anula001 19.02.05, 19:33 sie ladnie forum zajac podczas mej nieobecnosci,ok? i nie daj sie grypie, a ja ide miejscowych snobow podrywac)) papssssss Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoskaanka Re: Zmykam - zoska prosze 19.02.05, 19:35 dobrej zabawy i owocnego podrywu życzę)) Odpowiedz Link
anisua Re: Zmykam - zoska prosze 19.02.05, 19:43 to Ty biedaku chora??????? współczucie ale pomysl,na polu zimno,zima na całego mozmna chorowac gorzej gdyby była piękna wiosna 17 stopni wietrzyk,słoneczko .....ehhh byle do wiosny zdrowiej szybko Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Zmykam - zoska prosze 19.02.05, 19:45 no chora wesprzyj mnie trochę dziś na forum, bo cienki bolek jestem Odpowiedz Link
anisua Re: Zmykam - zoska prosze 19.02.05, 19:50 wiesz jakoś wene straciłam chyba mam dość pisania.. ale się zobaczy) Odpowiedz Link
monikson Re: Zmykam - zoska prosze 19.02.05, 19:45 Zośka, własnie mi się przypomniała niezawodna recepta, zalecona mi kiedyś przez doświadczonego lekarza... Rumianek! czyli : Rum do brzuszka, Janek do łożka))) Nie daj się Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Zmykam - zoska prosze 19.02.05, 19:48 monikson napisała: > Zośka, własnie mi się przypomniała niezawodna recepta, zalecona mi kiedyś przez > doświadczonego lekarza... > Rumianek! > czyli : Rum do brzuszka, Janek do łożka))) > no rewelacja!!! rum w lodówce, zaraz polece i sobie chlupnę)) JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANEK!!!!!!!!! chodź no tu, do łóżka idziemy)) > Nie daj się Odpowiedz Link
anisua Re: Zmykam - zoska prosze 19.02.05, 19:48 hahahaha dobre ale wersja dla faceta rum do brzuszka , Anek do łózka))))))0 Odpowiedz Link