pipsreview 14.04.11, 00:20 Witam, mam pytanie odnosnie tego sklepu muve.pl data MK u nich to 21,04. Kupowal ktos u nich kiedys jakas gre? Jak to jest z preorderami, wysylaja gre w dniu premiery czy kilka dni wczesniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobressie Re: Preorder na Mortala dzieki polygamii 14.04.11, 00:50 Preordera nie kupowałem ale raz grę kupiłem kontakt tragiczny a wysyłka nie najszybsza jak mogę ci polecić to gram.pl jest bardzo dobry kupiłem Pokemon White żadnych problemów nie było (zresztą kiedyś często tam kupowałem). Cena ta sama i wysyłka 21.04 rób jak chcesz ale ja już więcej na muve nie mam zamiaru kupować. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
pipsreview Re: Preorder na Mortala dzieki polygamii 14.04.11, 00:56 Za 109zl chyba nie maja. Odpowiedz Link Zgłoś
dobressie Re: Preorder na Mortala dzieki polygamii 14.04.11, 02:35 Za 109 nie ale 179 tak www.gram.pl/sklep/ps3/mortal-kombat-bonus-dlc muve.pl/playstation-3/bijatyki/mortal-kombat-postac-kratosa-reptile-dlc-ps3/1186 Odpowiedz Link Zgłoś
siarkus Re: Preorder na Mortala dzieki polygamii 14.04.11, 07:56 Jakby ktoś chciał, to w sklepie playspot.pl preorder Mortal Kombat jest dostępny za 159 zł. playspot.pl/gry/mortal-kombat--copy-_5895,prod/ Sklep sprawdziłem przy okazji nieszczęsnego Homefront (które też było za 159 zł) i wszystko działa bez zarzutu. Nowy Deus Ex na konsole też można wyjąć za 159 zł... fajne promocje się tam czasem trafiają, reszta cen normalna. Odpowiedz Link Zgłoś
pipsreview Re: Preorder na Mortala dzieki polygamii 14.04.11, 01:13 Znalazlem opinie o tym sklepie, temat zalozony nawet tutaj: polygamia.pl/polygamia_forum/w,3054,121487029,,nowy_sklep_muve_pl.html?v=2 Moze ktos z redakcji cos o tym powiedziec? Taka obnizke nam pokazaliscie i sporo osob z niej skorzystalo a jak widac tragedia. Niech ktos sie zapyta na starym forum w temacie zalozonym przez sklep czy nadal pracuja tak do kitu. Mam nadzieje ze paczka dojdzie na premiere lub kilka dni po, bo jak nie to byla moja pierwsza promocja z ktorej skorzystam przez polygamie. Odpowiedz Link Zgłoś
siarkus Re: Preorder na Mortala dzieki polygamii 14.04.11, 08:11 Jakiś czas temu, jeszcze za czasów, gdy sklep nazywał się Cenega.pl, skorzystałem z tej promocji przy zakupie AC: Brotherhood i grę miałem w domu w dniu premiery. Zresztą wszystkie gry, jakie kupiłem w tym sklepie dostałem bez opóźnień. To co tam leży i kwiczy, to kontakt z klientem. Odpowiedź na proste pytanie w mailu potrafi im zająć nawet dwa tygodnie! Czyli jeżeli coś nie zagra, nie licz na szybką realizację reklamacji... No chyba, że wraz ze zmianą nazwy zmieniło się też podejście do klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
randori Re: Preorder na Mortala dzieki polygamii 14.04.11, 16:53 Hej, Pytacie o dostawę Mortala - paczka u Was powinna być na miejscu najpóźniej w dniu premiery. Jeśli chodzi o obsługę Klientów - musicie nas teraz wypróbować Życzę owocnych zakupów, szybkiej dostawy i ekspresowej obsługi Emil Sklep muve.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pipsreview Re: Preorder na Mortala dzieki polygamii 14.04.11, 20:32 Najpozniej w dniu premiery a najwczesniej ? Odpowiedz Link Zgłoś
muve.pl Re: Preorder na Mortala dzieki polygamii 15.04.11, 14:48 szansa, że na czwartek u Was. Nie obiecuje, ale walczymy o to. Odpowiedz Link Zgłoś
soultimer Re: Preorder na Mortala dzieki polygamii 14.04.11, 23:26 Zdąży dojść przed świętami? Odpowiedz Link Zgłoś
soultimer Preorder na Mortala dzieki polygamii 14.04.11, 23:26 Zdąży dojść przed świętami? Odpowiedz Link Zgłoś
muve.pl Re: Preorder na Mortala dzieki polygamii 15.04.11, 14:49 szansa, że na czwartek u Was. Nie obiecuje, ale walczymy o to. Odpowiedz Link Zgłoś
soultimer JEST! 20.04.11, 13:48 Mój Mortal Kombat przyszedł dzisiaj . Jestem zadowolony z preoredu, jeśli chodzi o czas dostarczenia paczki. Nie miałem czasu jeszcze otworzyć od rana, ale wygląda na solidnie zapakowaną . Odpowiedz Link Zgłoś
maciej.kowalik Re: JEST! 20.04.11, 14:19 No cóż, u mnie też jest, ale kurier postanowił wrzucić do skrzynki zamiast wjechać windą, a że kluczyk zgubiłem, to muszę czekać do 17... Odpowiedz Link Zgłoś
soultimer Re: JEST! 20.04.11, 17:02 Ou, to współczuje, ale pewnie już teraz gracz . Odpowiedz Link Zgłoś
pimpnino Re: JEST! 20.04.11, 14:29 Spojrzałem w ten numer co mi w majlu wysłali i faktycznie rano gra wyjechała do mnie. Czy to oznacza, że już dziś... Odpowiedz Link Zgłoś
pimpnino Re: JEST! 20.04.11, 18:08 Mam i ja Po 18 dopiero przyniósł, ale przyniósł i to dzień przed premierą. To można zaliczyć na + zarówno Cenedze jak i kurierowi. Pisze to, bo po raz pierwszy u nich kupuje grę. Odpowiedz Link Zgłoś
usedom_44 Re: JEST! 20.04.11, 19:40 Ja też mam MK Kupiłem w sklepie Cenegii, tak więc sprawili się na medal. Rzeźnia na moim PS3 już trwa Odpowiedz Link Zgłoś