Dodaj do ulubionych

18-tka GTWałki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 17:38
nie mogę wypić za zdrowie GTWałki, bo mi flaszkę podwędziła menda jedna Gawin. Oddawaj bo pójdziesz ku...wa siedzieć!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kulawy Re: 18-tka GTWałki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 17:47
      na antenie GTWałki gorące życzenia spłynęły od telewizji z różnych miast. najbardziej w pamięci utkwiły mi życzenia od pani redaktor TV Bogatynia: "jak najwięcej mocnych reportaży". może red. KaKa przygotuje z red. Nataszką jakiś mocny reportaż np. o barierach architektonicznych akie czekają w niektórych instytucjach kultury na niepełnosprawnych...

• Gość: ciekawy Re: 18-tka GTWałki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 17:50
        czy zaproszono pracowników ZiS-u?
        • Gość: zabrzanin Re: 18-tka GTWałki IP: 109.243.13.* 19.10.10, 17:56
          Wielu mocnych reportaży na temat wyczynów i zaniechań dyrektora Śmietany, konwencji PO na zesłaniu w Multikinie i zwolnień kandydatów PO, do tej pory skutecznie przemilczanych, a będących hitami ogólnopolskich telewizji!
        • Gość: Brygida Re: 18-tka GTWałki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 18:03
          tak i odnowiono z nimi umowy o pracę.
          • Gość: Janusz Re: 18-tka GTWałki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 18:06
            z Herich też? może chociaż życzenia złożyła, by więcej Sekuły w GTWał było?
            • Gość: zabrzanin Re: 18-tka GTWałki IP: 109.243.13.* 19.10.10, 18:08
              i ogólnie obiektywizmu!
            • Gość: pytnik Re: 18-tka GTWałki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 18:08
              w relacji urodzinowej widziałem, jak Gawin do kamery pomachał z gabinetu dyrektora. czy już go wypuścili?
              • Gość: myślę że Re: 18-tka GTWałki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 18:21
                on tam siedział w gabinecie dyrektora, bo z okazji 18-tych urodzin, mianowali Gawina szefem GTWałki...
                • Gość: ???!!! Re: 18-tka GTWałki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 18:38
                  były też życzenia dużych pieniędzy. czy 3 mln zł rocznie z naszych podatków na tę tubę propagandową MMS to za mało?

• Gość: to Re: 18-tka GTWałki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 19:26
                    To wszystko mało. Kefir nie takie pieniądze potrafi przepuścić.
                    • Gość: kefir Re: 18-tka GTWałki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 19:40
                      No nareszcie trwa impreza. Na całe szczęście przybyli Herichowa i Gawin. Bądż co bądż pracowali z nami. Mało tego znowu chcieliby dalej z nami pracować. Biedny Łukasz, nie może dostać zadnej reklamy nawet za 30 zł / jak mówi, przez Grażynę / A dostrzegałem ,że Grazyna nie jest FAIR.A po wpisach widać, że Kefirów jest kilku. KEFIR, Ty to cztasz ?
                      • Gość: wałek Re: 18-tka GTWałki IP: *.stk.vectranet.pl 19.10.10, 19:50
                        zupelnie przypadkowo z okazji tej 18tki pokazano osoby ktore znajda sie na pierwszych miejscach list wyborczych skutecznych.Ten material jeszcze bedzie nadawany az do ciszy wyborczej.Ogladnijcie i zapiszcie nazwiska tych wazeliniarzy.
                      • Gość: TVZ Re: 18-tka GTWałki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 20:02
                        Nie lubię mojego Dyrektora. Niestety ON tego nie czyta. Jest zwykłym BURAKIEM. I tak Go załatwimy. My pracownicy.
                        • Gość: Arek Re: 18-tka GTWałki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 20:58
                          za 800 zł w GTWałce opluję każdego przeciwnika Pani Prezydent!
                          • Gość: rozliczamy Re: 18-tka GTWałki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 21:05
                            to jak to jest z tym Riedelem? był we Francji za swoje z kamerą GTWałki i kręcił tam program który pokazują w GTWałce? w tamtym roku był we Włoszech. ile takie fanaberie "gwiazd" GTWał kosztują zabrzan?
                            • Gość: wieczorowo.z.TVZ Re: 18-tka GTWałki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 21:13
                              kurde nic nie popiłem. Wiesiek wytrąbił wszystki szampan. nawet testery wody kolońskiej z gabinetu Agi zniknęły! cholera o suchym pysku po urodzinach telewizji dla której jestem taki oddany. najgorsze, że nawet na piwo z Żabki mi już nie styknie, bo koniec miesiąca, a za 800 zeta ciężko uciągnąć do trzydziestego.
                            • Gość: trwa Re: 18-tka GTWałki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 21:18
                              W magistracie trwa konkurs, kto przepuści więcej publicznej kasy. Na razie łeb w łeb idą Riedel z młodym Kleinem. Ale myślę, że jak się dobrze podliczy, to wszystkich pogodzi Kefir.
                              • Gość: KaKa Re: 18-tka GTWałki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 21:36
                                ja tez nic nie wypilam. zato pojadlam az mi sie faldki trzesly. na szczesie moge jesc ile wlezie, bo mnie i tak w TVZ odchudzą
                                • Gość: a Re: 18-tka GTWałki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 09:30
                                  A kiedy następna impra?
                              • Gość: nieznany Re: 18-tka GTWałki IP: *.centertel.pl 20.10.10, 10:36
                                Szanowny panie / pani trwa.
                                Riedel sam załatwił pieniądze od sponsorów, pojechał swoim autem i jak się mówi w tzw. "kuluarach" dopłacił do programu, którym tak się TVZ szczyci. Czy w każdej innej normalnej firmie tak się dzieje? Może dlatego nie było go na urodzinach TV. Chyba, że już tam nie pracuje, ale w takim przypadku to my już niczego, oprócz propagandy nie będziemy oglądać w tej zacnej TV... Odszedł profesjonalista, została banda dyletantów.
                    • Gość: niewiedza Re: 18-tka GTWałki IP: *.centertel.pl 20.10.10, 10:27
                      A kto to jest ten kefir?
    • Gość: życzenia Re: 18-tka GTWałki IP: *.centertel.pl 20.10.10, 10:16
      100 lat, 100 lat niechaj żyje nam!
    • Gość: impra Re: 18-tka GTWałki IP: *.centertel.pl 20.10.10, 10:26
      To Gawin siedzi w tym sekretariacie bo imprezował ze Śmietaną? Bo nie wiem o co chodzi...
      • Gość: agent Tomek Re: 18-tka GTWałki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 15:35
        wczoraj balety, dziś CBA. czy GTWał poinformuje nas o tym co zmajstrował Skuteczny Mosiek?
        • Gość: jak Re: 18-tka GTWałki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 20:53
          Jak można było tak zepsuć urodziny? To CBA chyba jest bez serca.
          • Gość: i Re: 18-tka GTWałki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 22:23
            I nieszczęsny Jasiu musiał gnać po spożyciu.
            • Gość: zycie Re: 18-tka GTWałki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 22:05
              pojedli
              popili
              pozygali

wytrzezwieli w biurze rady:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka