sheo 19.01.11, 15:38 Co wybrać? Lubię siekanie typu GoW, ale zagadki i zagmatwanie gry mnie trochę denerwowało, z drugiej strony trochę zawiodłem się na zakończeniu Fable 2 (pies ), pomimo tego, że cała gra była bardzo fajna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sheo Re: Fable 3 czy Castlevania? 19.01.11, 15:40 Ewentualnie jeszcze mógłbym mieć Bioshocka 2, ale nie grałem w pierwszą część, więc nie wiem czy ma to sens. - Można tu w ogóle edytować posty? Odpowiedz Link Zgłoś
fix_poland Re: Fable 3 czy Castlevania? 19.01.11, 15:55 Castlevania moim zdaniem . Odpowiedz Link Zgłoś
pawepek Re: Fable 3 czy Castlevania? 19.01.11, 16:57 Cóż ja jesli podobało ci sie II brałbym Fable Odpowiedz Link Zgłoś
pimpnino Re: Fable 3 czy Castlevania? 19.01.11, 17:00 Ja mam w palnie w tym roku nabyć obie te gry, ale Fable chyba będzie szybsze. Odpowiedz Link Zgłoś
arczisan Re: Fable 3 czy Castlevania? 19.01.11, 17:11 Fable 3 jest cholernie podobne do Fable 2, jeśli więc podobała Ci się dwójka, a jedynie zawiodłeś się na zakończeniu, to bierz Fable 3. Jeśli GoW był dla Ciebie zagmatwany, to nie bierz Castlevanii, ta potrafi być bardziej zagmatwana, ma więcej zagadek i jest trudniejsza od GoW (nieporównywalnie). Bioshocka 2 spokojnie możesz brać bez znajomości jedynki. I jest to świetna gra. Odpowiedz Link Zgłoś
legileg Re: Fable 3 czy Castlevania? 19.01.11, 18:08 Arczisan dobrze prawi, prócz jednej kwestii. Bioshock 2 jest zwyczajnie słaby. Nie umywa się do pierwszej części. Jak lubileś Fable 2 to 3 też polubisz. Castlevania nie każdemu podchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
arczisan Re: Fable 3 czy Castlevania? 19.01.11, 21:41 Kwestia gustów. Bioshock jedynka był dla mnie świetny, dwójka podobała mi się jeszcze bardziej. I fakt, Castlevania nie każdemu podchodzi, ale również zgodzę się, że to klasa sama w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
reven Re: Fable 3 czy Castlevania? 19.01.11, 19:42 Ale jednak Castlevania to klasa sama w sobie (moim zdaniem oczywiście), fable niekoniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
beresith fable vs castlevania 19.01.11, 21:34 Grałeś w Fable II to III łykniesz jeszcze szybciej, jest wprawdzie mniej baśniowo niż w II, ale za to można poczuć się momentami jak w siekance - myślę, że przerzucenie akcentu na Action bardziej niż na RPG, wyszło na dobre. Castlevania, jak napisali przedmówcy nie każdemu podchodzi, ale też daje radę. Odpowiedz Link Zgłoś
suchy_ Re: Fable 3 czy Castlevania? 19.01.11, 22:31 sheo , tak na przyszłość to powstrzymuj się z opiniami, bo nie każdy skończył Fable 2. Odpowiedz Link Zgłoś
sheo Dzięki 20.01.11, 17:58 Oj, oj. Przecież dużo nie napisałem. W takim razie biorę Fable, w kolejce stoi Bioshock. Dzięki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś