamowitej oprawie audiowizualnej Trine - platformowka z piekna bajkowa grafika i klimatyczna muzyka Shatter - oldscoolowy klon Arkanoida. wciaga niczym bagno Mushroom Wars - tower defense, jakich wiele wsrod darmowych flashowych gierek, ale daje rade i najlepsze na koniec: DeathSpank - najlepszy stosunek miodnosci do ceny Odpowiedz Link Zgłoś