Dodaj do ulubionych

! ! ! WIECZÓR KAWALERSKI ! ! !

IP: *.crowley.pl 17.09.03, 13:07

Hej szukam fajnego lokalu gdzi e można sie wybrać na wieczór kawalerski, kto
mógłby mi podać adresy i orientacyjne ceny ??
Byłbym bardzo wdzięczny, bo jestem świadkiem i są pewne obowiązki !!!
Czekam na ciekawe propozycje :)

Z góry bardzo dziękuję !!!

Obserwuj wątek
    • Gość: kambodza Re: ! ! ! WIECZÓR KAWALERSKI ! ! ! IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 17.09.03, 15:38
      ja tam bylam swiadkiem 3 razy ( 4 raz odmowilam, bom przesadna:)) i wcale nie
      przypomiam sobie, zebym miala tego typu powinnosc jak organizacja wieczoru
      panienskiego:(
      hmm. widac co kraj to obyczaj. Nie mam pomyslu przykro mi, ale pozdrawiam zycze
      udanej zabawy.
    • Gość: mąż Re: ! ! ! WIECZÓR KAWALERSKI ! ! ! IP: *.bci.net.pl 17.09.03, 15:43
      Jubilatka
      nad Jubilatem
      30 dychy wejscie/osoba
      10 zeta piwo
      taniec prywatny 100 PLN
      • Gość: e-Michael Re: ! ! ! WIECZÓR KAWALERSKI ! ! ! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 17.09.03, 19:07
        Jw. Tylko żebyś się nie pomylił i nie trafił na emeryten-party, bo naprzeciwko tego lokalu z table-dance (znaczy tam jest wybieg) jest taka starodawna imprezownia dla dziadków (w sumie fajnie że mają się gdzie pobawić - ich klimat chyba).
        Polecam ten lokal - fajna managerka, taka z krótko ściętymi włosami uzgodniła z nami wieczór przed imprezą jakie są warunki, ilu nas będzie itp.
        Następnego dnia przywitała z uśmiechem, dała stolik który dla nas przygotwała, TERAZ UWAGA!!!! ochroniarze ładnie sami przystawili dla nas drugi stolik i kanapę po było za mało miejsca jak się okazało, drogo jak w psiarni, no ale cóż, taki lokal carlsberg chyba po 20, ale dziewczyny są na prawdę super, kolega sobie wybrał tą, która poszła z nim na private-striproom za co my daliśmy Pani manager wcześniej kasę. NAPRAWDĘ Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM. ZERO CHAMSTWA, FAJNY WIECZÓR DLA GOŚCIA. Byłem pierwszy raz świadkiem, pierwszy raz w takim lokalu i naprawdę zostałem miło zaskoczony.

Polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka