Dodaj do ulubionych

Mega promocja na Steam

20.12.10, 20:34
Gdyby ktoś jeszcze nie wiedziałsmile

store.steampowered.com/
Obserwuj wątek
    • zezz Re: Mega promocja na Steam 20.12.10, 22:26
      linevra napisał:

> Gdyby ktoś jeszcze nie wiedziałsmile
      >
      > store.steampowered.com/

Ogolnie straszna lipa i bieda cenowa... no i steam ledwo daje rade.
      • devdd Re: Mega promocja na Steam 20.12.10, 22:37
        zawsze cos mozna wyluskac, kupilem Civ4 + dodatki za 6.24 ojro. Ja wiem, stara gra, ale ostatnia civ w ktora gralem byla pierwsza czesc tongue_out
        • linevra Re: Mega promocja na Steam 20.12.10, 22:41
          Zastanawia mnie tylko co jak kupię jakąś paczkę gier i którąś z nich już mam?
          • zezz Re: Mega promocja na Steam 21.12.10, 01:02
            linevra jak kupisz gre ktora juz posiadasz to... zostaniesz legalnie okradziony przez steam/wydawce. (nie dostaniesz kopii na gift czy cos, poza kilkoma wyjatkami hl2/ep1 i moze cos jeszcze)

Co do wyprzedazy kupilem meat boya i winterbottoma, niecale 4euro.. w sumie taka beznadziejna oferta mi sie podoba, zaoszczedze big_grin
            • linevra Re: Mega promocja na Steam 21.12.10, 07:08
              zezz napisał:
              > linevra jak kupisz gre ktora juz posiadasz to... zostaniesz legalnie okradziony
              > przez steam/wydawce. (nie dostaniesz kopii na gift czy cos, poza kilkoma wyjat
              > kami hl2/ep1 i moze cos jeszcze)

Tak właśnie niestety myślałemsmile

> Co do wyprzedazy kupilem meat boya i winterbottoma, niecale 4euro.. w sumie tak
              > a beznadziejna oferta mi sie podoba, zaoszczedze big_grin

Hehe... w sumie jak przejrzałem to też kupiłem winterbottoma i jakąś paczkę gier niezależnych z sentymentu - niecałe 5 eurosmile

Ale z tego co rozumiem z tej promocji to codziennie będzie nowa dzienna promocja więc może będzie się dało coś wyhaczyć - o ile faktycznie dobrze zrozumiałem.
        • zezz Re: Mega promocja na Steam 20.12.10, 22:50
          devdd no tak tylko ten Civ4complete juz byl wszedzie pincset razy za 5euro, a sto lat temu wyszedl za 50zeta w pudelku tongue_out
    • alienisko Re: Mega promocja na Steam 21.12.10, 00:02
      Mozolnie przeglądałem i w sumie nic dla siebie nie znalazłem. Za mega świąteczną promocję to bym uznał coś z ofertą nowych gier. A takie F1 2010 zabugowane i niedopracowane po 88 zł po 50% obniżce. Zapłaciłbym 10, góra 15. Mogliby zrobić tanie packi dodatków do nowych gierek, a nie to co możemy przeważnie za tyle samo lub mniej kupić w kolekcjach klasyki i innych tego typu wydaniach.

Ja jestem rozczarowany póki co wszystkimi promocjami. PSN, Steam, gog... na resztę nie zaglądam bo za dużo dla mnie. sad
      • crank127 Re: Mega promocja na Steam 26.12.10, 22:16
        Możecie kupować na Steamie gry za pomocą karty albo PayPala? Bo ja próbuję od 19 i cały czas odrzuca mi kartę, albo pojawia się jakiś błąd i karzą mi się skontaktować z pomocą techniczną...
        • qubeqq Re: Mega promocja na Steam 27.12.10, 14:06
          Jak tak patrze to tam nie ma nic konkretnego, wiedźmin może bo bardzo tani, ale np. BC2 kosztuje tyle co na allegro kod, nawet 5 zł drożej.
        • gunarno1 Re: Mega promocja na Steam 28.12.10, 11:44
          Sprawdź czy masz w swoim banku odblokowane przelewy zagraniczne, albo limity na takie przelewy.
    • gunarno1 Re: Mega promocja na Steam 28.12.10, 11:36
      A ja jestem z promocji zadowolony. Kupiłem AvP, Machinarium, Mirror's Edge, KOTOR, Torchlight i jeszcze licze na parę tytułów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka