Dodaj do ulubionych

BEZCZELNOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21.12.10, 10:56
Wymnożyłam sobie świąteczne skrzydlaki (można je obejrzeć na głównej i w sygnaturce). Dostałam trzy jaja. Jedno zatrzymałam, dwa trzeba było oddać, z tych dwóch jedno udało mi się złapać na subkonto, drugie nie, bo tam były już skrzydlaki chociaż o innym kolorze skrzydeł.
Teraz chciałam je inkubować czerwonym, by szybciej dorosły, patrzę i kurde nie ma jaja!
Po godzinie od bredu jajo poszło w cholerę, bo niby limit.
Tego TJa należałoby wieszać za jaja!
A skąd mam wziąć mrożonego haczlinga ja się pytam skoro mi pacan zabiera jaja?
Kurde mam ochotę skasować konto wypuścić wszystkie smoki i dać sobie spokój z całą zabawą.
Obserwuj wątek
    • aganoreg Re: BEZCZELNOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.12.10, 12:09
      Moze odda? Kurcze, a nie mialas dwoch skrzydlakow juz tam?
      • senseeko Re: BEZCZELNOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.12.10, 17:13
        aganoreg napisała:

> Moze odda? Kurcze, a nie mialas dwoch skrzydlakow juz tam?

Miałam, ale dorosłe. Chciałam jeszcze sobie chociaż jednego pisklaka wyhodować
        • senseeko Re: BEZCZELNOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.12.10, 17:23
          A swoją drogą te dwa paskowane złapałam na jedno z subkont, gdzie w ogóle nie mam świątecznego w paski i co ciekawe - złapane w odstępie ok godziny a od tych samych rodziców! Czyli prawdopodobnie złapałam jajo które też zostało komuś odebrane z racji limitu
          • edycja_kopiuj_wklej Re: BEZCZELNOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.12.10, 18:37
            Ja mialam to samo sad Rozmnozylam zachowujac po jednym u siebie, a po powrocie z pracy ich nie bylo. Uwazam, ze ten limit to jest glupota, powinien byc limit, ze 2 jajka na rok, i wtedy przynajmniej wytrwali uzytkownicy mieliby dodatkowy bonus
            • senseeko Re: BEZCZELNOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.12.10, 10:58
              Zgadzam się z Tobą. Na domiar złego mam wrażenie, że niektóre z zabranych jaj nie znalazły właścicieli i są bez przydziału (poklikaj w sygnaturce albo na górze strony - przy niektórych nie tylko nie ma nazwy właściciela ale też brak notki, że user zgadza się lub nie zgadza na pomoc od innych.)
              Czy można TJ-a zdetronizować? Zarządza dragonem nie tylko nieudolnie ale i złośliwie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka