goha66 02.06.08, 14:12 mamy czerwiec - kto nie zapłacił za babozlot, a nadal "twardo" jedzie ? :) P.S. fajnie mi poganiać ... sama ledwo dziś z rańca zrobiłam przelew :D. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lbs5 Re: PRZYPOMINAJKA!!!! 02.06.08, 19:06 my :-(( P.S.Cała nadzieja w Allegro.pl Odpowiedz Link Zgłoś
arsinoe73 Re: PRZYPOMINAJKA!!!! 03.06.08, 21:56 Aż mnie podniosło jak poczytałam ,kto jedzie na Babozlot, a to dla tejże przyczyny, że od razu widać kto nie. Dlatego zapytowywuję się grzecznie , gdzie jest team Uć ?, gdzie jest Etita? , gdzie jest HLM I Hassan?, gdzie jest Foka? , gdzie są Cruki, gdzie jest Sila? gdzie jest Pszczółka? etc. etc. ??? Co jest ?? Wczasy w Egipcie albo Tunezji czy jak??????? Proszę o prędką odpowiedz:D:D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
cruk Re: PRZYPOMINAJKA!!!! 03.06.08, 22:54 a ja sie grzecznie zapytowywuje skad potrzeba wywolania nas do tablicy? bo nie odtrabilismy faktu dokonania przelewu dawno dawno temu ? a to przepraszam, nie wiedzialam, ze trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
arsinoe73 Re: PRZYPOMINAJKA!!!! 04.06.08, 07:05 Ojacie Patrycja przepraszam, jeśli uraziłam!! Nie miałam na celu! Nie zauważyłam Was na spisie w pokojach i się z lekka zaniepokoiłam, że może się wycofaliście.. Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: PRZYPOMINAJKA!!!! 04.06.08, 07:54 to moja wina zapomniałam dopisać ten ostatni domek w rozpisce :) Odpowiedz Link Zgłoś
arsinoe73 Re: PRZYPOMINAJKA!!!! 04.06.08, 09:37 etam Twoja!! :) moja, bo się wtrancam :D :P ciekawe kto mnie jeszcze za to zruga :) Odpowiedz Link Zgłoś
etita Re: PRZYPOMINAJKA!!!! 10.06.08, 08:35 Etita się melduje. Najpierw byłam w Tatrach, potem na GPS challenge ;)skontaktuję się mailowo z organizatorkami i popertraktuje czy mnie jeszcze przyjmiecie. Co do reszty teamu uć to nie wiem, bo przez te moje wyjazdy nie widzialam ich juz ponad miesiac a mój telefon po kilku przeprawach przez rzeke średnio chce dzwonić ;))) Odpowiedz Link Zgłoś