wwwiktor 14.05.11, 22:45 Dawno nie otwieralem neta w swojej konsoli a dzis tego sprobowalem i wystapil mi blad dns 8,,,,102 chyba jakos tak,Czy te problemy z psn uniemozliwiaja juz nawet otwarcie google w ps3 czy ja mam cos zwalone z netem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wwwiktor Re: net w ps3 FAIL 14.05.11, 23:02 Wydaje mi sie ye chodzi o to ze kupilem router wifi i nie potrafie go zainstalowac Odpowiedz Link Zgłoś
pawcikpl Re: net w ps3 FAIL 14.05.11, 23:03 sprawdzałem przed chwilą i necik mi normalnie w ps3 śmiga czyli coś nie tak z twoim netem jest Odpowiedz Link Zgłoś
wwwiktor Re: r 15.05.11, 00:05 router dziala bo nowz komp go bez problemu znalazl i smiga jak ta lala,tylko z ps3 sie męcze narazie, Odpowiedz Link Zgłoś
angh Re: net w ps3 FAIL 15.05.11, 00:21 Sprawa jest pewnie na polaczeniu konsoli z ruterem. Sprawdz zabezpieczenie, sprawdz, co ps3 wykrywa, czy podajesz dobre haslo.Jak mozesz zresetuj ruter i sprawdz calosc z domyslnymi ustawieniami. Nie moze nie dzialac Odpowiedz Link Zgłoś