Dodaj do ulubionych

black ops pc? ps3? czy moze xbox360

07.11.10, 21:11
Pisze to bo może grało by się razem np na pc bo ta wersje kupie
Obserwuj wątek
    • fix_poland Re: black ops pc? ps3? czy moze xbox360 07.11.10, 21:25
      PC raczej zależy jak z celowaniem bo na PC lepiej ale zależy jaki komputer smile
      • paulinea Re: black ops pc? ps3? czy moze xbox360 07.11.10, 21:39
        Zależy, czy wolisz tańszą cenę i lepsze sterowanie czy granie z lepszym dostępem do
        znajomych i trofea.
      • dewon Re: black ops pc? ps3? czy moze xbox360 07.11.10, 21:39
        nie wiem czy mogę ci doradzić bo jeśli nie masz za bardzo kasy kupuj na pc smile
        słyszałem ze naj lepszą wersje w wypowiedzi kolesia z Activision dostanie xbox
        360 ale nie wiem czy to nie jest gadanie reklamowe bo ten kolo nawęd nie
        powiedział czemu będzie naj lepsza smile ja będę kupuje na ps3 (jak wogule kupie)
        • lagmanic Re: black ops pc? ps3? czy moze xbox360 07.11.10, 22:29
          tu black na pc najtaniej to 50 euro na ps3 60 euro trofea mnie nie interesują
          tylko dobra zabawa
    • blademaster_pl Re: black ops pc? ps3? czy moze xbox360 08.11.10, 06:57
      Ja chcesz kupić tanio i bez osciagniec to na PC.A jak chcesz grac na padzie od xboxa miec
      osiagniecia itd to na Xboxa.A i jeszcze jedno.Na PC nie musisz za granie online placic a na
      xboxie musisz.
      Wiec PC!

Ja byłem za xboxem ale placenie 60 zł za 3 miesiace mnie dobiło.Więc ja kupuje na PS3 i
      darmowe granie w necie big_grin
      • henrar Re: black ops pc? ps3? czy moze xbox360 08.11.10, 16:25
        Na PC też są achievementy.

Natomiast, którą wersją wybrać?
        Jak chcesz mieć dostęp do DLC jako pierwszy, bierz na PC.
        Jak cię to nie obchodzi to bierz na platformę, na której ci się najfajniej gra.
    • legileg Re: black ops pc? ps3? czy moze xbox360 08.11.10, 07:22
      Biorę wersje PS3... Na kompie grać nie lubię, a na Xboxie nię będę dopłacał za
      możliwość pogrania przez internet, skoro u konkurencji mam dokładnie to samo
      całkowicie za darmo. No i wymienić na coś fajnego czy sprzedać wersje na PS3
      będzie wielokrotnie łatwiej...
      • lagmanic Re: black ops pc? ps3? czy moze xbox360 08.11.10, 15:57
        No wiesz mw 2 mam na pc i ps3 i dużo lepiej mi się gra na pc nie powiem ze na ps
        3 się źle gra np w medal dobrze mi się grało
        • blademaster_pl Re: black ops pc? ps3? czy moze xbox360 08.11.10, 16:32
          Graj na czy, chcesz a nie sie bulwersujesz!!
        • gryf9 Re: black ops pc? ps3? czy moze xbox360 08.11.10, 16:32
          w najbliższym czasie nie kupię, ale jeśli to raczej na ps3. pewnie wersja pc będzie odstraszała
          steamem. po premierze przejrzę informacje dotyczące systemu wyszukiwania graczy- jeśli
          będzie taki jak w mw2 to jednak zdecyduję się na konsolową wersję.
    • estevez Re: black ops pc? ps3? czy moze xbox360 08.11.10, 17:04
      Ps3 nie bedzie mialo "local matching" tak wiec lag moze byc duzy (mozesz grac z
      ludzmi z innego kontynentu). Xbox ma miec "local matching" wiec tam nie powinno
      byc problemu. To niestety zostalo potwierdzone w ub. tygodniu (niestety bo mam ps3 )
      • lagmanic Re: black ops pc? ps3? czy moze xbox360 08.11.10, 17:08
        Po pierwsze pytałem się kto co kupuje a nie doradzacie jak bym mial tyle lat co
        blademaster po 2 na pc jest przez steam ale będą dedyki wiec w czym problem po 3
        chodziło mi ze jak ktoś kupi na pc to może grało by się razem o boże aż tak
        trzeba tłumaczyć ludziom
    • dobrehehe Re: black ops pc? ps3? czy moze xbox360 08.11.10, 17:26
      jak masz golda to kup na xboxa, jak nie to na pc. za xboxem przemawia najlepszy pad do fpsów i miesieczna wylacznosc na mappacki.
      • legileg Re: black ops pc? ps3? czy moze xbox360 08.11.10, 18:59
        Wiesz, że ten najlepszy pad do fpsów można swobodnie podłączyć swobodnie do PC? A i do PS3 istnieją zbliżone kształtem zamienniki, a nawet oryginał da się podłączyć specjalnym adapterem. Miesięcznej wyłączności na mapki nawet nie warto komentować.
        • dobrehehe Re: black ops pc? ps3? czy moze xbox360 08.11.10, 20:39
          jezeli duzo grasz w jakas gre i wolisz miec miesiac pozniej mapy zamiast je miec to pozdrawiam. no i duze szanse ma ktos na padzie gdy inni graja na myszkachsciana
          • legileg Re: black ops pc? ps3? czy moze xbox360 08.11.10, 21:02
            Biorąc pod uwagę ile osób te mapy w ogóle kupi (jak przedstawiają się statystyki? 15%?) zbyt wiele nie stracę. A nawet jeśli będę miał takie ciśnienie, że będę musiał kupić to wole poczekać miesiąc, niż dopłacić 200 zł za online i rezygnować z dogodnych warunków wymiany. Co do szans... Podobno pad do xboxa został stworzony do FPS, więc kampanie może jakoś da rade przejść, a i na sieci może znajdą się jacyś zwolennicy tego cudownego urządzenia. Są dedykowane serwery wiec można się ugadać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka