ghostek 15.10.10, 18:43 Jak myślicie ile będzie sprzedanych egzemplarzy na cayłm świecie do końca roku? Ja obstawiam 15 mil Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angh Re: Halo: Rech 15.10.10, 18:57 ja mysle, ze to kiepska gra, i numerki mnie specjalnie nie podniecaja. Chociaz chyba postawie jakis oltarzyk specjalistom od marketingu za to, ze udalo im sie sprzedac w 2010 gre, ktora wyglada jak nie calkiem z tego roku. Inna sprawa jest, ze w pierwszy tydzien sprzedano 4 mln kopii, w drugim tygonio 800k, w trzecim - 400k, wiec te 15 mln raczej sie nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
robiox360 Re: Halo: Rech 15.10.10, 23:07 Nie grałeś, nie wiesz. W porównaniu do H3 to Reach jest wręcz rewolucją, jeśli o grafikę chodzi. Co do tych liczb twoich, to nie wiem czy to tak rzeczywiście wygląda, skoro sami Amerykanie kupili 3,3 miliona kopii. Odpowiedz Link Zgłoś
dc_gt Re: Halo: Rech 15.10.10, 19:12 Drugi exclusiv MS w tym roku po Alanie wiec wygłodniałe emo dzieciaki się rzuciły jak glodne wilczki na padline. Chociaz moim zdaniem sprzedaż i tak jest słaba. Halo 3 sprzedalo sie 3 razy lepiej i to w czasach, gdy xboxów na runku było okolo 5 razy mniej. No ale co by nie mowic dolarki zasilily konto i MS pewnie cieszy miche ostro tym bardziej, ze to bodajże pierwszy ex po gears of war 2, ktory moze sie pochwalic jako taką sprzedażą. Forza 3 marnie sie sprzedala, splinter cell tak samo a o Alan Wake nawet zal wspominac. Demo jakim jest gt prolowue lepiej sie sprzedalo niz te 3 exy MS razem wziete. Peace Odpowiedz Link Zgłoś
tieu Re: Halo: Rech 15.10.10, 21:20 Kiedy będzie recenzja!? Przecież PD już Ci wysłało recenzencką wersję gry! Odpowiedz Link Zgłoś
timemaster Re: Halo: Rech 15.10.10, 19:41 @dc_gt Jeżeli to co napisałeś w swoim profilu: "Kocham gry video niezależnie na jaką platformę są. Nienawidzę fanboystwa, fałszu i obłudy." jest prawdą to stałeś się tym, czego nienawidzisz. Popracuj nad sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
s.p. Re: Halo: Rech 15.10.10, 22:20 @timemaster dc_gt najpierw był fanboyem a potem dopiero to napisał xD Co do tematu to biorąc poduwage że w pierwszym miesiącu sprzedało sie 3 to nie ma najmniejszych szans na 15 do końca roku. Odpowiedz Link Zgłoś
robiox360 Re: Halo: Rech 15.10.10, 23:00 Dość mam tego frajera. dc_gt, wynocha z polygamii!!! Jak masz znowu zrobić recenzję gry na podstawie zwiastunów, to dziękujemy bardzo. Co ty możesz wiedzieć o Halo: Reach, Kinect'cie, Alan Wake'u, jak ty nawet Xboxa nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
izi Re: Halo: Rech 01.11.10, 22:25 Witam, Chciałbym zaprosić wszystkich graczy na ligę Halo: Reach 1v1, na www.consolecup.pl znajdziecie wszystkie szczegóły dotyczące eventu. <br /> <br /> Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
tieu Re: Halo: Rech 02.11.10, 12:27 Słaba sprzedaż to wynik recenzji Pana dc_gt. Jego recenzje są tłumaczone na wszystkie języki świata. Podobno niektóre wioski w Afryce traktują te recenzje jako słowa Boże. Odpowiedz Link Zgłoś
tpolomski halo z gratisem 13.01.11, 10:14 Hi tu znajdziecie serię Halo z bidonem na wodę w prezencie, producent dodatkowo wspiera sprzedaż żeby ją podnieść Odpowiedz Link Zgłoś
pimpnino Re: halo z gratisem 13.01.11, 15:35 Taki sam dostałem w dniu premiery... z gram.pl Odpowiedz Link Zgłoś
swayzak77 Re: Halo: Rech 13.01.11, 11:02 Bellisimo!! w odpowiedzi na setki naszych maili może od razu opublikuj prosze recenzje. Mamma mia i brawissimo też. Odpowiedz Link Zgłoś
wizz36 Re: Halo: Rech 13.01.11, 18:32 Jak ktoś twierdzi, że jest to słaba gra to znaczy, że w ogóle w nią nie grał. Osobiście nigdy nie byłem fanem uniwersum halo, nie przeszedłem żadnej z poprzednich części. "Reach" trafiło do mnie przypadkiem. I powiem krótko - jest rewelacyjne. Jak już się oswoimy z lekko infantylną stylistyką gry, to stwierdzamy, że wciąga na całego. Moim zdaniem "Halo Reach" ma najlepszą mechanikę walki i sterowanie ze wszystkich gier fps na konsole tej generacji. Można toczyć walkę na różne sposoby, jak "bohater" ginie to wiemy co poszło nie tak. Walka jest dynamiczna, ale nie przegięta. Nie panuje w niej przesadny chaos. Design poziomów jest rewelacyjny, a grafika pomimo, że gorsza od "killzone 2" budzi respekt. Grałem we wszystkie mainstreamowe fpsy i jestem po prostu zaskoczony jakością tej gry. Mam nadzieję, że sprzeda się w jak największej ilości egzemplarzy bo na to po prostu zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pawepek Re: Halo: Rech 13.01.11, 18:42 zgadzam się w 100% to ze Halo jest słabe twierdzą tylko faboye PS30 ktorzy oglądają filmiki na YT i juzwyrabiająsobie zddanie o Halo. Odpowiedz Link Zgłoś
pawepek Re: Halo: Rech 13.01.11, 18:43 Co do sprzedaży to bym się nie martwił mimo że półtora roku młodsza to gra sporzdała sie 4 razy lepiej o Killzone 2 Odpowiedz Link Zgłoś
angh Re: Halo: Rech 13.01.11, 21:29 Gralem, i wciaz uwazam, ze gra jest slaba. Zdziwiony? A juz latanie jakas fioletowa prezerwatywa mnie powalilo tak, ze nie moglem juz spokojnie do konsoli usiasc;p a apropos tematu... tak mi sie wydaje, ze 15 milionow chyba nie zostalo osiagniete ?;> Odpowiedz Link Zgłoś
dobrehehe Re: Halo: Rech 13.01.11, 21:39 watpie by jakas gra w tej generacji osiagnela taki wynik, ani cod ani halo nie maja az tylu fanow Odpowiedz Link Zgłoś
pawepek Re: Halo: Rech 13.01.11, 21:45 Co nie zmienia faktu że to dwie najbardziej popularn growe serie w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
fix_poland Re: Halo: Rech 13.01.11, 22:34 15 milionów ? Jakie 15 toż 30 jest już Odpowiedz Link Zgłoś
fix_poland Re: Halo: Rech 13.01.11, 22:36 @pawepek 4 razy lepiej no jak przecież się sprzedało 40 razy lepiej ! Odpowiedz Link Zgłoś
rivriet Re: Halo: Rech 14.01.11, 03:50 Wg. vgchartz, na dzień dzisiejszy jest to 7,62mln sprzedanych kopii. Odpowiedz Link Zgłoś
pawepek Re: Halo: Rech 14.01.11, 08:15 @fix poland a niby ile co? killzone może dobił do 2 milinow a Reach ma 7.62. Odpowiedz Link Zgłoś
kemiru Re: Halo: Rech 14.01.11, 14:26 Według vgc w grudniu sprzedało się 2,6 mln x360, zaś podług NPD 1,86 mln, kto ma rację? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpnino Re: Halo: Rech 14.01.11, 15:05 Nikt. Bo NPD bada jedynie rynek USA(a to jednak nie wszystko), a vgc podaje dane SZACUNKOWE z całego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
fix_poland Re: Halo: Rech 14.01.11, 15:47 @pawepek Pewnie tyle do sklepu wysłali a to że stronka internetowa pisze że 7 , 8 , 20 czy ileś tam o jej sprawa . Odpowiedz Link Zgłoś
pawepek Re: Halo: Rech 14.01.11, 16:03 @fix_poland aj dont ker liczy się jakość gry a to czy sie sprzedało to mniej ważne jest. Odpowiedz Link Zgłoś