Dodaj do ulubionych

Age of Empires Online

16.04.11, 16:37
Rozpoczęły się zamknięte beta testy gry dla szczęśliwców którzy zapisali się do niej poprzez platformę Microsoft Connect. Ja jestem jednym z nich, dostałem dzisiaj mailem kod, beta pobrała mi się poprzez Games for Windows Marketplace i kontem Live.

Jeżeli ciekawi was ta gra, dajcie znać na pewno coś napisze na swoim blogu lub po prostu opisze to w temacie na forum polygami.

Gamertag: Zwirz (jakby ktoś chciał podejrzeć tongue_out)
Obserwuj wątek
    • lukempirus Re: Age of Empires Online 16.04.11, 19:56
      ja jestem ciekawy jak wygląda sama gra ? Czy jest jak W AoE III lub coś zupełnie nowego? I same walki: ile można miec maksymalnie żołnierzy? Jest znów limit do max 200 ludzi?
      • zwirz Re: Age of Empires Online 16.04.11, 20:32
        Screen shot ze strony oficjalnej
        www.ageofempiresonline.com/Images/screenshots/age1remake.jpg
        Na dwa pozostałe pytania odpowiem jutro przed lub po południu, bo za 5,5h zaczyna się beta
    • zwirz Re: Age of Empires Online 16.04.11, 21:05
      Ok. Nagrany mam gameplay z AoE Online oraz złapane pare screenów prosto z gry oraz nagrany gameplay obejmujący dwie misje w grze. Screena wrzucę za chwilkę, a na gameplay będzie musieli poczekać troszkę, bo muszę to skleić i odpowiednio skompresować
      • zwirz Re: Age of Empires Online 16.04.11, 21:17
        Screen:
        i52.tinypic.com/j956ar.jpg
        Filmik będzie jutro rano
        • radek.zaleski Re: Age of Empires Online 16.04.11, 21:56
          super, koniecznie pokaż
        • ver Re: Age of Empires Online 16.04.11, 22:31
          Sprawdź tylko, czy NDA pozwala na publikowanie takich rzeczy z zamkniętej bety. Różnie bywa.
          • zwirz Re: Age of Empires Online 16.04.11, 23:20
            Znaczy się, filmik już wrzuciłem na YT (sekcja prywatne) więc mogę drogim redaktorom pokazać tak "prywatnie" ten filmik bez wrzucania na stronę, a po sprawdzeniu wszelkich regulacji prawnych od wydawcy dogadać się co do publikacji na łamach polygamii
            • zwirz Re: Age of Empires Online 16.04.11, 23:26
              zwirz napisał(a):

> Znaczy się, filmik już wrzuciłem na YT (sekcja prywatne) więc mogę drogim redak
              > torom pokazać tak "prywatnie" ten filmik bez wrzucania na stronę, a po sprawdze
              > niu wszelkich regulacji prawnych od wydawcy dogadać się co do publikacji na łam
              > ach polygamii

Boże jak to... głupi brzmi co napisałem uncertain
              • zwirz Re: Age of Empires Online 16.04.11, 23:44
                NDA zabrania publikowania filmów wideo z gry, więc tylko prywatny pokaz. Żadnych publikacji na forum masowym
                • kmh Re: Age of Empires Online 17.04.11, 12:13
                  Spoko, nie takie rzeczy wychodziły przypadkiem big_grin
                • zwirz Re: Age of Empires Online 17.04.11, 13:08
                  www.youtube.com/watch?v=dKNK5XIXD3Q
                  najwyżej - pożegnam się z betą. Komentarz nagrany LIVE, podczas grania... i bez śmiechów z mojego angielskiego tongue_out wiem, że jest niedoskonały. I z komentarza też się nie śmiać big_grin Ostatnio w AoE grałem kiedy miałem 14 lat big_grin i była to druga część.
                  • yahata as 25.04.11, 12:29
                    Gdyby ktoś mógłby mi pomoc z rejestracją byłbym bardzo wdzięczny gg:10178938.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka