Dodaj do ulubionych

Nocne choinki

28.12.10, 09:43
W nocy nie wiem od ktorej (ja sie zalapalam o 7 rano naszgo czasu) byly jajka, zamrozone choinki. Ech, ale co mi z tego ze zlapalam, jak bylam zalogowana na kontach zapasowych. sad

Chyba TJja coraz bardziej nie lubie. Zamiast sprawic, ze na swieta ludzie sie ciesza, to tylko wkurwa lapie jak sie loguje na Dragona
Obserwuj wątek
    • hird2 Re: Nocne choinki 28.12.10, 12:13
      ciągle są...

a tu macie o konkursie ubierania drzewek.

Jak to działa:
      - Macie 12 dni (począwszy od Bożego Narodzenia dziś mamy trzeci dzień) aby zebrać ozdoby.
      - Powinniście codziennie odwiedzać swoje drzewko, aby zebrać kolejne ozdoby i od razu możecie je ubierać wypatrzywszy te "pasujące". Ozdoby umieszczone poza ramkami będą blaknąć w FF i Chrome, nie wiem co z IE. Wasza ramka to kwadratowe "pudełko" dookoła drzewka; wszystko poza 256 pikselową powierzchnią nie pokaże się (a cokolwiek powyżej, lub poniżej automatycznie powróci do środka podczas dekorowania).
      - Możecie udekorować drzewko używając aż tylu (lub tylko tylu) ozdób ilu będziecie chcieli. Nie jesteście zdysklwalifikowani jeśli brakuje wam kilku lub więcej ozdóbek (w przypadku nie wejścia poprzedniego dnia w drzewko). Nie martwcie się wciąż macie do zdobycia kilka tuzinów ozdób.
      - Po upływie 12 dni (czyli 6 stycznia) będziecie mieli dwa dni na udekorowanie drzewka wszystkimi dostępnymi ozdobami. O północy 8 stycznia edycja zostanie zablokowana.
      - Podczas tych dwóch dni na edytowanie ubioru drzewka (6 i 7 stycznia) pojawi się opcja zgłoszenia drzewka do konkursu. Nie będzie możliwości podglądania drzewek innych doputy, dopóki zgłoszenia nie zostaną zamknięte, a głosowanie zacznie się po zamknięciu zgłoszeń. Więc nie będzie czegoś takiego jak zgłaszanie w ostatniej chwili (w trakcie trwania głosowania) i nie będzie z tego żadnej korzyści.
      - Począwszy od ósmego wszystkie zgłoszone drzewka będą widoczne oraz pojawi się link do scrolla obok "Review Descriptions".
      - Od ósmego aż do północy 15 stycznia (dokładnie 7 dni) użytkownicy będą mieli możliwość oceniania drzewek (w skali 1-10) anonimowo. Użytkownicy będą mogli głosować na dowolną liczbę drzewek, ale każdy z nich może zagłosować tylko raz na wybrane drzewko. Całość jest anonimowa. NIe wiecie na kogo głosujecie, ani kto głosował na was.
      - Po skończonym głosowaniu 200 najwyżej ocenionych drzewek zostanie finalistami wśród których wybiorę 5 pierwszych miejsc, 10 drugich, 15 trzecich i 20 wyróżnionych.

- Zwycięzcy zostaną ogłoszeni 20 stycznia.
      - Po ogłoszeniu wyników, drzewka zostaną upublicznione, a "przebieranie" zostanie ponownie włączone.

Nagrody:

- Zwycięzcy pierwszego, drugiego i trzeciego miejsca otrzymają wariant nigdy-wcześniej-nie-widzianego-smoka. Nazwijmy to wariantem złotym, srebrnym i brązowym. Pierwsze miejsca otrzymują wariant złoty, drugie wariant srebrny, a trzecie wariant brązowy.
      - Smoki ze złotego wariantu mogą wydać na świat kolejne pokolenie złotego wariantu, srebrne srebrnego,a brązowe brązowego. Nie będzie limitów w kwestii ilości posiadanych -smoków z danego wariantu.
      - Wyróżnieni zwycięzcy mogą dostać wybranego przez siebie smoka.
      - Wyróżnieni mogą prosić o: Jakiekolwiek jajko aktualnie dostępne w Jaskini (lub z rozmnażania), frille, Guardiany, Smoki świąteczne (włączając w to Holly, Yule, Angels, ale nie Walentynki, Sweetlingi (walentynki '09) lub Black Marrows (Halloweeny '10) ) i wampiry.
      - Wyróżnieni nie mogą prosić o: smoki z pierwszych miejsc, różowe (z influence), XD lub <3, nie-świąteczne Eventowe smoki (oprócz wampirów), smoków, których limit już osiągnęli, lub Zaniedbanych jajek.
      - Konkretne smocze kody będą dostępne po wcześniejszym ustaleniu. Kod musi być poprawny i dostępny.
      - Zwycięzcy pierwszego, drugiego i trzeciego miejsca mogą wybrać jajko zamiast nagrody (ten sam wybór jak w przypadku wyróżnionych). Jeśli się tak zdarzy zwykły zwycięzca z rankingu poniżej zwycięzców zostanie wyznaczony aby odebrać nagrodę zamiast zwycięzcy. Jeśli ktoś z pierwszego miejsca zdecyduje się np na CB Holly, to osoba z drugiego miejsca ląduje na tym pierwzzym, z trzeciego na drugim itd.
      - Wszystkie jajka dane zwycięzcom/wyróżnionym będą chronione przed chorobami.
      - Wszystkie wydane smoki będą CB
      • edycja_kopiuj_wklej Re: Nocne choinki 28.12.10, 12:56
        nie zrozumiales, w nocy byly do lapania choinki, dla kazdego, nie w konkursie.

https://dragcave.net/image/EN2D.gif
        Takie zlapalam na zapasowych kontach, bo akurat z rana bylam na nich zalogowana. Bylo po 3 jajka z opisem choinki w jaskini
        • rennya Re: Nocne choinki 28.12.10, 15:15
          Kurdeuncertain
          A może wystosować jakąs zbiorową petycję do niego z podpisami / nickami z DC?? Żeby kurde łaskawie przywrócił radość z łapania smoków,a nie utrudniał życie non stop??? I zniechęcał??
          • hird2 Re: Nocne choinki 28.12.10, 16:35
            choinki się jeszcze pojawiają! widziałem, amerykanie łapią.

• senseeko Re: Nocne choinki 29.12.10, 11:08
              Widziałam jedną. Napis "there is the leetle tree among the eggs". Ale oczywiscie nie dała się złapać.
              Jak ktoś potrafi, to niech łapie. Ja mam pomału dość.
    • hird2 Re: Nocne choinki 31.12.10, 16:50
      https://dragcave.net/image/H9Ag.gifkilkanaście minut temu złapane : D

szczęśliwego nowego roku : D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka