Dodaj do ulubionych

Wolfenstein Enemy Teritory

15.05.04, 21:45
Czy żeby grać w niego na sieci trzeba mieć jakiegoś cracka. Czy wystarczy go
tylko ściągnąć ze strony i można grać.
Obserwuj wątek
    • michciooo Re: Wolfenstein Enemy Teritory 16.05.04, 10:54
      skąd go można ściagnąc??
      • mcroyal Re: Wolfenstein Enemy Teritory 16.05.04, 11:49
        poszukaj stron z grami. Często go można spotkać. Niestety nie pamiętam stron sad
        • maciejpoczta Re: Wolfenstein Enemy Teritory 16.05.04, 20:53
          Ściągnij go z tąd: www.enemyterritory.pl/index.php?option=com_remository i nie zapomnij o patchu poprawiającym wyszukiwanie serwerów. Gra jest całkowicie bezpłatna i można grać zaraz po instalacji. Nie ździw się tylko, jeżeli na początku, po podłączeniu do serwera program będzie pobierał aktualizacje, co czasami długo trwa. Po prostu od chwili wydania gry pojawiło się tyle map, modów i ulepszeń, że trudno znaleźć serwer na którym zagrasz w grę w podstawowej wersji.
          • mcroyal Re: Wolfenstein Enemy Teritory 16.05.04, 21:21
            A jakąś inną stronke po z tej nie moge pobrać pacza, lub czy mógłbyś mi go
            przesłać na maila za co bym był wdzięczny. Thx pozdr
            • maciejpoczta Re: Wolfenstein Enemy Teritory 17.05.04, 10:14
              U mnie odnośnik do patcha działa bez problemu i to zarówno w InternetExplorer jak i w Operze. Może tylko otwiera się z lekkim opóźnieniem. Jeżeli masz jakiś "Menedżer Pobierania", to może on sprawiać kłopoty, bo link jest *.php a więc nie kieruje do pliku, a uruchamia skrypt. Niektóre menedżery pobierania nie radzą sobie z tym. Ustaw pobieranie przez przeglądarkę i spróbuj jeszcze, a jak się nie uda to przyślij maila. Wyślę Ci to.
              • mcroyal Re: Wolfenstein Enemy Teritory 18.05.04, 01:20
                no niestety nie mogę tego pobrać sad jak byś mógł na mc2mcccc@op.pl to będe Ci
                wzięczny.
                • michciooo Re: Wolfenstein Enemy Teritory 19.05.04, 09:54
                  jakbyś mógł to i mi prześlij michciooo@gazeta.pl
    • maciejpoczta Re: Wolfenstein Enemy Teritory 19.05.04, 14:05
      Słuchajcie, mimo najlepszych chęci nie mogę wysyłać cztero-megowej poczty każdemu kto nie może poradzić sobie z downloadem. Tu są linki do różnych stron i napewno znajdziecie jakiś serwer z którego uda sie ściągnąć patcha.
      www.google.com/search?hl=pl&ie=UTF-8&q=Wolfenstein+%2BEnemy+Teritory+%2Bdownload&btnG=Szukaj
      • mcroyal Re: Wolfenstein Enemy Teritory 20.05.04, 17:49
        dla mnie sie udało przesłać od ciebie za co dziękuje
    • kacperski11 Re: Wolfenstein Enemy Teritory 02.12.04, 09:14
      Ściągnąć ze strony i można grać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka