28.03.11, 23:00
Zastanawiam się nad kupnem go i chciałem się dowiedzieć, czy posiada ten poprawiony wyświetlacz z PSP 3000 (nasycenie, kontrast, czas reakcji- bez smużenia?)?
Aha, no i jeżeli ktoś chciałby podzielić się swoimi wrażeniami, to nie zatrzymuję. smile
Obserwuj wątek
    • reven Re: PSPgo 29.03.11, 11:17
      Ekran jest mniejszy i, z tego co wiem, jest także lepszy od tego z PSP 3000.
    • zombienecrofil Re: PSPgo 29.03.11, 13:14
      Lepiej kup 3004. GO jest mniejsze, gorzej leży w dłoniach, a wciskanie L i R to jakaś masakra...
      • adderam Re: PSPgo 29.03.11, 14:26
        Zależy co kto lubi. Ekran w PSP 3004 nie posiada przeplotu, tzn. widać czasami linie poziome tworzące obraz. PSP Go natomiast ma od razu wbudowane w sobie 16gb pamięci, co jest wielce na plus - nie trzeba kupować kart pamięci na sejwy, dane gier, update'y, czy demka i filmiki.
        • reven Re: PSPgo 29.03.11, 14:41
          Przeplot jest straszny :x Mi osobiście bardzo przeszkadza.
    • Gość: V.I.P(OLAK) Re: PSPgo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 16:04
      jeśli zamierzasz kupić pspGO to nie kupuj tej konsolki , poczekaj na ngp, będzie posiadać emulator z psp a gry i tak będziesz mógł kupić z PS store, w twojej sytuacji poczekałbym na ngp bo to najlepsze rozwiązanie, do tego czasu kaski uzbierasz i grasz 24/7 big_grin
      • fix_poland Re: PSPgo 29.03.11, 17:33
        Lepiej poczekać na NGP moim skromnym zdaniem ..
        • ringr Re: PSPgo 29.03.11, 19:13
          To dobrze, że ekran jest poprawiony- na PSP 2000 smużenie bardzo mi przeszkadzało.
          NGP nie kupię na starcie, podobnie jak 3DS. Lubię obserwować, jak dany sprzęt się rozwija- gry, wsparcie itd. Zwykle też dopiero drugie wcielenie (Lite, 2000) pokazuje, jak konsolka powinna wyglądać i działać. Tymczasem na PSPgo mam mnóstwo tanich gier i zamierzam z tego skorzystać. big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka