Dodaj do ulubionych

Fable 3 czy Castlevania?

19.01.11, 15:38
Co wybrać?
Lubię siekanie typu GoW, ale zagadki i zagmatwanie gry mnie trochę denerwowało, z drugiej strony trochę zawiodłem się na zakończeniu Fable 2 (pies sad ), pomimo tego, że cała gra była bardzo fajna smile
Obserwuj wątek
    • sheo Re: Fable 3 czy Castlevania? 19.01.11, 15:40
      Ewentualnie jeszcze mógłbym mieć Bioshocka 2, ale nie grałem w pierwszą część, więc nie wiem czy ma to sens.

-
      Można tu w ogóle edytować posty?
      • fix_poland Re: Fable 3 czy Castlevania? 19.01.11, 15:55
        Castlevania moim zdaniem .
        • pawepek Re: Fable 3 czy Castlevania? 19.01.11, 16:57
          Cóż ja jesli podobało ci sie II brałbym Fable
          • pimpnino Re: Fable 3 czy Castlevania? 19.01.11, 17:00
            Ja mam w palnie w tym roku nabyć obie te gry, ale Fable chyba będzie szybsze.
    • arczisan Re: Fable 3 czy Castlevania? 19.01.11, 17:11
      Fable 3 jest cholernie podobne do Fable 2, jeśli więc podobała Ci się dwójka, a jedynie zawiodłeś się na zakończeniu, to bierz Fable 3. Jeśli GoW był dla Ciebie zagmatwany, to nie bierz Castlevanii, ta potrafi być bardziej zagmatwana, ma więcej zagadek i jest trudniejsza od GoW (nieporównywalnie). Bioshocka 2 spokojnie możesz brać bez znajomości jedynki. I jest to świetna gra.
      • legileg Re: Fable 3 czy Castlevania? 19.01.11, 18:08
        Arczisan dobrze prawi, prócz jednej kwestii. Bioshock 2 jest zwyczajnie słaby. Nie umywa się do pierwszej części.

Jak lubileś Fable 2 to 3 też polubisz. Castlevania nie każdemu podchodzi.
        • arczisan Re: Fable 3 czy Castlevania? 19.01.11, 21:41
          Kwestia gustówsmile. Bioshock jedynka był dla mnie świetny, dwójka podobała mi się jeszcze bardziejsmile.
          I fakt, Castlevania nie każdemu podchodzi, ale również zgodzę się, że to klasa sama w sobie.
    • reven Re: Fable 3 czy Castlevania? 19.01.11, 19:42
      Ale jednak Castlevania to klasa sama w sobie (moim zdaniem oczywiście), fable niekoniecznie smile
      • beresith fable vs castlevania 19.01.11, 21:34
        Grałeś w Fable II to III łykniesz jeszcze szybciej, jest wprawdzie mniej baśniowo niż w II, ale za to można poczuć się momentami jak w siekance - myślę, że przerzucenie akcentu na Action bardziej niż na RPG, wyszło na dobre. Castlevania, jak napisali przedmówcy nie każdemu podchodzi, ale też daje radę.
    • suchy_ Re: Fable 3 czy Castlevania? 19.01.11, 22:31
      sheo , tak na przyszłość to powstrzymuj się z opiniami, bo nie każdy skończył Fable 2.
    • sheo Dzięki 20.01.11, 17:58
      Oj, oj. Przecież dużo nie napisałem.
      W takim razie biorę Fable, w kolejce stoi Bioshock.

Dzięki za odpowiedzi smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka