ff_fan 03.06.11, 07:44 Kilka minut temu dostalem wiadomosci z First Access Club'u ze moj kod na pobranie demka jest gotowy wiec juz wiem co bede robic po pracy. Mysle ze wieczorem jak znajde chwile to podziele sie z wami wrazeniami. A tak na marginesie kto z dostal dzisiaj swoj kod? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ff_fan Re: Duke Nukem Forever - MP Demo 03.06.11, 11:06 naprawde tylko ja dzisiaj zagram w DNF? Odpowiedz Link Zgłoś
zappelin beta 03.06.11, 11:23 tak tylko ty!! gratuluję, a może pomyśl, że o 7 rano <- Odpowiedz Link Zgłoś
ff_fan Re: beta 03.06.11, 11:33 Wyluzuj mlody bo ci zylka peknie, druga wiadomosc napisalem po 11 wiec nie do konca rozumie twojego posta Odpowiedz Link Zgłoś
pjotrula Re: Duke Nukem Forever - MP Demo 03.06.11, 11:49 No ja na przykład dostałem ten First Access Club Code (czy jak to szło) w ramach bonusu do Borderlands na steamie, ale w żadne dalsze aktywacje nie chciało mi się bawić. Cyrki jakie sobie wymyślili, żeby dostać się do dema, to zwyczajnie nieporozumienie. To im powinno zależeć, żeby ludzie dostali przedsmak zabawy i poczuli się zachęceni do zakupu całości. Odpowiedz Link Zgłoś
ff_fan Re: Duke Nukem Forever - MP Demo 03.06.11, 13:00 Ja tez mam dostep do dema poprzez Borderlans tyle ze na ps3. Ja tylko musialem sie zarejestrowac i podac kod ktory byl w pudelku z gra, nie wiem jak to jest steamie ale na ps3 nie bylo zbytnio problemu Odpowiedz Link Zgłoś
damianuss Re: Duke Nukem Forever - MP Demo 03.06.11, 13:06 Widać jakie zainteresowanie grą . Opisz wrażenia jak znajdziesz czas. Odpowiedz Link Zgłoś
vojciech Re: Duke Nukem Forever - MP Demo 03.06.11, 16:00 Pograłem chwilkę w demo DNF na x360, dosłownie chwilę bo przejście go zajęło ok 20 min. Nie wiązałem wielkich nadziei co do tego tytułu, a mimo wszystko się zawiodłem. Na demo składają się 2 niezależne minirozdziały które dają możliwość odlania się do pisuaru, wypróbowanie kilku broni, pojeżdżenie jeepem i zabicie bosa. Większość to materiały z trailerów więc nic nowego fragment ten nie wniósł. Wydaje mi się, że klimatu pierwowzoru niestety nie da się już odtworzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ff_fan Re: Duke Nukem Forever - MP Demo 03.06.11, 21:40 Ok pogralem i zgadzam sie z moim przedmowca z tym ze uwazam ze jak najbardziej da sie odtworzyc klimat pierwowzoru tylko tworcy to olali i chyba licza na to ze gra sie sprzeda ze wzgledu na hype. Tak czy inaczej z czystym sumieniem moge ta gre wykreslic z mojej listy must have. Odpowiedz Link Zgłoś
bakanin Re: Duke Nukem Forever - MP Demo 05.06.11, 11:54 Ha! To dopiero zaskoczenie! NOT! Od początku wiedziałem, że ta gra co najwyżej średniak, nie wiem ile trzeba mieć lat by się szczaniem po kątach i rzucaniem gówna napalać. Odpowiedz Link Zgłoś