Dodaj do ulubionych

skup gier PC

18.11.10, 11:16
Witam,
mam pytanko: czy ktokolwiek kojarzy gdzieś jakiś sklep czy kogoś kto prowadzi skup gier na PC? mam tego trochę a nie chce mi się pozycja po pozycji na allegro wystawiać i najchętniej bym się wszystkiego na raz pozbył. nawet w mniejszej cenie.
Obserwuj wątek
    • arczisan Re: skup gier PC 18.11.10, 11:36
      Ciekawe pytanie.
      Też chętnie pozbyłbym się mojego regalika PC.
    • soultimer skup gier PC 18.11.10, 13:18
      Ja kiedyś szukałem czegoś podobnego, ale bez powodzenia. Chyba jedynym wyjściej jest wystawienie jakiejś paczki - w sensie kilku/kilkunastu - na Allegro. Z tego co widziałem w atrakcyjnej cenie zawsze chętni się znajdą.
    • 5mieszek Re: skup gier PC 18.11.10, 17:38
      Moze sprobuj popytac na taniegry.pl . Jezeli masz jakies rarytasy, to jest szansa nawet na niezla cene (takiego Blade Runnera czy Alpha Centauri to mozesz u nich kupic za ponad 100 zlotych).
      Wiem, ze mozna u nich bawic sie w wymiane, znaczy ty swoje oddajesz, i masz znizke na nowosc.
    • osa54 Re: skup gier PC 18.11.10, 22:07
      ja bym proponował jedną aukcję na allegro na ilość przedmiotów taką ile masz gier na sprzedaż, w cenie aukcji dajesz jedną grę jaką masz na sprzedaż, załóżmy NFS: Underground za 30 złotych... i dalej w aukcji wypisujesz gry i jaką chcesz za każdą cenę, wtedy ten kto chce kupić kupuje tego NFS'a i kontaktuje się z Tobą, że chce inna grę z listy, płaci np. za Devil May Cry i Ty wysyłasz mu tego DMC ;p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka