Dodaj do ulubionych

Bulletstorm – Epic Edition za 136,99!

09.01.11, 10:58
To chyba fuckup merlina, więc musicie się śpieszyć.

Więcej info tutaj -> grajtaniej.pl/bulletstorm-epic-edition-za-13699/

Karta produktu -> merlin.pl/Bulletstorm-Epic-Edition_Electronic-Arts/browse/product/8,840628.html
Obserwuj wątek
    • pimpnino Re: Bulletstorm – Epic Edition za 136,99! 09.01.11, 11:17
      O kurczaczek!
      • north Re: Bulletstorm – Epic Edition za 136,99! 10.01.11, 09:36
        Sobie trochę Merlin leci w kulki z kosztami przesyłki, ale ja wziąłem - oby nic nie odwoływali devil
        • wujekstanek Re: Bulletstorm – Epic Edition za 136,99! 10.01.11, 10:38
          No trochę drogo mają - ja wybrałem kuriera, a niech się skubaniec spróbuje spóźnić -_-

W ogóle jeśli się okaże że te ceny to błąd Merlina to robimy jakąś pikietę z protestem big_grin?
          • pimpnino Re: Bulletstorm – Epic Edition za 136,99! 10.01.11, 10:42
            Zamówiliście i zapłaciliście? Zamówienie do realizacji, czy każą wam dopłacać, bo podnieśli cenę do 209 zł. Ja wycofałem zamówienie, nie miałem wczoraj kasy, żeby od razu zapłacić.
            • wujekstanek Re: Bulletstorm – Epic Edition za 136,99! 10.01.11, 10:52
              Ja zapłaciłem, więc jeśli podniosą to zażądam sprzedaży po cenie za jaką kupiłem, albo zwrot pieniędzy.
    • damianuss Re: Bulletstorm – Epic Edition za 136,99! 11.01.11, 13:25
      Oprócz Polygamii wypada też podziękować właśnie Tobie. Dzięki, kupiłem i załapałem się na promocję.
    • butch ? 12.01.11, 08:01
      Więc...
      Wczoraj dostaję wesołego maila od sklepu Merlin.pl o treści:
      "onownie witamy ze sklepu internetowego Merlin.pl!
      Niestety dystrybutor poinformował nas o przesunięciu daty premiery pozycji:
      "Bulletstorm - Epic Edition (Xbox 360)".
      jesteśmy zmuszeni przesunąć termin przygotowania zamówienia do wysyłki na 27.02.2011. "
      Myślę sobię - to nic, zdarzają się przesuniecia terminów gier, dwa dni to nijak niewiele, poczekam. Ale tak zacząłem sobie kminic - przeciez nikt nigdzie oficjalnej premiery nie przesunął, to czemu Merlin kombinuje? Ano właśnie - nie chcę tutaj snuć jakichś teorii spiskowych, ale zainteresowanie całą tą promocją było zdrowo niezdrowe - 130kilka zł za limitkę, która w promocji była podobno tylko do 03/01, a ludzie zamawiali ją jeszcze 09/01 po promocyjnej cenie jest nie bardzo halo. Może jest to jakiś sposób Merlina, na zasadzie "cholera, ja chce Bulletstorm na premiere, anuluje swoje zamówienie i kupie gdzie indziej taniej". Wiem, ze to bez sensu, bo tym samym traciliby klientów (i ich $), ale moze nie tak do konca. Sama promocja dała już niezłego boosta tej grze na start, mniemam, iż jeszcze długo będzie się mówić o Bulletstorm nie tylko pod względem tego, jak fajną/crapowatą grą będzie, ale też i tej właśnie "promocji".
      To takie moje luzne przemyslenia, a co Wy o tym myślicie, macie jakieś swoje własne teorie spiskowe? UFO? Kalendarz Majów czy innych Guciów? Forfitery z Neptuna przejmujące kontrolę nad głowami państw? Oczywiscie czas zweryfikuje, co i jak, ale pod wpływem braku snu i nadmiaru kawy pozwolę sobie na takie dywagacje i zapraszam do komentowania.
      • north Re: ? 12.01.11, 13:23
        wyjaśniamy z Merlinem, zobaczymy co odpiszą. EA uspokoiło, że premiera się nie zmieniła i będzie 25 lutego.suspicious
      • north Re: ? 12.01.11, 14:22
        Z datą premiery wszystko ok, chyba coś się w Merlinie zamieszało i patrzyli na Bulletstorma przez pryzmat amerykańskiej premiery 22.02.2011.

"Data premiery u nas na stronach jest taka, jak podał Panu EA – 25.02. Wcześniej dystrybutor podał 22.02, stad informacja o przesunięciu.

Jeszcze wyjaśnię, że 27.02 to data wysyłki, a nie premiery. Do daty premiery doliczany jest czas potrzebny na skompletowanie zamówienia, stad data wysyłki jest zawsze późniejsza niż data premiery."
    • butch X 12.01.11, 19:17
      Ja to doskonale rozumiem, tylko po co jakieś śmieszne tłumaczenia "że premiera przesunięta", mogą napisać - "wyślemy 27/02 i spokój, bo musimy skompletować zamówienie"... Swoją drogą to ludziom odpowiedzialnym za "kompletowanie zamówień" w tejże firmie zazdroszczę pracy, skoro przez 48h będą "komplewać" jedną płytę z jedną kopertą, do tego z jednym znaczkiem, cytując pewien popularny rodzimy film "Mają rozmach, tirarira"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka