Dodaj do ulubionych

Bad Company 2 PS3

23.02.11, 16:58
Witam!
Poszukuję chętnych do zrobienia trofki 20 destruction kills. Tylko tej jednej mi brakuje do 100%... Z tego co widziałem, wiele osób ma z nią problem. Można by sięustawić i zrobić to raz a dobrze, na przykład w trybie podboju.
Obserwuj wątek
    • fix_poland Re: Bad Company 2 PS3 23.02.11, 18:01
      OMG.... nie możesz ich sam pozabijać ? Nie umiesz rozwalić budynku ?
      • blademaster_pl Re: Bad Company 2 PS3 23.02.11, 18:07
        Probuj sam,jest duuzo wieksza satysfakcja.
        Ja na poczatku tez szukalem pomocy,ale w 7 dni sam to zrobilemi bylem mega zadowolony bo to byla moja pierwsza platyna.

Pomoc :

Bierzesz Assault wybierasz bron z ktora mozesz miec C4 bierzesz mocniejszy damage wybuchu,i chyba wieksza ilosc C4 (Chyba jest takie coś,juz niepamietam).
        W assaulcie mozesz rzucac sobie amunicje wiec gdy ci sie skonczy C4 to mozesz sobie spowrotem naladowac

I jak juz to masz to :

Wchodzisz do budynku i rzucasz C4 na wszystkie rogi domu,czasami wystarczy na kilka,bo czasami jest za duzo rogow.
        Najlepiej jest wysadzac taki budynek gdy np twoja druzyna wlaczyla bombe.
        Poczekasz chwile,wejda do budynku i BOOM!
        Budynki ktore mozna rozwalic to najczesciej 2 pietrowe.

Mam nadzieje ze chociaz troche ci pomoglemtongue_outNapisalem ci pomoc z wlasnych doswiadczen smile
        • stawski Re: Bad Company 2 PS3 23.02.11, 18:22
          Rany, mam już ponad 100 godzin, i dopiero 9 killi. I mam szczerze mówiąc dość. Jak niszczyć budynki wiem. Czołg też jest dobry, albo recon z moździeżem. Ostatnio jak gram, to mam w d. czy moja drużyna wygra, jakie mam k/d i tylko biegam i podkładam ładunki.... Wk...... mnie to niemożliwie. uncertain A od Niedzieli chciałem zacząć Killzone 3.
          • blademaster_pl Re: Bad Company 2 PS3 23.02.11, 18:26
            Mnie tez to wkurzylo ale wymeczylem.
            Dasz rade,niezaczynaj Killzona 3 bo platyny juz w BC2 nie zrobisz.
          • stawski Re: Bad Company 2 PS3 07.03.11, 11:50
            No, dobra, panowie (a może i panie), mam dość sad od tygodnia leży Killzone 3 i czeka, aż wpadnie 20 destruction kills w BC2. Naprawdę, proszę o pomoc, bo gra, z mojej ulubionej staje się znienawidzoną.... Nie mam żadnej platyny - zbieractwo mnie nie interesuje, ale tę grę chciałem uhonorować, bo zapewniła ma fantastyczne chwile.
            Jeśli możecie poświęcić trochę czasu wieczorkiem po 21-ej proszę o kontakt.
            Z góry dziękuję /Thank you from the mountainwink
            • dobressie Re: Bad Company 2 PS3 07.03.11, 12:04
              Napisz tutaj może ktoś się zgłosi:
              www.ps3trophies.org/forum/battlefield-bad-company-2/40082-trophy-boosting-thread-580.html
              • stawski Dzięki! 07.03.11, 15:58
                Zaloguje się w domu i spróbuję, może się uda...smile
                • blademaster_pl Re: Dzięki! 07.03.11, 17:30
                  Buuu przez tyle czasu nie udalo ci sie tego zrobic,a bu!!!!Ja zrobilem to w tydzien tongue_out
                  • Gość: stawski Re: Dzięki! IP: *.domtel.ptc.pl 07.03.11, 20:52
                    odpaliłem konsole 3 razy w sumie.... brak czasu na sen, a co dopiero na granie.
                    sorry, nie chce mi sięlogować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka