Dodaj do ulubionych

E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości

23.05.11, 16:36
E3 coraz bliżej. Które gry budzą w Was największe emocje? Spodziewacie się jakichś nowych zapowiedzi? Co powinno pokazać Sony, MS i Nintendo żeby zdobyć Wasze serca (i portfele). Na co najbardziej czekacie? Jakie nowe tytuły, kontynuacje czy też remake powinny zostać pokazane? Czekamy na Wasze opinie.
Obserwuj wątek
    • sirmadness Re: E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości 23.05.11, 16:45
      Mam nadzieję, że podadzą datę dema albo bety battlefielda 3, prócz tego to jestem ciekaw "nowego" call of duty (nie żeby mnie to jakoś szczególne interesowało ale tak z czystej ciekawości)
      • dante71 Re: E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości 23.05.11, 16:49
        Beta Battlefielda 3 juz chyba jest o ile dobrze wiem trzeba tylko posiadac kod aktywacyjny.
    • dante71 Re: E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości 23.05.11, 16:48
      Nowy MGS, nowy Resident, nowe Silent Hill, Killzone4, NGP smile
      • vaderpl Re: E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości 23.05.11, 16:54
        Kolega "dante71" czyta w myślach wink No ja liczę że pokażą WII2,jakieś demo na psn i xbl nowego MGSa (po targach) Sega zawiodła na całej linii brak nowej konsoli brak świeżych gier ,a gra pt Shenmue III nie została nawet rozważana by ją już pisać i na e3 pokazać Dreamcast 2 + właśnie tą grę ,sega chyba nie wie ile by zarobiła! Gdyby fani zrzucili siędo portfela trórcy tej gry po 1 dolar to już ma na finansowanie Shenmue 3,,,a tak gra skończyła jako--> shame III sad
        Ciekawi mnie kiedy będzie coś wiadomo o Dragon Quest X i Final Fantasy Versus XIII tongue_out CHCEMY DEMA!!!!!!!!

+ jakieś nowe IP
    • shokako Re: E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości 23.05.11, 16:50
      Coś co mnie zaskoczy, a cała reszta to nuda
    • dalhar Re: E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości 23.05.11, 16:52
      Wiedźmin 2 na konsole shock trolololo cool
    • sora_no_iro. Re: E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości 23.05.11, 16:57
      The Last Guardian
      Unchated 3
      Vs XIII
      niespodzianka od sony (HS2 np. big_grin)
      reszta exów na ps3
      kolejność nieprzypadkowa
      na tym kończy się moje zainteresowanie E3 brawo
    • doshin Re: E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości 23.05.11, 16:58
      nowa konsola Nintendo i gry, konferencja Microsoftu, Forza 4, GOW3, nowe gry na Kinecta i inne, sony nic, ewentualnie PSP2
      • fix_poland Re: E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości 23.05.11, 17:00
        Ex'y Sony
        Battlefield 3
    • szpynda Re: E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości 23.05.11, 16:59
      Nowe konsole. Tylko to mnie zadowoli. reszta jest nieistotna i dawno temu zapowiedziana.
      • vaderpl Re: E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości 23.05.11, 17:03
        właśnie The Last Guardian !
    • mate08 Re: E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości 23.05.11, 17:03
      GTA V
    • ducktalesfan Re: E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości 23.05.11, 17:25
      Primo: Nowe konsole, czyli NGP i Project Kawusia.
      Segundo: Uncharted 3
      cholera-wie-jak-jest-po-trzecie-łaciną: jakaś zaj****ta niespodzianka.
      • gregthebest Re: E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości 23.05.11, 17:49
        Tertio?
    • gregthebest Re: E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości 23.05.11, 17:48
      Już chciałem napisać, że Uncharted 3, ale to już jest przecież zapowiedziane, więc pozostaje tylko czekać. Lepiej byłoby usłyszeć o czymś zupełnie nowym. Najbardziej ucieszyłaby mnie informacja o Heavy Rain 2 (lub czymś w rodzaju HR od Quantic Dreams), także o GTA V (najlepiej z informacją o tym, że po zginięciu nie trzeba będzie jechać 10 minut przez całe miasto). Wiedźmin na konsole (oby na obie) to wiadomo... Plus jakaś ładna nazwa dla NGP wraz z informacją, że będzie kosztować 200$. Na koniec zapowiedź Sony i MS, że za rok zapowiedzą nową generację.
    • arczisan Re: E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości 23.05.11, 17:54
      Nieoryginalnie napiszę (co oczywiście jest prawdą), że najbardziej czekam na jakiekolwiek obrazki i informacje na temat F1 2011. Bardzo również ciekawi mnie nasz rodzimy Sniper 2. Mam również w planie zakupić NGP względnie szybko, miło byłoby więc poznać europejską datę oraz nowe informacje dotyczące całego projektu NGP, oraz gier z nim związanych.
      • vaderpl Re: E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości 23.05.11, 18:00
        Quantic Dreams
        Omikron 2 (working title) for PlayStation 3
        niestety to na tyle sad
    • fristron Re: E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości 23.05.11, 18:06
      mój numer jeden jeśli idzie o oczekiwania to "jeszcze więcej Wake'a". Czy spin-off, czy sequel - bezapelacyjnie must have.
      Poza tym na pewno będę wyczekiwać na gameplay z Mass Effect 3 i Max Payne 3.
      Liczę na zapowiedź nowego GTA (chociaż, Rockstar w ogóle na E3 będzie? ; x ).
      I kolejny rok z rzędu będę miał cichą i prawdopodobnie niespełnioną nadzieję na zapowiedź sequelu Dreamfalla i jakieś konkrety o BG&E2.

A, fajnie by było rzucić okiem na Fallouta Online i pewnie przejrzę newsy o Guild Wars 2.
      • lubiemajonez Re: E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości 23.05.11, 18:55
        Nowe ip guerrilla games
        ''Coś'' Od Santa Monica
        Nowy projekt Cage'a
        ''Gra marzeń Kojimy''
        Uncharted 3
    • kratos107 Re: E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości 23.05.11, 19:06
      1 Grand Theft Auto :5 albo nie mam pojęcia co
      2. Uncharted 3
      3. Asassins creed revelation ( czy jakoś tak)
      4. Battlefield 3
      5. NFS RUN
      6. Nowa konsola wii i Xbox
      7. Więcej mi nic już nie trzeba
    • b4rt3kpl Re: E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości 23.05.11, 19:18
      Ja liczę na jakiś gameplay z Prey 2 smile reszta gier które już są zapowiedziane mnie zadowala totalnie ( gow 3, me3, deus ex ) , no chyba ze jakiś nowy przyzwoity sci fi mają w zanadrzu, nie pogardzę smile
      • pawcikpl Re: E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości 23.05.11, 19:33
        halo 4, fallout 4, killzone 4, god of war 4, alan wake 2, rdr 2, GTA , Crysis 3 no i tyle mi wstarczy smile
    • olekskazany E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości 23.05.11, 20:07
      Na kontynuacje kilku najlepszych gier a w szczególności: Just Cause 3, CoD MW3, Battlefield 3 bo o Uncharted 3 jestem w 100% spokojny ;D
    • deadspace Re: E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości 23.05.11, 20:07
      Przede wszystkim Wiedźmin 2 na konsole, MGS:Rising, MGS5 (?), tajny projetk Kojimy, GTA V, Agent od R* I Uncharted 3.
      • cdr03120228 Re: E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości 23.05.11, 20:28
        Ogłoszenie zatrzymania sprzedaży PS2 i rozpoczęcie sprzedaży gier z tejże w PS Store. To była by bomba.
    • arczisan Re: E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości 23.05.11, 20:32
      W sumie to zapomniałem o jeszczej jednej ważnej grze, a mianowicie Bioshock Infinite.
    • tomi0077 Re: E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości 23.05.11, 21:48
      -GTA 5
      -wreszcie nową generację konsol
      -Kingdom Hearts 3 o ile możliwe (zapowiadają od 3 lat i nadal żadnych wieści)
      -Guild Wars 2 z data premiery
      nic więcej do szczęścia nie potrzeba( no może oprócz niespodzianek smile)
      • jadespider Re: E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości 24.05.11, 02:14
        tomi0077 napisał(a):

> -GTA 5
        > -wreszcie nową generację konsol
        > -Kingdom Hearts 3 o ile możliwe (zapowiadają od 3 lat i nadal żadnych wieści)
        > -Guild Wars 2 z data premiery
        > nic więcej do szczęścia nie potrzeba( no może oprócz niespodzianek smile)

Podejrzewam, że żeby Nomura zabrał się za KH3, musi pierw skończyć Versusa tongue_out a to potrwa.... a Guild Wars II ma już niepisaną datę premiery - beta testy druga połowa tego roku, stawiamy więc premierę na początek 2012.
    • swenor Re: E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości 23.05.11, 21:57
      Asassin's Creed revelations
      Battlefield 3
      Uncharted 3
      Prey 2
      Wiedźmin 2 na konsole? LOL zapomnijcie, gra na pc potrzebuje patchy, oficjalne forum leży, a oni mieliby pracować nad wersją na konsole? Na wersję konsolową trzeba czekać, ja gram na PC.
      KILLZONE 4 - CO ZA OSZOŁOMY, TRÓJKA JESZCZE CIEPŁA PRZECIEŻ
      Crysis 3 - CO ZA OSZOŁOMY, DWÓJKA JESZCZE CIEPŁA PRZECIEŻ
    • jadespider Re: E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości 24.05.11, 02:12
      a ja po cichu tak sobie czekam na Final Fantasy XIII: Versus, może jednak ujawnią coś nowego, jakąś datę premiery. Chciałbym też zostać mile zaskoczony Resident Evilem z numerkiem 6tym. Najlepiej w klimacie pierwszych odsłon serii, ale z trybem kooperacji takim jak w 5tej odsłonie (coś w stylu DLC "Lost in Nightmares"). O, może jeszcze Bayonetta 2 no i obowiązkowo Wiedzmin 2 na konsole smile
      • fix_poland Re: E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości 24.05.11, 08:09
        @pawcikpl Takkk Crysis 3 puknij się w głowę premiera była w marcu około 30 a mamy maj co już grę nową zrobili ? Tak samo "Killzone 4 " nawet 5 miesięcy od premiery nie ma a ty już chcesz kontynuacje ... Jeszcze RDR 2 nawet nie ma zapowiedzi nic nie wiadomo itd.
    • sydemon E3 24.05.11, 14:23
      Ja czekam na wii2
    • bunch Re: E3: oczekiwania, zapowiedzi, nowości 25.05.11, 01:07
      Dajcie info o:
      - Batman: AC
      - AC: Revelations
      - Tomb Raider
      - Silent Hill Downspour
      - Fifa 12
      - Pro Evolution Kłoda Soccer 2012
      - Max Payne 3
      - Gta V

i jeszcze sobie pewnie coś przypomnę.
    • dark_slayer E3 25.05.11, 08:37
      Zdecydowanie gry MS, nowy Hitman, Tomb Raider, Silent Hill, Resident Evil, Max Payne 3, Anarchy Reigns, FFXIII-2,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka