Dodaj do ulubionych

NFS: The Run preorder

16.11.11, 20:35
Witam, dla preorderowców miały być dodatkowe auta i 5 nowych wyzywań, to wszystko otrzymałem wpisując kod z pudełka. Jednak chodzi mi o te 3 dodatki takie jak np. wyzwania most wanted, na nie żadnego kodu nie ma a w grze ich nie ma. W opcjach gry możliwość wpisania kodu promocyjnego, czyli to co już mam 5 nowych wyzwań i nowe samochody, jest też opcja kodu bonusowego. Sklepy które to organizowały będą te kody rozsyłać? Ktoś coś wie?
Obserwuj wątek
    • pipsreview Re: NFS: The Run preorder 16.11.11, 21:15
      up
      • zwirz Re: NFS: The Run preorder 16.11.11, 21:39
        Sprawdzałeś detale zamówienia? Niekiedy sklepy tam wrzucają kody promocyjne (ultima robiła tak z dodatkowym karabinem do Bad Company 2, gram.pl w przypadku pre-ordera Wieśka 2).

Ewentualnie sprawdź na XBL Marketplace/ PSS z poziomu gry. Czasami i tak pojawiają się takie bonusy.

Ostatecznym rozwiązaniem jest wysłanie maila do sklepu z pytaniem lub do supportu, w tym przypadku Electronic Arts.
        • zwirz Re: NFS: The Run preorder 16.11.11, 21:44
          Ah. I sprawdź maile jak zamawiałeś on-line. Możliwe, że Ci sklep w ten sposób wysłał kod. Znajomy tak miał z jedną z gier (nie pamiętam już jaka) - kod miał w e-mailu od sklepu a później siedział 2h i szukał tego maila w wiadomościach usuniętych tongue_out
          • pipsreview Re: NFS: The Run preorder 17.11.11, 03:20
            Zanim napisałem ten post, wszystko przejrzałem. Nie ma tego nigdzie, zapewne będą wysyłać mailowo, z tym że powinienem mieć to na starcie z otrzymaniem paczki. Mail oczywiście z pytaniem poszedł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka