Dodaj do ulubionych

Darksiders za 30zł na Steam

19.03.11, 01:52
Właśnie pobrałem i pograłem 2 godzinki wink wypas, tego mi brakowało, totalnej rozwalki i napieprzania w guziki na padzie przy piwiewink, fajna odskocznia od wszystkich fpsow. Dzieki bogu ze to jest po przecenie, bo juz sie czailem na emulator i god of war 2 ktorego przeszedlem chyba z 6 razy na ps2 ;] a tak btw, brakuje slasherów na pc, co nie?
Obserwuj wątek
    • devdd Re: Darksiders za 30zł na Steam 19.03.11, 16:02
      no wlasnie sie zastanawiam czy warto, podoooobno sa nawet jakies zagadki/urozmaicenia w tej grze, czy przez caly czas jest napieprzanie we wszystko co sie rusza? Bo typowego slashera nie ze nie chce, ale szybko sie nudzi, a tu byc moze jest cos co pcha gre do przodu...
      • manowar_maniac Re: Darksiders za 30zł na Steam 19.03.11, 20:43
        Są różne zagadki, między innymi uaktywnianie odpowiednich "portali", które otwierają własciwe (lub nie) drzwi i przesuwają bloki tak, abys mógł przejść dalej czy dodawanie i odejmowanie ciężarów z unoszących się w powietrzu kładek, którymi musisz dostać się na wyższy poziom. Może nie brzmi zbyt ciekawie ale w samej grze jest to całkiem fajne.

Echh nie mogę się doczekać na kolejną cześćsmile
      • nacho66 Re: Darksiders za 30zł na Steam 20.03.11, 10:50
        Obczaj sobie Enslaved (z tym, ze nie ma tego na PC). Ja rowniez unikam slasherow, ale Enslaved procz mashowania guzikow, elementow platformowych i prostych zagadek, ma swietna fabule i jeszcze lepsza gre aktorska. Nigdy nie myslalem, ze polece kiedykolwiek slashera na konsole, ale jesli juz to wlasnie ta gre smile
    • pdzm Darksiders 19.03.11, 17:09
      Przez te dwie godziny to generalnie chyba nie spotkałem się z takimi konkretnymi zagadkami, bardziej coś w stylu uzbieraj tyle a tyle dusz z zabitych przeciwników i elementy zręcznościowe jak wspinanie sie skakanie itp, jakąś skrzynke przesuwałem tez wink z tego co widzialem, to jest jakieś menu zdolności które można sobie rożnie ustawiać. No i sieka się całkiem miło.
      • baldur1005 Re: Darksiders 19.03.11, 21:25
        Dla mnie gra roku.
    • pukacz80 dobra giera 21.03.11, 17:58
      ano brakowalo tego na pc. War wyglada jak arthas i daje rade.
      Jedno co miw grze przeszkadza to brak paskow zycia czy jakiegos innego wyznacznika czy przeciwnik jest juz na wykonczeniu czy jeszcze moze sie mocno odgryzc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka