Gość: genie
IP: *.pljtelecom.pl
18.02.11, 13:51
Witam,
Chciałem się podzielić problemami jakie mam z usługą PS+ i zapytać czy ktoś jeszcze na coś takiego trafił.
W lipcu wykupiłem abonament na 3 miesiące. Za pierwszym razem przedłużył się w październiku. Niestety pomimo zdjęcia pieniędzy z karty kredytowej straciłem możliwość uruchamiania gier, które pobrałem przed przedłużeniem abonamentu - gry te "wyekspirowały" tak jak bym nie zapłacił. Po interwencji w BOK'u PSN i odczekaniu prawie dwóch tygodni odzyskałem możliwość uruchamiania wszystkich gier.
Pomyślałem, że to nowa usługa - pierwsze przedłużanie abonamentu... ok zdarza się. Myślałem też, że to koniec problemów.
Niestety 15 stycznia - kolejne przedłużenie abonamentu - problem wrócił. Znów straciłem możliwość uruchamiania gier pobranych w ramach abonamentu przed jego przedłużeniem. Niestety tym razem telefony do BOK'u nie pomagają - cały czas słyszę, że problem jest w trakcie rozwiązywania... i tak od miesiąca.
1/3 okresu, za który zapłaciłem minęła a druga strona nie wywiązuje się z umowy.
Czy ktoś trafił na taki problem czy jestem sam? Ew. może ktoś ma pomysł jak to rozwiązać... gdzie zainterweniować itp.