Dodaj do ulubionych

Fifa 11 Hybrid Gameplay

13.04.11, 07:57
Cześć. Ostatnio zainstalowałem właśnie taki dodatek Hybrid Gameplay i chciałem zapytać czy ktoś też gra na nim?
Dziwi mnie iż ktoś umie poprawić tak grę, sam, w domu, a wielkie EA nie potrafi. Bardzo polecam tego patcha bo gra jest dużo lepsza, dla mnie jedyny minus to zbyt wysoki poziom trudności, naprawdę trzeba się skupić. Jak ktoś też gra to proszę o opinie. smile
Obserwuj wątek
    • hazz Re: Fifa 11 Hybrid Gameplay 13.04.11, 10:33
      Można wiedzieć co to dodaje/zmienia?
      • paciol92 Re: Fifa 11 Hybrid Gameplay 13.04.11, 11:54
        doctorfidel.wordpress.com/fifa-11-hybrid-gameplay/ Tu jest wszystko. Ogólnie lepsze AI CPU, Wprowadzony po części P+ i PP.Walka o piłkę 360 stopni.Ogólnie dużo lepsza gra CPU. Na YT także jest sporo filmików np: www.youtube.com/watch?v=1sQGeSXZl0g
    • miloszpec Re: Fifa 11 Hybrid Gameplay 13.04.11, 13:49
      Hmm, chyba się tym zainteresuje smile
      • paciol92 Re: Fifa 11 Hybrid Gameplay 13.04.11, 22:00
        Po kolejnych meczach stwierdzam że wszystko jest piękne ale ten poziom trudności to trochę przesada. O ile akcję idzie zbudować, strzelić itd to odebrać piłkę jest prawie niemożliwe. Chyba że znacie jakieś sposoby, rady itp. Biegam trzymam odebranie piłki samemu, z pomocą kolegi z drużyny, wślizgi itd. Nic, może powiedzcie jak broniliście się np na poziomie Legendary. uncertain
        Cała reszta jest boska smile. surprised
    • kurtd_cob Hybrid Gameplay 15.04.11, 12:44
      Takie pytanko, rzeczywiście lepiej się gra? są widoczne zmiany... ogólnie jak gram na pc u siebie a idę do kumpla i pykamy na ps3 to różnice są i to duże. Pozdro!
      • paciol92 Re: Hybrid Gameplay 15.04.11, 21:50
        Po paru dniach gry stwierdzam że gra się o wiele lepiej. Trudniej, ale jak się podszkoli grę w obronie to daje rade. Strzelenie bramki daje duża większą satysfakcję smile. Piłka "chodzi" lepiej. Moim zdanie WYPAS smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka