Dodaj do ulubionych

Sprzedam Konto Steam!!!

28.12.10, 16:29
Sprzedam konto Steam na koncie posiadam :<br />
-Orange Box
-L4D oraz L4D2
-MW2
-Black Ops
-Half-Life + Episode 1 i 2 <br />
- CSsmirk , CS 1.6
-Day of Defeat<br />
Jedyny minus to nałożony ban na grę CSsmirk można grać ale na pirackich serwerach. Pozostałe gry można grać bez problemu BO ma 2 prestiż dopiero. Cena jak mnie interesuje to tylko 150 . Jeżeli ktoś chce można załatwić sprawę przez allegro
Obserwuj wątek
    • elemental Re: Sprzedam Konto Steam!!! 28.12.10, 16:32
      brak edycji boli uncertain Jeżeli ktoś by chciał to za opłatę pocztową mogę wysłać płyty do Orang Box , L4D , MW2 oraz Black Ops
      • elemental Re: Sprzedam Konto Steam!!! 29.12.10, 12:25
        oferta nadal ważna
        • simplex Re: Sprzedam Konto Steam!!! 29.12.10, 12:33
          elemental napisał(a):

> oferta nadal ważna
          >
          Ale wiesz, ze sprzedaz konta steam jest niezgodna z regulaminem Steama i jak steam to w jakis sposob wykryje, moga zabanowac konto?
          • blazkowicz Re: Sprzedam Konto Steam!!! 29.12.10, 17:35
            To raz, a dwa, że "ban na CS" oznacza ban na WSZYSTKIE gry multi zabezpieczone Valve Anti-Cheat, także te zakupione w przyszłości.
            • pavlo3721 Re: Sprzedam Konto Steam!!! 29.12.10, 19:17
              ciekawe jak Steam wykryje to że ktoś sprzedał konto? To że będzie inne IP,ID... można wytłumaczyć na wszelkie sposoby np:zmieniłem operatora sieci,przeprowadziłem się,mam nowego kompa...
              blazkowicz:jeśli tak sądzisz to ciekawe jakim cudem ''sprzedawca'' nabił level w Black Ops???
              • robert777 Re: Sprzedam Konto Steam!!! 29.12.10, 23:17
                Jeśli spróbujesz coś kupić w przyszłości i dane nie będą się zgadzać z "poprzednimi" to można zarobić bana.
            • elemental Re: Sprzedam Konto Steam!!! 29.12.10, 20:32
              blazkowicz napisał(a):

> To raz, a dwa, że "ban na CS" oznacza ban na WSZYSTKIE gry multi zabezpieczone
              > Valve Anti-Cheat, także te zakupione w przyszłości.

Ban jest nałożony tylko na CSsmirk ponieważ regularnie grywam L4D 2 Contra 20vs20. Oraz BO puki miałem nadzieje , że jednak strawie tą gierkę .Więc proszę nie pisz takich bzdur jak się nie znasz. Steam ID pozostaje taki sam non stop.
              • martines_online Re: Sprzedam Konto Steam!!! 29.12.10, 21:00
                "VAC nie banuje wszystkich gier jakie masz na koncie. Bana dostaje się na game engine (silnik gry).
                Np:
                - jeśli czitowałeś w Counter-Strike 1.6 dostajesz bana na HL1 engine (Counter Strike 1.6, CS: Condition Zero, Half Life, Day of Defeat, Team Fortress Classic, etc)
                -jeśli czitowałeś w Counter-Strike: Source dostajesz bana na EP1/Orange
                box engine [Source engine] (Counter Strike Source, Day of Defeat: Source, Team Fortress 2, etc)
                -jeśli czitowałeś w Left 4 Dead, dostaniesz bana tylko w Left 4 Dead
                -etc"
                • elemental Re: Sprzedam Konto Steam!!! 29.12.10, 21:19
                  Wieć w BO MW2 i inne gry pograsz więc spokojnie można kupować
              • blazkowicz Re: Sprzedam Konto Steam!!! 30.12.10, 14:03
                Ok, zwracam honor, zasady się zmieniły, kiedyś nie było zmiłuj się w tej kwestii.

Co do "możliwości wykrycia", że ktoś sprzedał konto.. czy tylko to cię powstrzymuje od robienia rzeczy, których nie wolno robić?
                • elemental Re: Sprzedam Konto Steam!!! 30.12.10, 14:29
                  Nie powiem ale dużo osób kupuje i sprzedaje konta Steam. Ja mam przynajmniej normalna cenę. Na allegro konta z 1.6 z 2005 roku chodzą po 100 minimum. Więc naprawdę trzeba być pechowcem żeby akurat ciebie na tym złapali

Link do aukcji
                  allegro.pl/steam-tanio-okazja-blackops-mw2-i1390074151.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka